Христанов: Скандалите отказаха 2 милиона души да гласуват

Днешната пресконференция е поредната технология на скандала, заяви бившият зам.-министър на земеделието
26 май 2023 21:47, Красимир Ангелов
18
Христанов: Скандалите отказаха 2 милиона души да гласуват

"Песимист съм, не толкова заради изявленията и записите на Радостин Василев, а заради трагедията, която се разигра в Правна комисия, в която всички ангажименти на ГЕРБ по отношение на съдебната реформа бяха погазени. Днес са ги поправили. Защо трябваше да стане вчерашният цирк? Това е провокация".

Това каза бившият зам.-министър на земеделието и бивш депутат от "Продължаваме промяната" Иван Христанов в студиото на "Денят ON AIR".

Според него това е поредното проявление на това, което стана и с Реформаторския блок, и с Обединените патриоти - "целувка на смъртта".

"Всички решения вече са принципни. Трябва да има категорично позиция. Ако тя бъде компрометирана от ГЕРБ-СДС - моментално трябва да се оттеглят. Тук става въпрос за отстояване на принципите на тези, които са гласували за "Продължаваме промяната", смята Христанов.

Пред Bulgaria ON AIR той изтъкна, че по време на техния кабинет са имали подкрепата на президента и това не е било скрито.

"Не усещам комфорт тези отношения да бъдат категоризирани като "ала-бала". Надявах се, че те са имали стабилна основа. Не вземам страната на президента", уточни бившият депутатът от "Продължаваме промяната".

Той изказа личното си мнение по отношение на днешната пресконференция.

"Това е поредната технология на скандала. Поредният филм, който ни се прожектира, поредните хора, които смятат, че като излязат и създадат скандал - всичко ще се нареди. Тази технология на скандала отказа 2 млн. души да гласуват. Тя е нещо, заради което аз се оттеглих. Тъкмо беше започнало да се вижда, че може би ще има кабинет и изведнъж влизаме в поредния епизод на филма. От месеци изглеждаме като на зрители на филм с нов епизод", коментира бившият зам.-министър на земеделието.

По думите му този, който режисира спектакъла или мрази България, или не знае какво да прави, съсипвайки доверието на българите в институциите.

Вижте видеото с целия разговор


18
Още по темата: Bulgaria ON AIRИван Христанов
Още от Политика
Мая Манолова: "Продължаваме промяната" се сгоди за ГЕРБ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Всичко това налива гласове на Вгъзраждане
13
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Които замеряха с яйца,домати и тоалетна хартия българските институции, те разрушиха държавата и доверието в институциите. Христо дългоносия, Кирето, Кокорчо и е в реина са в основата на всичко! Запитайте се защо навсякъде гонят е в реите. Дори Байдън говори за антисемитизъм, защото и там се заражда омразата и си има основание. Когато отидох в Близкия изток ми стана ясно защо ги мразят. За пари са готови и майка си, сестра си и жена си да продадат.
12
2
 
5
 
! Отговори
не е така! преди 1 ден
Няма скандали.Сега се официализира това което народа знае от години.Нали затова не гласува.Тези 60процента го знаят от години.И другите го знаят,но се надяват за трохите от трапезата.Има и остатъци от бетонните глави,фанатици,които още мислят,че лининизЪма е нещо хуманно.Защо програмите на Герб и ПП са еднакви?Защо не са една партия?Та ако се обединят половината стават излишни!Един математик сподели официално:половината бюджет се краде под различни форми.Затова няма пътища,детска болница,и т.н.
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
ДА, ТАКА Е, АКО НЕ БЯХА СКАНДАЛИТЕ ЩЯХА ДА ГЛАСУВАТ 16 МИЛИОНА !...
10
3
 
7
 
! Отговори
Този ми преди 1 ден
беше противен и докато беше в ПП. Мън мън, много мразя потайни и прикрити хора. А това с Радостинчо си е активно мероприятие на ДС. До него беше Николай Радулов, стар кадър на ДС. Костов е виновен, защото не направи лустрация .
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
После се чудят защо избирателната активност е ниска. Вижте ги тези мекерета и очаквайте на следващите избори да е по-висока.
8
0
 
6
 
! Отговори
111 преди 2 дни
Баа, не е слушал записа, то май той е записвал, ама не е слушал
7
2
 
4
 
! Отговори
До 7 - Да, преди 2 дни
Мързелът и глупостта попречиха. Само глу-пави хора могат да бъдат отказани да гласуват, още повече, ако знаят какво искат.
6
0
 
0
 
! Отговори
А преди 2 дни
И че прането на пари чрез коли втора употреба от италия и крадени нови ит холандия
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Мързела попречи на 2 милиона българи да отидат да гласуват.
4
0
 
1
 
! Отговори
Няма преди 2 дни
Да видите
3
1
 
1
 
! Отговори
Лорер преди 2 дни
Ме отврати тая потомствена малоумница нищо няма да получи колкото и да се лепва разиграване незнам си кво вьн
2
1
 
6
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 2 дни
Грешиш :) От Яд - Може Да Гласуват за Възраждане :) Тук е БЪЛГАРИЯ - НЕ Е ПАПУА НОВА ГВИНЕЯ - ФАЩ ДА СЪЪРБА ТАРАТОРА .......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ше гласуват, ше гласуват. Ше видите!