93

до смешен краварофил

преди 1 година

До Анонимен: "Свършиха ти приказкките" ?? - ти искаш да ходим в Украйна - а там май не са по приказките! Аз предлагам да си решим концептуалните различия - вместо в Украйна ,локално. Няма смисъл да пътуваме и да се търсим! 2 + 2 = 4 нали? А играта на шах ли ти е трудана? Забравих че имате малко ограничение в интелекта, на ДАМА тогава? (НО, отборното с винкели остава :) )

92

Анонимен

преди 1 година

До 92 Външни тоалетни имахте когато бяхме под съветско робство. И освен че бяхте с външни тоалетни си бърсахтее г1зза с вестника на партията. От това по голямо унижение здраве му кажи. Бяхте бедни като църковни мишки. Всяко лято правихте компоти и консерви да оцелеете зимата :)) Ти ли си седнал да ми говориш за стандарти...... смешкоо

91

Анонимен

преди 1 година

До 89 Абе момче като Украйна ти е никаква ... защо русите си спряха газа посред зима? Знаеш ли какво е договор и партньорство? Защо нямаш претенции към тези който те атакуват директно, а ти наричаш приятели? Много избирателно говориш и даваш факти ? Аз имам ли подписан договор за газ или не ? :) Ако имам къде ми е газта?

90

Анонимен

преди 1 година

Вие не сте сорросоиди защото не сте достатъчно интелигентни вие сте пррoсти русофоби по форумите.

89

Анонимен

преди 1 година

До 85 А ти кажи,какво правиш в българия.а да светиш си с айфона да отидеш до външната тоалета.Е това ли получи за толкова години от Европа.А да и един голф на 20 години и фантазии,че някога нещо ще се случи.Е не виждаш ли как я използват Украйна за целите на САЩ.Е що господарите гръмнаха Северен поток и да Макрон и компания го закъсаха,ама най-добре да хвърляме кал по ония,за да си крием собствените кирливи ризи.

88

Анонимен

преди 1 година

До 88 Свършиха ти приказкките и почна да говориш за саморазправа :)) Ти нямаш интелект дори за нормален разговор, щял шах да играе. Нито на шах,ще биеш, нито с винкела ще набиеш. Кой те знае къв льохманн си от село :)) Толкова си глупавичък, че ме е срам че си Българин. Ако въобще си...

87

Западен парадокс

преди 1 година

"ВОЙНАТА ЗА МИР - трябва да се води докъто славянин не остане!"

86

Анонимен

преди 1 година

Абе момче ти какво искаш от мене лично да помагам че каква ми е Украина. Но нашето правителство даде помощ .Но въпреки това не ни приеха в Шенген. !!!Пуснахме Македония пак ни излъгаха. Дай ти лично лична помощ на Украйна и заминавай лично ти злобарче гадно на фронта !

85

По лесно

преди 1 година

Да спестим пари и разходи за път и екипировка до Украйна - айде да се видим някъде фили и фоби и да играем шах! :) Е ако не се разберем на шах - има винкели! (трите краварофила не знам как ще дойдат със виртуалните VPN копия - ама те да му мислят!)

84

Анонимен

преди 1 година

Даване на оръжия за мир е равно на изнасилване за девственост!!!

83

като сме почнали

преди 1 година

А също и фалшивите Българи- краварофили, като някои тук трябва да се махнат от България.

82

Анонимен

преди 1 година

До 82 Да , а в комунистическите робски държави е една идилия... там лъжи няма... карат си москвичитее...медиите са истински... няма коруупция... абе даже се чудим какво правите в ЕС още... само лаете и пак седите тук :))) Малко е лицемерно А ? :))

81

Анонимен

преди 1 година

До 74 Ами какво общо има Украйна с Европа и ЕС и това не виждам.А тоя нахалният просяк и за Европа не става.Това,че на Макрон му заповядват си е негова работа или пък иска да се подмаже пак си е негова работа.Да праща кой,каквото иска.Щом Унгария, Австрия и други страни отказват значи всеки има право сам да преценява иначе пищим ,че било диктатура.Ами като ти казваш,какво трябва другите да дават на Украйна,не е ли диктатура..

80

Бългаин от България

преди 1 година

Ало , американофилите, отивайте доброволци да помагате на укропитеците, какво чакате....?!

79

Фалшива война

преди 1 година

Всичкото западно е такова - фалшива реклама, фалшиви новини, фалшива загриженост, фалшива подкрепа, фалшиви тролчета, фалшиви лайкове!

78

Анонимен

преди 1 година

До 78 Както и фалшивите Българи, като теб трябва да се махнат от България ?:))

77

Слава кокаине!

преди 1 година

наркоманам - трава! И бракувани брички!

76

Анонимен

преди 1 година

Фалшифицирането на лайковете трябва да спре. Вече се прекалява егати. Нали укрите побеждават защо фалшифицирате.

75

ОЧАКВАТ СЕ

преди 1 година

Измислени новини за Пригожин - засичайте колко време ще им трябва тука да ги преведат от английски! :)

74

Скъпа куртизантака!

преди 1 година

За едното е.... десетки единици скрап!