17

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се залесява, а не само да се сече. Бай ви Тошо навремето пращаше войници, студенти, ученици, работници да засаждат дървета и голите чукари се залесиха. Сега "бизнесмените" и ромите само секат.

16

Анонимен

преди 1 година

Спокойно, добивът и преработка на литий ще реши проблема-вече всички ще сме без достъп до питейна вода.

15

Кажете го на

преди 1 година

Тръмп, той има златно тоалетно казанче и бидие, да го продаде и да им пусне вода на тез 20% дето нямат. А ако не може да се преместят където има вода. Арабите преработват морска и я правят за пиене. Тез 20% им слагайте по един Макдоналдс, освободете ги,и ги накарайте да работят за вас без пари. Направете лидели и са готови. По една пластмасова карта в ръцете им давате да станат зависими от вас и готово. Ще имат вода, не е сложно.

14

Анонимен

преди 1 година

Израел от пустиня направи рай. Вода и зеленина навсякъде. Да си изкопаят кладенци и да садят дървета и растения, да развиват и животновъдство. Където има дървета и гори и дъжд вали.. Така и вода и храна ще имат. Няма бедна държава има лоши управници.

13

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Да пият бира. И зайците в цял свят нямат вода за пиене, а тези се плодят по-бързо от зайци, а пък ние ще се грижим за водата и храната им.

12

Путин

преди 1 година

Така ли? Ние имаме в изобилие.

11

съвет

преди 1 година

Да жулят бира и швепс..............

10

Но пък имат

преди 1 година

в пъти повече бустерни експерименталки,нали,ГьотермишЪ? Що не си еб...

9

Анонимен

преди 1 година

Да свършва всичко, че най-после да се приключва този живот проклет

8

Анонимен

преди 1 година

Аз пием само алкохол, пием бира, и въобще др. Радева ми е забранила да пием вода!

7

Анонимен

преди 1 година

Кой пие вода бе братко ... водата съдържа микроби бе.

6

Анонимен

преди 1 година

6,това са ***,които само си следват инстинктите без да включват мисловен процес. Те така са живели, и децата им така ще живеят. Щом останалата част на света има напредък и цивилизация,а те досега седят цивилизационно на ниво неандерталец,то изводите се натрапват сами.

5

Анонимен

преди 1 година

Нямат вода за пиене, ама се размножават като зайци, а ние имаме и намаляваме, та не ми говорете за тия с по 20 деца това си е тяхно решение да ги обрекат на страдание.

4

Анонимен

преди 1 година

Да де,защо вместо да направят кладенци да не направят още едно дете! То нали копаенето не е като сеКса....

3

Мария Антоанета

преди 1 година

Като нямат вода, да пият Кока Кола. В Мадагаскар, откак си отсякоха горите и си утроиха популацията и спря да вали, така правят. Затова планират дори да учетворят популацията си през следващите 5 години Формулата на успеха е - всяко семейство с минимум 5 деца. И после на надувна лодка и директно в Европа да пият, да се къпят по три пъти на ден, да ядат там.

2

Анонимен

преди 1 година

Този проблем е на заден план. По-важно според политиците е безвъзмездна помощ за Украйна и увеличено финансиране на армиите

1

Факт

преди 1 година

Ще има ЗСВ. Много народ и държави се оядоха за сметка на други. Балансът е нарушен. Богатите ще станат бедни, а бедните богати. Само тези, които оцелеят обаче.