108

Анонимен

преди 1 година

При всички правителства до сега все в бюджета няма пари за адекватни пенсии и минимална заплата и винаги има достатъчно за увеличението на средната заплата в обществения сектор, независимо че много служители протестират че от две години не са им увеличавани заплатите. Въпрос с повишена трудност ли е ?

107

Анонимен

преди 1 година

От сутринта слушам специалисти бюджетари и икономисти - буквално призовават за свиване на разходите, а този иска още по-голямо разпищолване. Пазарите не искат да ни дават заеми...

106

Постната пица

преди 1 година

Г-н Василев коментира с лекота бюджет, дългове, пенсии и прочие. Дали баш публични финанси, макроикономика и прогнозиране е учил в Харвард? Той курс по правилно правене на макро рамка ли е карал там? А дали изобщо някога се е докосвал до реално прогнозиране в практиката? Или просто ей-така, обича да се намесва грубо в работата на професионалистите, без да е особено подготвен? Щото в бизнес администрацията и правото, които е завършил, такива неща не се учат. Та дори и в Харвард.

105

Чичко паричко

преди 1 година

Помните ли? Василев: "Я!!!", "Ама тя България не била бедна държава!!

104

Анонимен

преди 1 година

Асенчо, на тебе НИКОГА повече не трябва да ти дават достъп до държавни средства! Ти само за няколко месеца сътвори толкова поразии, с каквито никое хлапе не може да се похвали!

103

От Вселената

преди 1 година

Е как тъй от огромната "Римска" империя, разпростряла се на различни континенти, се случило така, че поредният "римски" пълководец и исторически персонаж, като всички други т.нар, "римски императори". пак започват не от Рим, не от където и да е другаде по света, ами все от таз мистериозна и чудна дивна Тракия?!!!

102

От Вселената

преди 1 година

Какво стана с Белазките - Българите - Белите ХОРА - играещи ХОРО и пеещи заедно в ХОР в името на Загрея - Слънцето наше, живеещи по родните си места в Тракия, територията на река Струма в днешна България до Южен Пелопонез (днешна Южна Гърция)? Ми дойдоа Данайците от Дановото коляно, прогонени от Египед - направиха си градове колонии на Балканите и след 1830 година създадоха държавата Гърция. Изззеха Българската ИсТория - Истината за Торта с която покриваме Балканите и ето ни сега?

101

От Вселената

преди 1 година

Не е съществувала никаква тракийска духовна и материална култура и цивилизация - има Българска пост Сътворенческа феноменална духовна и материална култура и цивилизация в Тракия, с която са изградени и развити всички култури и цивилизации по света, започвайки от Тракия!

100

От Вселената

преди 1 година

Ако някой ме запита: "Българи ли са били Мирмидонците на Ахил описани в Илиада?." аз ще отговоря категорично "ДА" - като ви представя категорични документи от ВСЕЛЕНАТА ЗАПИСАНИ В ГЕНЕТИЧНИЯ КОД НА БЪЛГАРИТЕ.....

99

От Вселената

преди 1 година

Къде са българските родове от първото българско царство?

98

икономист

преди 1 година

Инвестиции нямало да има, ако не се строят пътища. Вие сериозно ли? При тройната коалиция с премиер Станишев, магистрали почти не се строяха, но имаше много повече преки чуждестранни инвестиции. Инвеститорите имат много други критерии, които са с по-важно значение от ши.баните магистрали. Има държави, които са с лоша инфраструктура, но с двойно по-голям растеж.

97

икономист

преди 1 година

Коментарът ми беше насочен към крайно десния екстремист под номер 86.... Както и към другите крайно десни ***, които са писали под тази и други подобни статии в този сайт. Много от които са платени герберски ***. То си личи и от някои от коментарите... Все едни и същи заучени фрази, които могат да хрумнат на професионални политици, но не и на обикновени, случайно коментиращи хора. Бъдете живи и здрави, и дано хубаво ви се плати за обилната пропаганда. Определено го заслужавате!

96

Анонимен

преди 1 година

Всички кметове са на ГЕРБ и ДПС.На практика те не са слизали от Власт.Какво можеха да направят ПП.

95

икономист

преди 1 година

Точно заради такива крайно десни елементи като тебе, България е обречена на изчезване.Солидарният модел не случайно се прилага в повечето развити държави, защото е най-доброто нещо, което може да се направи. По принцип съм съгласен с теб за това, че приносът е от основно значение, както при определяне на размера на пенсията, така и при здравното осигуряване, но също така е много важно, пенсионните доходи и здравеопазването да имат необходимата адекватност, което се постига със солидарния модел.

94

Xa-xa

преди 1 година

Асенчо иска да дели само на 1. Така е научен човека. Всичко, което не може да открадне ПП е корупция

93

Лаврентий Берия

преди 1 година

Разликата между вас и Бойко е че поне имате някакъв интелект за разлика от пожарникаря, който управлява катастрофално 10 години България и няма никакъв интелект!

92

Анонимен

преди 1 година

Проблемът е, че ПП и ДБ са се запътили към поредни нови избори, потънали в розови мечти, неосъзнаващи че пътя за тях отсега нататък е само надолу ... ще си научат урока по трудния начин - като Слави, защото когато избирателя е казал да се прави коалиция, партиите са длъжни да направят коалиция, а не да ми чакат нови избори - на принципа Тука има - Тука нема.

91

Петров

преди 1 година

ВИЕ ОТ "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА" Я ОГЛОЗГАХТЕ БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО БЯХТЕ АЛЧНИ И КРАДЛИВИ !Никога по-вече в управлението такива като вас - алчни, крадливи,мързеливи...ЖАЛКИ,БЕЗ ПАРДОНИ, КРАДЛИВИ ! ДОШЛИ ОТ НИКЪДЕ

90

Ник

преди 1 година

***, тия от Харвард дето уж са ви учили да си запалят дипломите ....

89

Анонимен

преди 1 година

Ако ГЕРБ не съставят кабинет, то ние ще се опитаме да направим, посочи той .............. вие с простияКиро си купувайте билети и бегайте в Канада. Бюджета има кой да го прави.