88

...

преди 10 месеца

бе значи ясно е как софийска община прави "ремонти" виждали сме го, виждаме го и ще го виждаме! прави се ремонт и след това ремонт на ремонта и след това ремонт на ремонта на ремонта и след това ремонт на ремонта на ремонта и т.н. и после се оказва, че едни пари са отишли ей така! ко стана с ремонта на графа! и там едни пари уйдоха без отчет! инак ние видяхме кой е "виновен" за откраднатите пари предишния път беше майстора дето редеше паветата, даже го снимаха даже!

87

HELL

преди 10 месеца

Вместо съшите да нареждат, защо не викнат УНГАРЦИТЕ да ги оправят, нали те са ги подарили на цар Борис 3. А да не искате да плащате където няма далавера комисионни!

86

Анонимен

преди 10 месеца

Изполва ли се думата Безплатно. Пренарежданотето ще е трагедия и още по счупени павета!

85

Съвет

преди 10 месеца

До Хе,хе ! 79 Да се издирят тези които къртеха паветата и да се докарат да ги наредят.И през ум няма да им мине друг път да протестират.

84

Анонимен

преди 10 месеца

Така се редят павета безплатно.

83

Анонимен

преди 10 месеца

Няма ли някой букмейкър да започне да приема залагания от кой път ще пренаредят паветата, ако въобще ги направят, че и това е вариант.

82

Анонимен

преди 10 месеца

Ремонт на ремонта - запазената марка на недъгавите от ГЕРБ. Още няколко такива упражнения и няма да останат павета. Вече ми прави впечатление колко са мръсни паветата и не си правят труда да ги измият.

81

vale_karo

преди 10 месеца

Не знаех ,че министерството на културата са специалисти по нареждане на павета.

80

Социално дистанциран

преди 10 месеца

Абе що пак се излагате с глупави заглавия? Нищо безплатно няма на този свят - това са ПР приказки на кметуващата неможачка. Трейс са галеници на властта и техния дял отдавна са си го взели през годините в десетократни размери. Няма значение, че са мърлячи и неможачи - ще им се дават обществени поръчки, докато мафията ни управлява. Безплатно било... А кой ще ни плати за изгубените 15 години в София? Кой ще ни плати за пропилениете възможност?! Долу!

79

Анонимен

преди 10 месеца

Тия павета трябва да се вадят с фино длето и чук. С тая кирка доста ще дадат фира, както е показано. Ама тва да е проблема...

78

Ухааа!

преди 10 месеца

Хайде , народе, сега има материал за замеряне по дупетатите ! Време е да ги изгоним с паветата !

77

Хе,хе !

преди 10 месеца

Ейййй, измислиха го ! Сега до края на годината няма да могат да протестират пред Парламемнта ! Хитри били тези дупетати ! Ще им позволим ли пак да ни тъпчат ???

76

Анонимен

преди 10 месеца

Тия павета от както са ги сложили през няколко години все ги редят и все не са наред. И така си и останаха. Не им иде на акъла великите ни управници и кметове че това е технология от преди 2000 години и не е предвидена за такъв тежък автомобилен трафик. като искате красиви павета - махнете трафика! Иначе удряте асфалта и работата се оправя.

75

ПП

преди 10 месеца

Ще си вземат парите през друг обект. ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА!

74

Анонимен

преди 10 месеца

На този свят няма нищо безплатно.Ако "Трейс" плаща за ремонта, това значи да свърши парите и да фалира, или да не плаща заплатите на работниците, които ще се разбягат, особено в тая жега!!! Другият вариант е, да плащаме за всичко пак ние, с данъците, а да ни лъжат че било "безплатно"...

73

Анонимен

преди 10 месеца

Разкарайте колите от центъра както е в нормалните държави, заменете бетонния ад с градини и фонтани за хората!

72

Анонимен

преди 10 месеца

Българският гражданин,скъса договора с Българските политици! Още майтап. Му се струва! Ще вземе есента! Сега българина е на море и не му е до " политика"!-:)----Хахахаха ... революционери в отпуск. Подигравка.

71

Анонимен

преди 10 месеца

фандъковите паветаджии...

70

Анонимен

преди 10 месеца

Сега, както са ги събрали е момента народа да излезе и да почне да замеря народните избраници с тях

69

Анонимен

преди 10 месеца

Нека ги направят,че на есен ще бъдат Използвани от българските граждани пред парламента! Българският гражданин,скъса договора с Българските политици! Още майтап. Му се струва! Ще вземе есента! Сега българина е на море и не му е до " политика"!-:)