24

А защо

преди 1 година

Морфов да не напусне , да се дръпне за известно време , тъкмо ще си почине .

23

ВАРНА

преди 1 година

На АЛБЕНА КАТО НЕИ ХАРЕСВА ДА НАПУСНИ МОЛЯ АКО Е ВЪСПИТАНА, ИЛИ НЕ СТИСКА А ИМА ЕЗИК КАТО ЧЕХЪЛ.

22

Стоян Стоянов

преди 1 година

Артистите много ми паднаха в очите, защото Кръстева не се е напила в театъра, а обратно, Морфов се напил в театъра и сега си измисля, че му пречи международното положение.

21

Анонимен

преди 1 година

Абе, сата мата или космата, интересно ми е Ти, какво стойностно си създал в мизерия си животец, щото виждам, че имаш акъл на чехълче

20

bbb

преди 1 година

До Сата НАТО Я по-полека...

19

MOLI

преди 1 година

ДНЕС НЯКАКВА СВЕТОВНО НИЗВЕСТНА КОЛЕВА_/ЗА ПРЪВ ПЪТ Я ВИЖДАМ И ЧУВАМ/НИ ОСВЕДОМИ,ЧЕ ТОЗИ МОРФОВ Е СЪЗДАЛ НАРОДНИЯ ТЕАТЪР.ГРЪМНАХ СЕ. НЕ Е ИМАЛО ЯВОРОВ,НЕ Е ИМАЛО ВАЗОВ И Т.Н.ДОКЪДЕ СТИГА НАГЛОСТТА!@!!НА ТОЗИ УГОДИЯ НЯМА,,ВСЕКИ МУ ПРЕЧИ,ВСЕ ЕДНО ТЕАТЪРА МУ Е БАЩИНИЯ.И ДРУГО,ПОМНИТЕ ЛИ ИСТОРИЯТА С ЕДНО БЛАГОТВОРИТЕЛНО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ????ДА ПОВЪРНЕШ ОТ ПОШЛОСТ!!

18

Асен

преди 1 година

ДПС си има държава, и е съвсем естествно да си има и театър. Това никой не може да го промени!

17

Козъгъзъ

преди 1 година

Да подкрепим башибозуците в театъра, пътят на българския театър минава през босфора за да достигне до висините на диарбекирския балет за анадолски русалки ! Ааааавъъъъгъъъъзъъъъ - турски вестник.!.

16

Анонимен

преди 1 година

театрала с политика не се занимава той е извън всичко културна работа

15

Анонимен

преди 1 година

как на улицата слагат шапката и така по събори по икономист на годината е такива как

14

Анонимен

преди 1 година

великденско вино ми великденско

13

още

преди 1 година

500 години с такива дьонмета са осигурени.

12

Анонимен

преди 1 година

И защо? Само защото е от ДПС ли?

11

Ами

преди 1 година

Просто ЛИПСАТА НА МОРАЛ води до Наглост и Безумни ПОЛИТИЧЕСКИ назначения дори и в театъра на НЕКАДЪРНИ, НО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЕМЛИВИ ЗА УПРАВАТА, НАЗНАЧЕНИЯ. ПО ВРЕМЕ НА СОЦА ИМАШЕ ПОЛИТКОМИСАРИ АБСОЛЮТНО НАВСЯКЪДЕ. ТЕ СЕ МЕСЕХА ДОРИ В ПРОИЗВОДСТВОТО НА ....РОЗОВО МАСЛО В КАЗАНЛЪК! УЖАСССС!!!

10

До 13

преди 1 година

Кръстева дълги години беше добре платен пиар на ДПС и ДС агента Ахмед Доган.

9

Анонимен

преди 1 година

Най-виновен е директорът, доколкото се разбра стар червен кадър и изключително напористо и амбициозно човече. Защо му е било да назначава Кръстева един Господ знае. Въпросната дама, ако й изслушате интервютата, ще разберете че е дори езиково неграмотна. Едва ли назначението е заради велик професионализъм. От друга страна Морфов също трябва да си тръгне тутакси за хулигански прояви, тормоз на работното място.. Директорът да влиза в обяснителен режим и да започва пряк мониторинг на работата му

8

Обективно

преди 1 година

ВСЕКИ АРТИСТ МОЖЕ ДА ИМА ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИСТРАСТИЯ, НО НЕ И ДА СЕ ЯВЯВА ПУБЛИЧНО С ДОКАЗАН АГЕНТ НА ДС И НАСТОЯЩ ДС ОЛИГАРХ НАЙ- БЕЗПАРДОННО И ДОБРЕ ПЛАТЕНО И ПОСЛЕ ДА СЕ ВРЪЩА В ТЕАТЪРА. ГНУСНО Е!

7

опетков

преди 1 година

Не виждам причина за оставка. Ако някой е за оставка, това е директорът. Била на избори до Доган. Това ли и е прегрешението? Нещо в театъра агитирала ли е? Уволнявала ли е политпротивници, налагала ли е цензура на пиеси?

6

Анонимен

преди 1 година

Българските артисти ,какъв ви е проблема?

5

Ужас

преди 1 година

ДПС иска да ограби и театъра.