96

Деди

преди 1 година

Какво тук значат някакви си 5 гласа? 5-6 хрантутника не влизат за гласуваннето и ето ти, сметката излиза. Кой "народен" хрантутник няма да се "жертва" в името да има макар и за малко "правителство"? Това значи и тях да ги "има", да лапат депутаттски заплати от народната пара!

95

Бабо Маро,

преди 1 година

Искаш да се оправдаеш, че не си гласувала ли? Колкото и да са гласували, гласували са и са заявили ясно, че искат политиците да се обединят и да ни извадят от кризата в която ни хвърлиха! По-точно кабинетът на Петков и служебните правителства на Радев!!!

94

Анонимен

преди 1 година

КРАТКИЯТ МАРШ НА МЛАДАТА НАДЕЖДА НА БУДА И ГЕРБ - МЕРИ ГАРГАМЕЛ СВЪРШВА УТРЕ В 15:00 ЧАСА. СБОГОМ!!!...

93

Анонимен

преди 1 година

Следващия път тези гласове идват от срива на БСП и ППДБ+, като не искат по цивилизования начин ще си го получат с бой.

92

баба мара

преди 1 година

не е важно 5 гласа а при 40 процента изб активност кои е победил да се бори дауправлява какво доверие има сред хората колко време се изгуби от изборите каквосе мотаете какво чакате годо ли работете денонощно без почивни дни съкратетепроцедурите и да вървим към след избори няма друго спасение

91

Анонимен

преди 1 година

До анонимен,к.115 Този съвет за сваляне на гл.прокурор може да й даде само бившият пожарникар Б.Борисов.По-младите хора от ръководството на ГЕРБ тичат да търсят сподвижници от други партии, за да съберат мнозинство, Д.Добрев се изпокара с опонентите си от ПП, а ББ посъветвал г-жа Габриел да каже,че първата й цел ще бъде да свали Гешев. Сетне, ББ като видя каква каша забърка, се оправда, че не той е виновен, а М.Г. Само че Гешев веднага схвана кой е авторът. Бойко, shut off!

90

Зозо

преди 1 година

Объркали сте заглавието. Стига 9 да не влязат в зала при гласуването. Тогава 116 стигат.

89

Анонимен

преди 1 година

споко американското посланик е наредил - правителство ще има - осъзнайте най после че ви третират като бели индианци и ще ви пробутат ако решат целия зоопарк да ви управлява- ако не се събудите така си отивате на гилотината - щастливи

88

Анонимен

преди 1 година

Габриел=Цачева. ББ-то ги вади едни гро зили, че да не смееш да погледнеш екрана на TV-то. Тази жена не живее от известно време в България и не познава обстановката тук. И как едно момиче от едно за бутано селище в България е стигнало до Брюксел не ми е ясно. Не ми вдъхва доверие, както не ми вдъхват доверие и Кирил и Асен. Като добавим и тези от ДПС-то, си казвам тежко ни.

87

Реалист

преди 1 година

Жалката ни държавица,се остави в ръцете на две кокумявки,които отблъскват хората като от нещо гадно и отвратително.Нямате 121 гласа за подкрепа,дори и с гадните предатели от итн,значи,че сте обречени и следва да седнете на миризливите си *** и да кажете,баста!

86

анонимен

преди 1 година

То, и един глас да не достигне, пак няма да има кабинет! Не че се радвам, но от къде Баце я извади тази натурализирана брюкселка?! Какво знае за живота в родината си, след като не е живяла последните 20 години тук? Защо си отвори устата и веднага избълва приоритета си да, смени главния прокурор? Защо бедността и инфлацията не и е приоритет?

85

Анонимен

преди 1 година

Маркуча е заедно с ВИНЕТУ а искаше да го изчегърта.

84

Анонимен

преди 1 година

Нарочно или случайно в анализа не се споменава за Възраждане. Да допълня, те обявиха, че няма да подкрепят евроатлантическо правителство.

83

Анонимен

преди 1 година

Ако утре Гешев каже истината,ще видим дали са останали *** за да изберат отново Т. ИК.ВАТА

82

Божил Божилов

преди 1 година

Тази дървокрация ни доведе до идиотизъм. Доброволно отиваме на избори гласуваме за хора,които не познаваме и партии,които са ОПГ,след което заставаме пред телевизора и чакаме благи вести и чудеса.Не става ОПГ играят някакви игрички помежду си и забравят за нас

81

Анонимен

преди 1 година

До 104...Компромата с който държат обикновенно ,,мръсните" ченгета в тази държава са наркотици.Ско на Слави са му прошепнали мимоходом, че ако не прави онова що желае неговия авер Богата.Ще последват едни неприятни арести и разследвания.И всичко ще е катастрофа за чалгата.Ченгетста знаят как да управляват една държава.Без истинско правосъдие.

80

Анонимен

преди 1 година

Радвам се че голяма част от т.н. народ му се отварят очите.Имах един приятел.Той мъдро ме съветваше .На човек не му отваряй очите а г..а.И прав е бил.Сега на мнозина които им отвориха г..а им се отварят вече и очите.

79

Ужас

преди 1 година

Ето заглавието на швейцарският вестник за политикаБългария: "Сблъсък на кръстниците в държавата на мафията"И тия хора ще правят кабинет нямам думи

78

Доктор

преди 1 година

Сметките са прости - със сметки не се управлява държава ! Много им се иска на народните изедници да се гушнат с едни европейски милиарди , ноооооо, идват следващите избори , на които ще си останат само с полюциите!

77

Ха ха

преди 1 година

Може бацо да има сериозен компромат с който дьржи - бореца срещу статутковотоСлавчо ментето - ще подкрепи каде ще ходи ако не иска да му цьфнат бакиите - чакаме гешев с сензационните разкрития да ни осветли кой всьщност е слави