136

Анонимен

преди 1 година

Откъде другаде пари в ниско етичната и погрознена ,бедна Бъл-ия ,освен от държавата.Държавата плаща живота на мнозинството от Соца или накратако Соца цоца яко. И ако политиката е за финансово грамотни хора ,то мястото за движение на пари е дори още надолу .Въпросът е ще поумнеят ли дигитализираните мнозинства от етноси и социални групи да не умрат вследсвие на оскъдна храна след Кюджетът .

135

Км

преди 1 година

Електората на ГЕРБ не е толкова консолидиран,колкото обвързан по всякакъв начин и най-вече подплатен със службички и далавери по места.

134

Адам

преди 1 година

На тоя нафукания му пожелавам да му пратят една повиквателна да се бие с Русия.

133

Анонимен

преди 1 година

Тоя "социолог" е симпатизант на Герб. Много - радостен тоя, че пак ще крадат и ще бият и мачкат опозицията.

132

Красимир Петрофф!!

преди 1 година

Бойко Борисов поздрави избирателите на ПП и ДБ за поредния си мандат, ще го подпират още няколко годинки, натакова ги с 200, даже с 300...

131

Анонимен

преди 1 година

Хайде всички крадливи ръчички гореее !

130

Анонимен

преди 1 година

Утре ми се ще да ги видя да маршруват хубусниците - Парапетиии, Баджанациии, Бате Бойкооо, Аз съм Наскоооо

129

Анонимен

преди 1 година

Смях.

128

Анонимен

преди 1 година

Оказва се, че 80%-ните са вече 100% и отгоре! Чергътаните се обединиха с чергъртащите, тежко й на България, за народа вече не ми е тъжно! Про ст народ слаба държава - всички знаят!

127

Анонимен

преди 1 година

Голяма изненада с Васил Божков!Той вече не присъства на страницата на Интерпол за издирвани с "червена бюлетина". Новината за това бе съобщена първо във фейсбук страницата на Григор Лилов. Според правилата, свалянето на човек от издирване може да стане с искане от институцията, която го е обявила - в случая българската прокуратура.

126

Анонимен

преди 1 година

Всъщност "протеста" вече свърши с оневиняването на черепа... Очаквайте вече да се прибере...

125

Случаен минувач

преди 1 година

До Така 149Човек, дано да си прав. Както се казва - от твоите уста, в Божиите уши. Моля се да си прав.

124

Така

преди 1 година

Ако те направят правителство, аз ще се хвърля от 10-ия етаж. Вие луди ли сте бе? Виж че само си играят. Гледат как да се измъкнат.

123

Така

преди 1 година

Да бе, ще даваме превес на тия дето не могат да сметнат 2 и 2, на мързелите, на крадците, докога бе?

122

Случаен минувач

преди 1 година

А що се отнася до изпращане на жива сила в Украйна, аз ще съм първият, който ще излезе да протестира! Цар Борис не е пратил български войски в СССР под натиска на Хитлер, и след смъртта му пак не бяха пратени! Та тия ли сега ще пращат?? Един български войник да умре там - тия трябва да бъдат съдени като военнопрестъпници!

121

Анонимен

преди 1 година

Протестът ще приключи, когато ББ е извън политиката, а ГЕРБ станат като НДСВ, с други думи - когато ГЕРБ и лидерът и напуснат политическото пространство и моделът Борисов-Пеевски е унищожен. Моментът идва, 9 месеца някъде остават.

120

Сокереса на протеста

преди 1 година

Изчегърт Гешев?

119

Анонимен

преди 1 година

Това правителство ще изкара 4 години, защото и двете коалиции знаят, че при нови избори ще са надолу. ЕС и НАТО го създават и те ще го крепят.

118

Случаен минувач

преди 1 година

Надявам се подкрепата на ПП-ДБ да спадне, най-добре ще бъде под 4%. А на 125 ще му кажа: От нас си зависи дали ще търпим такова изсмукано от пръсти правителство! Ето, идва лято! Ако трябва, пак да се събираме на Батенберг всяка вечер! Колкото повече хора - толкова по-добре! Ама наистина да се съберем повече от 20 000 души и да ревнем: Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Защото ако се събираме 150-200 човека, нищо не правим! Ще станем просто за смях...

117

иван

преди 1 година

иска му се. ама не е познал.типичен герб пиар - набива ни желаното за действително с безпрекословен тон. тиква стил..