39

Анонимен

преди 1 година

Тези срещи с герб са безсмислени -- те не трябва да бъдат допускани изобщо на избори а да отговарят пред съд за престъпления, предателства и липсващи милиарди. Цончев от възраждане трябваше да ги пита само -- "Мислите ли, че мъж може да забременее?" -- както в сащ питат представителите на демократическата партия на бай дън. Защото кукловоди и протектори за престъпленията на герб са сащ.

38

Анонимен

преди 1 година

Вие май че не разбирате, че Възраждане играе една *** роля: те гласуват против ГЕРБ и ПП-ДБ и по този начин блокират със своите 37 депутати работата на НС. Ако ги няма Възрожденците едната или другата най-голяма ПГ винаги може да победи , но Костя Копейкин действа безотказно като тапа. Да не говорим, че Ниновица действайки заедно с Коко събира 60 депутати, почти колкото първите две партии и може да играе комбина срещу всяка от ГЕРБ и ПП+ДБ. Този състав на НС е отчайващо неефективен.

37

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Възраждане лъжат повече и от ПЪПЪ и са в бясна надпревара кой повече шарани да хване Кога Възраждане ще управлява самостоятелно НИКОГА Просто шепа алчници използват шараните А ПЪПЪ вече бяха назначени от черепите с 39 депутата шарлатани искали еднолично да управляватТова са тези дето Неистово драпат да управляват и смятат че БЪЛГАРИЯ Е ТЯХНА СОБСТВЕНОСТ

36

Анонимен

преди 1 година

Как да стане това, като вие ги свалихте и организирано от почти всички партии плюете по тях ежедневно месеци наред. Както и президенството, които се изгавриха с юмрука си плюят. Колко време реално са управлявали ПП? На местно ниво всичко е по старо му, като си е рапределно между партиите на статуквото, така както мутрите са си разпределяли черноморието. Вие не искате никакви промени. Блокирате и саботирате. Аматьори и грантаджии, хотелиери. Големите компании ни заобикалят заради вас.

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Вервайте му на Копейкин, както на Царя с 800 дни му вярвахте." --- и като на ПростоПудките със заводите за батерии, ел. автомобили, "не-руската" газ и какви ли още не лъжи и измами!

34

Анонимен

преди 1 година

Вервайте му на Копейкин, както на Царя с 800 дни му вярвахте. Много богати, ще настанете.

33

Анонимен

преди 1 година

Наистина, говорят ли нещо за бандитите от ГЕРБ БСП и ДПС? Говорят ли нещо срещу местните феодали и олигарси тровещи живота на гражданите? Говорят ли нещо за корумпираната администрация?

32

Анонимен

преди 1 година

Възраждане просто нямат идеи, какво да правят. Карат я на див и яростен популизъм. излизане от НАТО и ЕС. Забрана за приемане на еврото. Еднопосочно плюене по ПП, от всички. Обединяване на България и Македония, но пък застанават на страната на Русия. Люхмани такива, обединението е в пълно противоречие с имперската доктрина на Русия за балканите. Да не мислите, че се е променила и с една буква? В същото време казват ли нещо за онези, които ограбиха държавата ни, за корупцията, за не лекия живот?

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Уж бунтовници го играят, ама срещу ГЕРБ и ДПС ни дума ни стон" ------------- ахахахахахаха, а па ппдбт-тата като крякаха по цял ден срещу герб и дпс какво направиха??? Мравооядът беше пръв да се надууупи на боко, но проектчето пп има някакви надежди за местно управление (не знам как я виждат тази работа без никакви местни структури, ама до това води потребата на разни в-ва) и се прави на ощипана мома. Та много крякане, ама само въздух под налягане!

30

Анонимен

преди 1 година

Уж бунтовници го играят, ама срещу ГЕРБ и ДПС ни дума ни стон. Май ще излезе вярно, че Шиши ги финансира. ДПС винаги са си създавали партии националистически партии, за да могат и да си мобилизират и техните избиратели когато трябва. Атака беше такава партия.

29

Кънчо

преди 1 година

До emigrantЕдин мъдрец е казал "опазнай нещо преди да го критикуваш"... Възраждане не искат да вадят БГ от ЕС, а да предоговорят условията, което е мн различно.Явно теб мн те кефи за всичко да казваме "да" на Брюксел дори и когато не е в наш национален интерес.Мен лично ми псина за всичко да сме им виновни на ЕС, да ни разиграват за Шенген,да сме им буферна територия за евтина работна ръка и вторичен пазар за автомобилната им скрап, както и депо за отпадъци на *** им.

28

ceci_

преди 1 година

До Анонимен 14Странно че си против този закон за медиите, в САЩ и Германия има такива закони. Опитай да си организираш фондацийка и да си организираш медии в тези държави да кажеш как е.НАТО действа в интерес на една държава и тя е - САЩ от тук насетне кой с кого се бие им е все тая. Примерно Турция с Кипър, Турция с Гърция, Турция със Сирия и т.н. Защо народа да няма право да избере, да излезе и да каже какво иска на референдум. от 20г сме в НАТО и имаме все по-немощна армия.ф16 летятнали?

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "На Възраждане работата им е да създават нестабилност и безвремие." ------------- по-добре нестабилност и безвремие отколкото пълен краварски слугинаж защитаващ единствено и само краваро-саксонските интереси с цената на унищожаването на България и балгарския народ! Има достатъчно места по света, където всеки, който има желание може да защитава краварските интереси и ценности, България е една!

26

Анонимен

преди 1 година

На Възраждане работата им е да създават нестабилност и безвремие. Те са финансирани от доста тъмни субекти.

25

Анонимен

преди 1 година

Хахахахахахахаха с кеф гледам как от козяк са активирали всичките герберастки и ппдбт+ трооо00лове да плююят срещу възраждане! Голям страх тресе обоора!

24

Хахаха

преди 1 година

Копейките подкрепят само Единная Рассия на Владимир илич.. пардон путин

23

toti

преди 1 година

А и тия на какви се правят...нагазили морето до коляно и искат да хванат рибата......ЧАДО МНОГО ИМА ДА КИБИЧИШ !!!

22

Анонимен

преди 1 година

Партията Възраждане повтаря историята на ИТН. Според Костя Копейкин на следващите избори тя ще бъде на 2-о място, а на последващите - 2-о, та дори и на 1-о място, каканиже политикът-историк. До 2-о място Възрожденците може и да се докопат, но на гърба на другите партии и със своите 37 депутати много пречат за съставяне на кабинет, независимо дали гласуват против или въздържали се. Очаквам в скоро време хората да разберат подлата и безочлива роля на Костя К. и да не гласуват за поредния балон.

21

Петя

преди 1 година

Патриотете копейковци са ,,големи" патриоте!Много поздрави от Митрофанова! Хе,ха,ха, изветрели мошеници.Ареее марш

20

Чичо Манчо

преди 1 година

До Нови Избори 15 Демек да се възроди социализма. Няма как да стане. Забрави и не се показвай.