48

Щирлиц

преди 1 година

Лапвайте си пицата,и марш извън България.Уууууууууууууууууууууу!

47

Анонимен

преди 1 година

Борисов е за затвора, а този може да му прави компания, там. Политиката е последното убежище на измамниците, както е казал един анализатор на политиката, доктор Джонсън. Трябва да се разследват и гледат под лупа. Никакво доверие и никакво снизхождение -- има само сметки, които трябва да се проверяват и ревизират постоянно.

46

Анонимен

преди 1 година

Това не са достойни политици а прости марионетки, обслужващи чужди и собствени интереси. Слаби сме като народ иначе до сега всичките да са на бесилото

45

Мда

преди 1 година

На новите избори ще подкрепя само вьзраждане за да имаме кабинет

44

Ралица

преди 1 година

Василев къде са онези 8 милиарда течове дето тичаше по телевизиите да лъжеш нагло къде са парите оставени за Хемус къде са онези 9 милиарда изхарчени за няколко дни защо Василев докара комисонерите газови защо саботираш цялата инфраструктура защо още не си разследван фалирахте безнаказано държавата Асене ти не беше ли фин служебен на Радев

43

Щерю

преди 1 година

Една опулена тлъста пица си ти, Асене...

42

До 48

преди 1 година

До Истината По-добре напиши какво е купувала *** с 240лв. и какво може да купи сега с 560лв.

41

Асанчу от Катуна

преди 1 година

чувства как без Държавните Кюфтаци, гушката му се топи!

40

анонимен

преди 1 година

До Много просто 50 По-голям виц от това "Асен Василев е добър финансист" няма. Като е толкова добър защо забатачи държавата? Не знам какъв Харвард е завършил, но елементарна сметка не може да направи.

39

анонимен

преди 1 година

Ето така хора като Асенчо Василев докато са във властта, не знам с какви пици - постни или блажни, но се освинячват в прекия и преносния смисъл.

38

Много просто

преди 1 година

Асен Василев е добър финансист и мисли за бедните, а Бойко Борисов само пълни гушите на строителните фирми на пътища, които са му приятели и им дава държавни поръчки без конкурси да крадат. А бедните да го духат!

37

Анонимен

преди 1 година

Асен Василев няма никакъв принос за повишаването на пенсиите.

36

Истината

преди 1 година

При Борисов майка ми, която е почти 80-годишна имаше пенсия 240 лв., а при Асен Василев стана 560 лв., вече се чувства по-човешки и живота й е по-достоен от Борисовата мизерия!

35

Анонимен

преди 1 година

На този смехурко не може да се вярва.

34

Мнение

преди 1 година

Ако газовата световна криза беше по времето на управлението на Борисов, щяха "да го духат бедните!" - това е философията на ГЕРБ!!! Добре, че беше пиковия момент по време на управлението на Продължаваме Промяната, че се омекоти удара на инфлацията с вдигане на пенсиште и минималната заплата благодарение на Асен Василев.

33

Благодаря, Василев!

преди 1 година

На майка ми повишиха пенсията двойно и тя е много доволна благодарение на Асен Василев.

32

От Вселената

преди 1 година

Я да видим какво не иска тая млада Комсомолка, но иначе си го стиска? От време на време се притиска до Комуниста, да не излезе на бял свят и да напишат във вестник "Работническо Дело", че и се иска. Комуниста и подаде сърпа да жъне по полята, а тя па не иска! ...Бре мааму пак се стиска... Мама му я кажи, че ти се иска...но не ти стиска!

31

?!?

преди 1 година

Това да го каже десен икономист! Това е равно на долен съединител. Що ли го прави? На мен не ми отговаряйте, благодаря.

30

От Вселената

преди 1 година

Комунистите родината изяждат, комсомолците след тях вървят, пионери, пенсионери тежък път ви чака - изкопан път. Сутрин ставаме ний рано, комунистите пред нас вървят, със знаменца и ни подават тежки лопати да копаме, за да могат те - комунистите да растат.

29

......

преди 1 година

Х.й заспал ви какво направихте, пенсиониерите които вземаха тавана вземаха много взеха още повече, тези които вземаха малко пак взеха малко цените се вдигнаха двойно даже петорно и бой за олио гледахме по добре вземайте багажа ти и Кирчо и марш