Борисов категоричен: Няма да си дам имунитета

Трябва да си сляп, за да не виждаш какво се случва в момента, заяви той
Обновена: 31 май 2023 09:11 | 31 май 2023 08:55, Александър Попов
453
Борисов категоричен: Няма да си дам имунитета
Снимка: БГНЕС

Две години бях без имунитет. Сега категорично няма да го дам, защото трябва да си сляп, за да не виждаш какво се случва в момент, заяви на влизане в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Защо сега, попита той. Според него целта е да няма правителство.

"Днес ще се видим пак с ПП и ДБ, защото хаоса в държавата вече е голям", заяви Борисов.

Вчера прокуратурата поиска сваляне на имунитета Борисов.

"Две години бях без имунитет. Сега категорично няма да го дам, защото трябва да си сляп, за да не виждаш какво се случва в момента. Не съм имал, нямам и няма да имам никакъв имот в Испания", пояси Борисов.
 
"Дали службите и министър Демерджиев вчера разбраха за мъртвите души или за изтичането на секретна информация. Защо вчера? За да няма правителство", коментира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


453
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
356
0
 
3
 
! Отговори
SDI преди 10 месеца
Бойко Борисов още се съпротивлява, но е обречен, при това не за друго, а защото САЩ са го подхванали. Ще го използват още малко, докато клекне за всички неща, които поискат от него, и след това ще го смажат. За САЩ важи принципа, че дори веднъж да "сбъркаш" (турски поток) си техен враг, дори и да клекнеш сто пъти след това, както е в неговия случай. Така че за него щеше да е по- добре да се държи принципно в защита на държавата, а не да е част от слугинажа на САЩ.
355
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И ние сме категорични, че ще ти го вземем и него и други неща, които не ти се полагат като доказал се с решенията си национален предател, крадец и лъжец. Заклехме се.
354
0
 
5
 
! Отговори
тулуп преди 10 месеца
Бойко, пред Всевишния няма имунитет. Всеки ще отговаря за постъпките си пред Него ! А тук какво имаш или нямаш е голяма заблуда.
353
2
 
3
 
! Отговори
Защо сега? преди 10 месеца
Много е прав за 2 неща. 1. Защо сега? - защо не преди 10 г., когато трябвааше да влезе в затвора. 2. Няма да си дам имунитета - точно така, няма да го даде. Имунитет се отнема, както му е даден. Защо той да го дава, който му го е дал да му го отнеме.
352
0
 
7
 
! Отговори
Инж+ преди 10 месеца
Горкичкия!!! Резервирайте му килия с южно изложение!!!
351
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Съмнявам се, че Б.Борисов се страхува от разследването по Барселонагейт. По-скоро се опасява, че гл.прокурор ще се разприказва по нещата, които съвместно са вършили с премиера, защото доскоро двамата бяха много близки. Гл.прокурор изпрати не толкова отдавна военни прокурори и въоръжени хора от отряда за охрана да тарашат Президенството и оттогава започнаха тежките дни на ББ и охладняха топлите връзки между ББ и гл.прокурор.Стремежът на ББ да се освободи от ИГ съвсем вледениха отношенията
350
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПЪЗЛЮ...
349
0
 
5
 
! Отговори
Финансист преди 10 месеца
Ами, щом не иска да си го дава доброволно, да го налбият депутатите му, тези личните неговите от партията му. Тогава не само имунитета, но и парите си ще им даде. Честита 2023 г. Специални поздрави за тези от БНБ, които ми обясняваха, че не разбирам нищо. Нещата се променят. Че дори и парите ни българските вече са в евра.
348
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вие от ГЕРБ се държите като роби на един самозабравил се вече 18 години управляващ партията пожарникар. Той дори не ви смята за нормални хора, а за негови слуги! Смятате ли, че вашият електорат ща гласува за такива хора като вас? През есента ПП-ДБ ще ви вземат кметовете и съветниците по градовете и селата и с ГЕРБ е свършено! Вие имате ли ум в главата или ролята ви на слуги ви харесва? Засрамете се!
347
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Интересно е ако в следващите дни Гешев поиска имунитета на Киро и Асен и те сами си го свалят. Тогава Мутрата ще изглежда още по-голям страхливец!
346
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Чудя се дали има наивници, които още подкрепят краливата мутра ББ и лъжците и предателите от ПП-ДБ.
345
0
 
10
 
! Отговори
Серги преди 10 месеца
ЕХ БОКО,ЕХ ТИКВО,НЕ САМО ИМУНИТЕТА,НО И ДРУГО ЩЕ ДАДЕШ ПРИ БАЙ СТАВРИ!
344
1
 
6
 
! Отговори
ля ля преди 10 месеца
ама госин борисов това да не са ти гудите че да си ги даваш! я най-добре не давай нищо!прибирай и не спирай да прибираш, то как инаки!
343
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ревизоро няма ли да го разследват? Няма ли на Нено Димов също да му се появи някое ново обвинение? Време е да има поне един осъден.
342
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Що така бе бате...нали си чист като момински пазви...от какво се страхуваш? Отказа ти да дадеш имунитета си доказва, че се страхуваш май от нещо!
341
1
 
19
 
! Отговори
никой преди 10 месеца
командват го от американското посолство
340
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Отнемане на имунитета му и изправяне пред съд за ефективно носене на отговорност за безобразията, които ни сервираше, кражби и продаване на националните интереси. Полуграмотен *** десет години съсипва държавата, под инструкции на вашингтон и брюксел.
339
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПП(продължаваме престъпленията) заедно с доносническа българия и ГРОБ за България ни гласят майдан и война. Ако ви харесват разрухата и смъртта в Украйна само чакайте, ще ги получим, а американските "партньори" ще потриват ръчички. Мръсни пари няма - нищо че са напоени с кръв.
338
2
 
27
 
! Отговори
Неисторик преди 10 месеца
Пълен цирк!Хора мили,така не се твори справедливост!Начело с Бойко всички гербери да се откажат от имунитета си! :-))))
337
2
 
25
 
! Отговори
Наздраве преди 10 месеца
Аз нямам имоти по Испания или Ривиера или друго екзотично място, ама си седя спокоен на терасата и си отпивам от коктейла сладко,сладко. Не се крия и нищо не дължа никумо. Тия които бъркаха с две ръце в касата с меда,сега да му мислят. Запари им от.зад здраво май. Рано или късно сметката, ТРЯБВА да се плати. Ама с големи лихви!!! Да се оправят. Ай наздраве!!!