133

Олимпий Панов

преди 1 година

В момента в украйна на 1 позиция е MI 6 и правят сечено на американците,а украинците са пионки с един г ъ з на 2 пазара.

132

Бай Х

преди 1 година

МИСЛЯ СИ,ЗАЩО ТЕЗИ ЖУРНАЛИСТИ МЕСЛЯТ ЧЕ БЪЛГАРИНА НЯМА МОЗЪК В ГЛАВАТА,Е МИ ПИШЕТЕ СИ,СЛАГАЙТЕ ЦЕНЗУРА НА КОМЕНТАРИТЕ,И СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ НИЕ ЧИТАТЕЛИТЕ СМЕ БЕЗМОЗЪЧНИ,ПРОСТО ПРЕСКАЧАМЕ ТЕЗИ ***,

131

Анонимен

преди 1 година

Единственият кораб с който хунтата в Киев можеше да направи десант в Крим потъна!

130

Анонимен

преди 1 година

Корабът "Юрий Олефиренко" потъна в Одеса - какво се знае за него. Десантният кораб е създаден в Полша за съветския флот и е въведен в експлоатация през 1971 г. Официално "Юрий Олефиренко" е прехвърлен в Украйна през 1994 г., където е преименуван на "Кировоград". Корабът е въоръжен с реактивна система за залпов изстрел с неуправляеми ракети. Той може да побере до 150 военнослужещи, 250 тона товари и до 10 бронирани машини. Ден преди това беше съобщено, че корабът е бил ударен, което е довело до пожар, след което BC се е взривил.

129

Анонимен

преди 1 година

Американският журналист Хинкъл: "Русия и Китай са последните бастиони на истината и свободата в свят, страдащ от пробуждане на глобалистката тирания."

128

Анонимен

преди 1 година

Пак глупости на търкалета с евтина пропаганда. В момента се извършват изкопни работи под щаба на украинското разузнаване след попадение на Кинжал в бункера им. Не съобщават за оцелели (поне засега) нито от украинците, нито от (около) 20 натовски куратори и съветници които са били вътре. Относно Патриот- ите - Вече и двете батареи са при Бандера да го пазят.

127

Анонимен

преди 1 година

Професора, писал тая плява да не би да я е писал намирайки се на поредно лечение в психиатрично заведение ?

126

Анонимен

преди 1 година

"Една от отдавна свършилите руски ракети тресна Щаба на ГУР. Друга отдавна свършила ракета разплеска супер-дупер американския Патриот" ------------------------ , ако продължим списъка ще видим, че в нощта срещу 30 май, руснаците успешно калиброваха пристанището в Одеса, където бе потопен последният украински десантен кораб "Юрий Олефиренко", бяха ударени складове с оръжия/боеприпаси и Центъра за специални морски операции. Край Нмелницки бе калибрована военно-въздушна база.

125

Анонимен

преди 1 година

Анализът е на професор Марк Галеоти е стар. Днес на територията на украинското военно разузнаване в Киев се извършват мащабни изкопни работи. Откопават това, което е останало от бункера след руското калиброване от 28 май.

124

КаскетЯ

преди 1 година

Рашисткото ГРУ са силни само в България за сега!

123

Анонимен

преди 1 година

Упс

122

Анонимен

преди 1 година

Тук явно плащат на кило написани букви, затова има такива дълги чаршафи които не си струват времето да се четат.

121

Е?

преди 1 година

Само авторката явно си вярва че има украинско ГРУ? Има ЦРУ и мосад а укрите са пушечно месо

120

Абе

преди 1 година

Една от отдавна свършилите руски ракети тресна Щаба на ГУР. Друга отдавна свършила ракета разплеска супер-дупер американския Патриот. Пак да потретя, Руснаците свършиха ракетите още миналата година.

119

Анонимен

преди 1 година

Руското ГРУ предричаше военна операция за 2 дена, очакраха народа в Украйна да ги посрещне с хляб и сол, пък армията да се предаде почти без бой.

118

Анонимен

преди 1 година

До до 126 Абе, не знам, ама в Нова Украйна гърмят складове с оръжие, не в Русия.

117

до 126

преди 1 година

Момче, не знам какво става с десантния ти кораб, но какво става с Масква? Най-обикновени, нискотехнологични дронове направиха за смях цялата ПВО на просия. Кинжали, минжали, уями янко.

116

333

преди 1 година

Украинските служби гръмнаха Керченския мост и избиха стотици колаборационисти. Руските служби излъгаха Путин че, в Украйна го чакат с цветя , а не с дживелини.

115

Анонимен

преди 1 година

Абе, хора, вие да не сте правоприемник на вестник Стършел? Ако не сте и искрено вярвате на това, което превеждате и публикувате е проблем, който се решава само в психиатрични клиники.

114

Анонимен

преди 1 година

Момчета какво стана с най-модерния десантен кораб на Украйна онзи ден? В автобуса бабите казаха, че го ударил Кинжал, те питаха - нали украинците сваляха кинжалите?!