40

Нов

преди 1 година

САЩ и ЦРУ искат Русия и Европа на колене.

39

Анонимен

преди 1 година

. . . Предполагаемата руска бомбардировка на двата газопровода на дъното на Балтийско море. . . . Нелито като пълно неграмотно същество разпространява лъжефакти! Газопроводите са руска собственост! Малко хора чупят своята собственост когато отгоре на това ноди пари! Всички знаем кой голям брат има интерес от раздалечаването на Европа от Русия! За сега за всички земни грехове е виновен Путин! Да видим ще се намерят ли още други освен Русия! Мисля, че други по сценария няма да има!

38

Един

преди 1 година

Ако Турция пуска американски или британски военни кораби в Черно море може да се случи и тук. На всички е ясно кой нападна Европа.

37

Анонимен

преди 1 година

Скапан сороски весник и само фалшиви новини в него . Мразя ви всичките продажни пропаднали медии в българия и ви желая всички злини да се стоварят върху вас

36

Анонимен

преди 1 година

След газопроводите очаквам някой кит да прехапе комуникационен кабел между Европа и САЩ, по който минава и интернет. Случайно разбира се- помислил го за риба.

35

Анонимен

преди 1 година

Ако наистина Русия си ги е взривила (шанс около 0,1%) нищо не е в опасност. Но ако са ги взривили други, да са мислили -това по принцип се прави ако няма какво да губиш и срещу някой който няма да може да отвърне, не срещу световна ядрена сила с 1 каруца подводници

34

Анонимен

преди 1 година

Русия си е взривила тръбопровод за милиарди, който й носи милиарди. Кой прави така? Голям филм. Съвсем се изпуснахте.

33

Анонимен

преди 1 година

НАТО ще търпи до едно време безобразието на Путин. Байдън му го каза... После ще има масов рев из блатото.

32

Я па я..!

преди 1 година

На снимката се вижда и подводницата.Чер-ве-на е .

31

Ти да видиш..

преди 1 година

Ако Путин не беше започнал война , газопроводите щяха да са непокътнати.Путин си е мислил че държи цяла Европа в ръце с тази газ и никой нищо не може да му направи.А какво стана?

30

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 14 Русия да започне някакви безумни действия..Че сегашните действия на руснаците да не са умни ?Да съсипеш две държави , да убиеш 100 000 души и да навредиш на Европа сигурно се иска много ум.Така ли е ? Така е.

29

Володи-мир

преди 1 година

Цял живот строиш и накрая сам си разрушаваш всичко

28

Анонимен

преди 1 година

Ако още не сте го разбрали - не е САЩ, а ПроzZия. Просто поредната заплаха. САЩ от това нямат полза който твърди друго просто лъже и не е наясно как работи световната икономика.

27

Анонимен

преди 1 година

29 Не ни трябва САЩ, за да видим кой извършва диверсии, хибридни и същински войни, кой трови с Новичок и кой пуска фейк видеа в нета, за да заключим, че това е агресивна Русия. Която се стреми да дестабилизира запада.

26

Анонимен

преди 1 година

Не им стигнаха санкците еей, САЩ започнаха диверсия и саботажи срещу Европа!

25

Анонимен

преди 1 година

Да наричаш васалите си равноправни партнойри и да им го докажеш като им гръмнеш критичната енергийна инфраструктура за да търгуват само с теб! И да циментираш тяхната зависимост!

24

Анонимен

преди 1 година

Незнам в опасност ли са? Трябва да питате САЩ!

23

Анонимен

преди 1 година

Може и Турски поток да пострада. В България е пълно с руски слуги, най-вече в службите.

22

Шрайка

преди 1 година

"Предполагаемата руска бомбардировка на двата газопровода" - Наистина ли така пише ?Досега руснаците само обстрелваха завзетата от тях запорожка АЕЦ, а сега са унищожили най големият си лост за влияние върху политиката на ЕС. С такива темпове, сигурно другата седмица ще се самобомбардират с атомни бомби. Откъде препечатвате тези глyпocти ?

21

Анонимен

преди 1 година

Нали щяхме да се борим с фалшивите новини??? Като гледам извора не е където го мислихме!!!