58

Анонимен

преди 1 година

Аз си мисля, че трябваше да паднат на колене и да започнат да го молят. Да стрелят в краката му и да питат, ще излезе ли, или пак да стреляме. Правите ги"герои". После, ама. Особенно като пострадате Вие или Ваши близки. Познавам им психиката. Ако не го уплашиш нямаш шанс. Като отстрелят няколко такива и Екимджиев и сие останат без доходи, ще видите, че гонките и съпротивата след полицейско разпореждан ще секнат. Сегашните правила са за над 80% нормални и по-малко от 20% ****. При нас е обратно!

57

Лазар-Брус де Финес

преди 1 година

като гледам кадрите от "супер професионалното задържане" и "генералите" от МВР, гастролиращи по телевизиите, с мъдри анализи след всеки подобен случай, ми става тъжно за електората/ "принципала" дето ги търпи им плаща яките пенсии и заплати ... на всичките ... много американски филми гледат .. верват си и се вживяват .. а на две магарета, слама не могат да разделят

56

Анонимен

преди 1 година

не се вади оръжие ако няма да го използваш.в дадената ситуация ако са си чели закона трябва да са знаели че няма да го използват така стават смешни.

55

Анонимен

преди 1 година

Е какво е трбявало, да направят? Айде кажете вие? Да му се помолят 100 пъти? Да го оставят, да се размени с жената? Да му направят път, да избяга? Стига глупости!!

54

Анонимен

преди 1 година

До 58 - Абе да, ама това което не ни се казва по телевизията е, колко често успяват да избягат. Семержиев се е измъквал поне 3-4 пъто. Като него има хиляди. Един познат на роднина беше навътре с мутренските схеми. Една вечер излиза от тях, ама без колата и тамън ис идва - ГДБОП обискирали къщата, брат му, братовчед му, още двама, дето живееха в имота - на земята. Нашия само ссе врътнал и ... Айде по съдии, свидтелеи и прокурори, айде рушвети и всички навън. Затова бягат. Щото минава номера.

53

Анонимен

преди 1 година

Пак да с ер радва, че не му напълниха тръбуха с куршиии ...

52

Анонимен

преди 1 година

Винаги са ми странни тия с гонките с полицията. Освен ако не пренасяш наркотици или оръжия или имигранти нямаш причина да бягаш. Бягането ти утежнява положението експоненциално!

51

Анонимен

преди 1 година

До Случаен минувачза да знае следващият да не бяга и да не се опъва...

50

Анонимен

преди 1 година

Тръгнали да го спират защото продал кокаина и не предал парите на полицаите ,,,,, веднага гонка пистолети и огромна агресия ..... видях как полицаите чупят колата на момчето и момичето без никаква причина гадна работа ЖИВКОВИ ГОДИНИ НИКАКВА ПРОМЯНА НА МИЛИЦИЯТА ,,,,,,А СЕ НАРЕКЛИ ПОЛИЦИЯ....

49

Анонимен

преди 1 година

трябваше да го респектираме с оръжие....... даже не знаят как да използват тази чуждица в българския език. Това което казват е, че са му дали уважение насочвайки пистолети към него когато можеха да използват бългрската дума "да изплашим" с много по добър резултат.... евроггейски ценности

48

Сандо

преди 1 година

нашите полицаи мноо са смели на незнайни герой. Защо не се засилят на баш батките? ... аааа, не им стиска .... ахахахаха

47

Анонимен

преди 1 година

Отказал е тест за наркотици както и кръвна проба... Добре че не е отказал ареста...

46

Случаен минувач

преди 1 година

Добре де, арестували сте го, защо трябваше да къртите вратите на колата и да скачате по покрива й? Това вече е диващина!

45

Анонимен

преди 1 година

"В правото има един израз-съразмерност."------------Правото в БГ е еталон за справедливост... Ако беше, да се съгласим с теб. Но като знаем каква е истината - на такива каквото и да им се случи, все им е малко.

44

Анонимен

преди 1 година

Само не разбрах защо при условие че вратите на колата се отварят и затварят нормално,оня ушевия я къртеше като обезумял. Добре ли е човека,на тестовете за психологическа годност как се е представил,мяза мал на човек който го апи кучиту.

43

АгентОриндж

преди 1 година

До 45 Обществата се разпадат заради ткива трашове като задържаания, такива като теб - които ги защитаваате и заради несправедливите социални системи, които рааздават пари на мързеливите и некреативните. От една страна е добре, защото на финала ще се саморазправим с ненужните и ***.

42

Долу мутрите

преди 1 година

Колега,аз па ти казвам,че полицаите много добре са знаели кой е в колата.А тоя Димитър го познавам лично и това му е най-малкото с което се отърва.

41

Анонимен

преди 1 година

Защо не стрелят,да вземат пример от US-полицайте.Те първо стрелят и след това питат.

40

Български гражданин

преди 1 година

Навсякъде в западна Европа, тоя щеше да е тръшнат на земята, обездвижен и закопчан, без да им мигне окото на ченгетата. А при повече съпротива или нападение на полицай и нещо повече. Но.. реалността в България е такава, че полицията трабва да ползва водни пистолети и да са много нежни, щото тая *** имала права.... Толкова много борци за права има в България, че се чудя къде изчезнаха задълженията и спазването на законите...

39

монтерей-кръг

преди 1 година

Младите не са виновни че тръгнаха по лош път.Демокрацията,политиците и беззаконието ги направи такива.Държавата ги създаде,както създаде мутрите,корупцията и престъпността.Както се казва ,каквото посееш,това ще пожънеш.