17

Анонимен

преди 1 година

Голяма заблуда е, че мандат даден на ДБ щял да бъде успешен. Да се даде на ДБ е все едно да се даде на ПП, а видяхме какво стана като втория мандат отиде в ПП. ГЕРБ-СДС са в изолация и това засега не се променя, колкото и да се опитват да разделят ПП и ДБ.

16

Анонимен

преди 1 година

Искаме промяна и съд за мутрите.

15

Анонимен

преди 1 година

Всичкото демокраДи зловонят по медиите ! От тях идва страшната заплаха за България

14

Анонимен

преди 1 година

Мутрите ги създаде СДС, а сега СДС се обедини с творението си, но в подчинено положение.

13

Наблюдател

преди 1 година

Всичкото агенти на бившата ДС днес са професори и зловонят по медиите ! От тях идва страшната заплаха за България !

12

Жълтопаветник

преди 1 година

Нали искахте промяна? От какво ревете сега?

11

Анонимен

преди 1 година

Маринов е бивш член на ВС на БСП от 1996 г. , кредитен милионер. Сега е борец стещу мутрите, които неговата партия създаде.

10

баба мара

преди 1 година

не са тънки сметките а много дебели всеки иска да е във властта и да свие колкотоможе повече от траншовете от ес за тях е цялата олелия така че с хартиената бюлетинапостигнахме ниска изб активност и нови избори през есента до два мандата в нстова да се признава трудов стаж на турските терористи беше голям позор и нямада се забрави

9

Анонимен

преди 1 година

ИСКАХА ВЛАСТТА! ВЗЕМАХА Я! ГОДИНИ НАРЕД ПРАВЯТ МИЛИЦИОНЕРСКИ НОМЕРА НА ББ!ДВЕ ГОДИНИ НЕ НАМЕРИХА ЕДНО НЕЩО!САМО ИЗРЕЗКИ ОТ ВЕСТНИЦИ НА ПРОКОПИЕВ И ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ОТ ТАКИВА ПЛАТЕНИ ЗЛОБНИ ГАДО...ВЕ!СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА

8

Анонимен

преди 1 година

ЖУРНАЛИСТИТЕ ЗНАЯТ ЛИ КОГА Е АПРИЛСКАТА ВАКАНЦИЯ? ДА ИМ ПОДСКАЖА АТ 1 АПРИЛ И ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ МЛАДИТЕ ЩЕ ОТВЕДАТ ДЕЦАТА НА ПОЧИВКА/ РЕЗЕРВАЦИЙТЕ ВЕЧЕ СЕ ПРАВЯТ/ИЛИ ПРИ БАБА И ДЯДО ИЛИ НА ВИЛИТЕ!КОЙ ЩЕ ПРОВАЛИ ВАКАНЦИЯ НА ДЕЦАТА ЗА ДА ГЛАСУВА НА 2 АПРИЛ! ВЯРНО МНОГО СТРАТЕГИЧЕСКО ИЗМИСЛЕНА ДАТА !ЗЛИ ДУХОВЕ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА! КОМУНИСТИ ГЕНЕРАЛИ И ШКОЛУВАНИ ОТ КГБ

7

Попов

преди 1 година

Изключително неприятен , по скоро вреден екземпляр!

6

Христо Христов

преди 1 година

Егати "професора"!

5

Мууунчо

преди 1 година

Венсеремус. Разбрахте по трудния начин, че държава се руши лесно, но трудно се гради

4

Адам

преди 1 година

Нищо ново под слънцето още след Освобождението борбите за власт са такива, тънките сметки носят много печлби, но какво от това много българи вече са чужди поданици, много ще напуснат БГ тогава партиите ще са рзпустнат,защото ням кого да скубят, да не говорим за умрелите всеки ден от глад и студ.

3

Сата НАТО

преди 1 година

Уикипедия, Александър Маринов - Комисията по досиетата обявява за първи път името му сред сътрудниците на бившата Държавна сигурност като съдържател на явочна квартира през периода 1983-1990 година с псевдоним Майстора с Решение 64/21.05.2009 г.

2

Анонимен

преди 1 година

ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО ИЗПОЛЗВАХМЕ ВЕСТНИЦИТЕ ЗА ДАТАТА, МЕТЕОРОЛОГИЧНАТА ПРОГНОЗА И НАЙ ВЕЧЕ ЗА ЗАДНИ ЦЕЛИ ! ДНЕС И ЗА ТОВА НЕ СТАВАТ !

1

Глупости!

преди 1 година

Най-големия проблем е размахания юмрук на Радев и подкопаването на доверието в даржавата и иституциите и. Който сее вятър - жъне бури.