значи с месо от испания правим луканка и си правим реклама само че без мен имоето семеиство 20 години вече не консумираме месо
Значи , плащаш солидна сума на някакви си бюрократи дето по цял ден седят на столчета в някоя канцелария .... и никой вече не може да ти фалшифицира продукта на който самия ти си отмъкнал рецептата и си я фалшифицирал за по-голяма печалба .... .бахахахаха . Уникално ....
А снимкаджията? Каква култура има снимкаджията? вляво е сложена мелачка за чер пипер, която е с изработка на югоизток от България. Внасят ги през Туция. Подобни мотиви има и в Азербайджан, и Предна Азия. Не че е лошо, оттам в Европа идва богатството на вкусове, но традиционно българско не е.
Вече невярвам на никакви стандарти,бдс,защити и тн . 80% от всичката месоподобна маса е внос, в т.ч. огромен внос на зцамразени субпродукти от цял Свят-кръв,черва,сърца , обработени с химикали, и 10-20 години отлежали.
Смядовската луканка при бай Тошо беше върхът! Шпековият салам при бай Тошо беше върхът! Салам Камчия с чесън при бай Тошо беше върхът! Сега 100 вида луканки и салами и едно НИЩО накрая!
Колко повече да се фалшифицират подобни "запазени марки" ? Можеш да ги мажеш на филия понеже са пълни с мас и вода.
"Троянска луканка" - защитена евромарка за България