68

Анонимен

преди 1 година

Не съдете толкова строго тази майка-българка, че децата намаляха-какви шамари, какви "пет лева," после нали може да я обвинят в насилие над детето-нали вече шамарите не са разрешени-как да се справят майките-има деца се раждат с такъв характер всичко им е криво, други имат аутизъм и пак може да им е криво. Как ги виждате в тези случаи шамарите?

67

Малката лиглапорасна

преди 1 година

Ученици вилняха в центъра на Варна, сигнализира гражданин на града. На видеото, което бе качено във Фейсбук групата "СТОП- Вандал!", се вижда как група деца ритат и блъскат машината за закупуване на билети в района на Червения площад, видя Varna24.bg.

66

СЪВЕТ КЪМ

преди 1 година

ГОЛЯМАТА ЛИГЛА МАЙКАТА. ДА ВЪЗПИТА УРОДЧЕТО СИ. ТО ТАКА СЕ ДЪРЖИ НАВСЯКЪДЕ.

65

До коментар 68

преди 1 година

Все някой трябва да обяснява на учиндолците:(лекари, учители, продавачи, сервитьори, граждани...)на лиглите- малка и голяма как да се държат възпитано и да не притесняват хората и да пречат на специалистите да работят!И докато лекарят, според теб, попълва пропуските във възпитанието на 5-годишната лигла, останалите майки с болни деца с температура, кашлящи ще чакат лиглите- да се налигуват?!

64

Чужденец

преди 1 година

До Мен: Българите сте си прости лишеи....С много редки изключения, предимно в чужбина.

63

Ника

преди 1 година

Детето е малко,докторът - "голям".Няма пресечна точка.И аз не искам,когато говоря с доктора,той да се обръща към мен на ТИ, но не му казвам,че е ...

62

Защо

преди 1 година

Повечето от децата пищят, крещят, тичат, вместо да разговарят нормално и се държат възпитано на обществени места?Защо родителите не реагират нормално, като озаптяват наследниците си да се държат прилично на публични места?Защо в кафенета, ресторанти, хотели, санаториуми, лечебни басейни, се позволява на децата да се държат невъзпитано (крясъци, тичане, унищожаване на обществено имущество) като се обсебва територията на възрасни и се лишават от отдих, релакс, тишина, лечение и спокойствие?!

61

Анонимен

преди 1 година

Не съм на 5,но също изпадам в ужас от "ангелите" в бяло.

60

Медия

преди 1 година

Възпитавайте децата си... Не доктори, учители са ви виновни. Не сте и единствените им пациенти. Като не може да говорите на детето си да обясните какво е... Сърдете се на своето родителско невежество.

59

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До Teo, свършили са я да. За това си безмозъчен индивид пишещ видиотени коментари :)

58

Анонимен

преди 1 година

За нещо по-безполезно от HelpBook сещате ли се? Цялата им цел е да генерират трафик на интернет. ЗАщо не цитират поне един случай в който са помогнали?

57

Мен

преди 1 година

Прав е доктор. Въобразявате си че вашите деца са принцове и принцеси и едва ли не всеки да им се кланя Научете ги как да се държат възпитано

56

Teo

преди 1 година

Ами възможно е да е бил прав доктора. На 14 получих фрактура на лакътна и лъчева кост на лявата ръка. В болницата нямаха упойки, а и гипс нямаха, такива бяха времената. Ръката ми беше станала като змиорка, а аз пищях след всяко наместване. Накрая игра шамарената фабрика, и докато ме шамаросаха и докато се усетя ми наместиха костите. Сега за такова отношение биха ги съдили, но аз съм им благодарен. Свършиха си работата.

55

Чужденец

преди 1 година

Недейте го закача дофтора че ще избяга на запад, където такива като него ги засипват с пари и овации!

54

До 61

преди 1 година

Що? Дразни те, докато къркаш като неудачник, че някой човек е благодарен на друг ли?

53

Бай Стоян

преди 1 година

Да излезнем на балкона да ръкопляскаме на лекарите

52

Анонимен

преди 1 година

Децата са с различен характер, но на 5 вече трябва да знаят защо се ходи на доктор и горе-долу как да се държат. Ако се разплаче от манипулация, от болка, от нещо бръмчащо е ОК, всеки ще разбере.....,но да влезе с рев и истерия е друго. Всеки би разбрал, че на това дете не му е обяснено, защо е в кабинета, а по-лошо е че майката има претенции към другите, а не към себе си и детето. Ако дойде в нашето отделение, ще и бъде забранено да се връща и да пише на омбутсмана ако иска!

51

Анонимен

преди 1 година

Едно време, отиваш на лекар, ревтуниш, лекаря ти казва да млъкнеш, а ако не млъкнеш, *** ще ти напере 10 шамара и толкова.

50

Анонимен

преди 1 година

"Медицината и лекарите отдавна минаха на ниво подпримитивно"- Идваш с недоносчето си, което се държи като някакв диво животинче, не ми позволяяваш да го озаптя, не искаш да го накараш да млъкне и РЕВЕШ, че не отнасям с него човешки! Ами то какъв човек е, бе! На 5 годинки нашите деца свирят на пиано и рецитират стхове, а вашите не знаят кога да млънат и бъркат посоките! ОТВРАТИТЕЛНИ СТЕ!

49

Анонимен

преди 1 година

Тая 100% лъже и преекспонира нещата,не вярвам да се е случило точно така.