356

SDI

преди 1 година

Бойко Борисов още се съпротивлява, но е обречен, при това не за друго, а защото САЩ са го подхванали. Ще го използват още малко, докато клекне за всички неща, които поискат от него, и след това ще го смажат. За САЩ важи принципа, че дори веднъж да "сбъркаш" (турски поток) си техен враг, дори и да клекнеш сто пъти след това, както е в неговия случай. Така че за него щеше да е по- добре да се държи принципно в защита на държавата, а не да е част от слугинажа на САЩ.

355

Анонимен

преди 1 година

И ние сме категорични, че ще ти го вземем и него и други неща, които не ти се полагат като доказал се с решенията си национален предател, крадец и лъжец. Заклехме се.

354

тулуп

преди 1 година

Бойко, пред Всевишния няма имунитет. Всеки ще отговаря за постъпките си пред Него ! А тук какво имаш или нямаш е голяма заблуда.

353

Защо сега?

преди 1 година

Много е прав за 2 неща. 1. Защо сега? - защо не преди 10 г., когато трябвааше да влезе в затвора. 2. Няма да си дам имунитета - точно така, няма да го даде. Имунитет се отнема, както му е даден. Защо той да го дава, който му го е дал да му го отнеме.

352

Инж+

преди 1 година

Горкичкия!!! Резервирайте му килия с южно изложение!!!

351

Анонимен

преди 1 година

Съмнявам се, че Б.Борисов се страхува от разследването по Барселонагейт. По-скоро се опасява, че гл.прокурор ще се разприказва по нещата, които съвместно са вършили с премиера, защото доскоро двамата бяха много близки. Гл.прокурор изпрати не толкова отдавна военни прокурори и въоръжени хора от отряда за охрана да тарашат Президенството и оттогава започнаха тежките дни на ББ и охладняха топлите връзки между ББ и гл.прокурор.Стремежът на ББ да се освободи от ИГ съвсем вледениха отношенията

350

Анонимен

преди 1 година

ПЪЗЛЮ...

349

Финансист

преди 1 година

Ами, щом не иска да си го дава доброволно, да го налбият депутатите му, тези личните неговите от партията му. Тогава не само имунитета, но и парите си ще им даде. Честита 2023 г. Специални поздрави за тези от БНБ, които ми обясняваха, че не разбирам нищо. Нещата се променят. Че дори и парите ни българските вече са в евра.

348

Анонимен

преди 1 година

Вие от ГЕРБ се държите като роби на един самозабравил се вече 18 години управляващ партията пожарникар. Той дори не ви смята за нормални хора, а за негови слуги! Смятате ли, че вашият електорат ща гласува за такива хора като вас? През есента ПП-ДБ ще ви вземат кметовете и съветниците по градовете и селата и с ГЕРБ е свършено! Вие имате ли ум в главата или ролята ви на слуги ви харесва? Засрамете се!

347

Анонимен

преди 1 година

Интересно е ако в следващите дни Гешев поиска имунитета на Киро и Асен и те сами си го свалят. Тогава Мутрата ще изглежда още по-голям страхливец!

346

Анонимен

преди 1 година

Чудя се дали има наивници, които още подкрепят краливата мутра ББ и лъжците и предателите от ПП-ДБ.

345

Серги

преди 1 година

ЕХ БОКО,ЕХ ТИКВО,НЕ САМО ИМУНИТЕТА,НО И ДРУГО ЩЕ ДАДЕШ ПРИ БАЙ СТАВРИ!

344

ля ля

преди 1 година

ама госин борисов това да не са ти гудите че да си ги даваш! я най-добре не давай нищо!прибирай и не спирай да прибираш, то как инаки!

343

Анонимен

преди 1 година

Ревизоро няма ли да го разследват? Няма ли на Нено Димов също да му се появи някое ново обвинение? Време е да има поне един осъден.

342

Анонимен

преди 1 година

Що така бе бате...нали си чист като момински пазви...от какво се страхуваш? Отказа ти да дадеш имунитета си доказва, че се страхуваш май от нещо!

341

никой

преди 1 година

командват го от американското посолство

340

Анонимен

преди 1 година

Отнемане на имунитета му и изправяне пред съд за ефективно носене на отговорност за безобразията, които ни сервираше, кражби и продаване на националните интереси. Полуграмотен *** десет години съсипва държавата, под инструкции на вашингтон и брюксел.

339

Анонимен

преди 1 година

ПП(продължаваме престъпленията) заедно с доносническа българия и ГРОБ за България ни гласят майдан и война. Ако ви харесват разрухата и смъртта в Украйна само чакайте, ще ги получим, а американските "партньори" ще потриват ръчички. Мръсни пари няма - нищо че са напоени с кръв.

338

Неисторик

преди 1 година

Пълен цирк!Хора мили,така не се твори справедливост!Начело с Бойко всички гербери да се откажат от имунитета си! :-))))

337

Наздраве

преди 1 година

Аз нямам имоти по Испания или Ривиера или друго екзотично място, ама си седя спокоен на терасата и си отпивам от коктейла сладко,сладко. Не се крия и нищо не дължа никумо. Тия които бъркаха с две ръце в касата с меда,сега да му мислят. Запари им от.зад здраво май. Рано или късно сметката, ТРЯБВА да се плати. Ама с големи лихви!!! Да се оправят. Ай наздраве!!!