14

Анонимен

преди 1 година

Всичко това налива гласове на ***

13

Анонимен

преди 1 година

Които замеряха с яйца,домати и тоалетна хартия българските институции, те разрушиха държавата и доверието в институциите. Христо дългоносия, Кирето, Кокорчо и е в реина са в основата на всичко! Запитайте се защо навсякъде гонят е в реите. Дори Байдън говори за антисемитизъм, защото и там се заражда омразата и си има основание. Когато отидох в Близкия изток ми стана ясно защо ги мразят. За пари са готови и майка си, сестра си и жена си да продадат.

12

не е така!

преди 1 година

Няма скандали.Сега се официализира това което народа знае от години.Нали затова не гласува.Тези 60процента го знаят от години.И другите го знаят,но се надяват за трохите от трапезата.Има и остатъци от бетонните глави,фанатици,които още мислят,че лининизЪма е нещо хуманно.Защо програмите на Герб и ПП са еднакви?Защо не са една партия?Та ако се обединят половината стават излишни!Един математик сподели официално:половината бюджет се краде под различни форми.Затова няма пътища,детска болница,и т.н.

11

Анонимен

преди 1 година

ДА, ТАКА Е, АКО НЕ БЯХА СКАНДАЛИТЕ ЩЯХА ДА ГЛАСУВАТ 16 МИЛИОНА !...

10

Този ми

преди 1 година

беше противен и докато беше в ПП. Мън мън, много мразя потайни и прикрити хора. А това с Радостинчо си е активно мероприятие на ДС. До него беше Николай Радулов, стар кадър на ДС. Костов е виновен, защото не направи лустрация .

9

Анонимен

преди 1 година

После се чудят защо избирателната активност е ниска. Вижте ги тези мекерета и очаквайте на следващите избори да е по-висока.

8

111

преди 1 година

Баа, не е слушал записа, то май той е записвал, ама не е слушал

7

До 7 - Да,

преди 1 година

Мързелът и глупостта попречиха. Само глу-пави хора могат да бъдат отказани да гласуват, още повече, ако знаят какво искат.

6

А

преди 1 година

И че прането на пари чрез коли втора употреба от италия и крадени нови ит холандия

5

Анонимен

преди 1 година

Мързела попречи на 2 милиона българи да отидат да гласуват.

4

Няма

преди 1 година

Да видите

3

Лорер

преди 1 година

Ме отврати тая потомствена малоумница нищо няма да получи колкото и да се лепва разиграване незнам си кво вьн

2

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 година

Грешиш :) От Яд - Може Да Гласуват за Възраждане :) Тук е БЪЛГАРИЯ - НЕ Е ПАПУА НОВА ГВИНЕЯ - ФАЩ ДА СЪЪРБА ТАРАТОРА .......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

1

Анонимен

преди 1 година

Ше гласуват, ше гласуват. Ше видите!