72

мак

преди 9 месеца

Това не е правосъдие, а адвокатстване на разни синчета. 9 години за толкова нарушения и убийство си е подигравка. Отв..ращават ме такива индивиди, които галят с перце други индивиди убийци и шмъркала. Тоя буквално след малко ще излезе на свобода, ще си живее жалкия живот и дано никой близък от милозливите не го срещне на пътя.

71

Анонимен

преди 10 месеца

Българското правосъдие не струва и стотинка. Жалка работа, пълно разочарование.

70

ЗЛОБЧОВЦИ

преди 10 месеца

това го написах на същия ден,когато този надрусан убива Милен.както всички случаи подобни,и този завършва по най-подлия начин.обществото забрави(нали това е целта първоначално) и край.протакат до безкрай и ето това е завършека.

69

Мдааа,

преди 10 месеца

живеем в правова демократична държава,сънародници!Тоя и33род трябваше поне 30 години да получи за назидание на други подобни шмъркалници,отрочета на нЕкой си важен! Обаче не :"Присъдата влиза в сила от днес, а от нея ще бъде приспаднато времето на ареста му."?!?!?!?Тоест ще му приспаднат 4 години,ще излежи 1 и ще бъде пуснат за добро поведение...Българийо,мила родино :(:(:( Бог да прости Милен,един достоен български журналист!

68

Ето колко

преди 10 месеца

9-4-3=2

67

Реалността

преди 10 месеца

От тези 9 години, 4 вече са приспаднати от ареста. Остават 5, а за "добро" поведение го пускат на половината...тоест 2 години и половина. А ако работи през това време ще свали още половината на тези 2 години и половина. И накрая колко реално ще бъде в затвора ? Смятайте. Не повече от година и половина ! За убийство ! В щатите вече щеше да е на електрическия стол или да лежи 427 години в щатски затвор.

66

Ty nak

преди 10 месеца

Почивай в мир Милене!!!

65

Анонимен

преди 10 месеца

След 10г (сигурно и по-малко) е навън, с нова книжка, почва нов живот, пей сърце. А Цветков все така ще е мъртъв. Справедливост, сър.

64

КрумСтрашни

преди 10 месеца

Не са малко 9г. дори и 2-3 да лежи то за това време доста могат да го разширят затворниците.Дано да следят случая и да се подготвят за него с парафин в пищовите и да го почват от ден 1 тогава ще види какво е ад.

63

Анонимен

преди 10 месеца

9г за екзекуция посред бял ден в София? В същото време дават 6 8г за треволяции, които дори лекуват :))) Нещо не е наред с тоя свят вече...

62

Ъхъ

преди 10 месеца

Когато изпълняваш поръчки и си позволяваш да плюеш, и да съсипваш невинни животи, накрая дотолкова започваш да си вярваш, че сгазваш лука на поръчителя.Само заслужилите ги довършват публично, за назидание.

61

Руси

преди 10 месеца

Пореден срам за България! Затова никога няма да се върна !

60

Така

преди 10 месеца

Онзи, който е шофирал всъщност е сина на Лъчо, а този просто е спял зад волана

59

Упс

преди 10 месеца

А колко години получи убиецът на Георги в Борисовата градина???? Май по- малко???

58

Анонимен

преди 10 месеца

Тъжно.

57

Пародия

преди 10 месеца

За умишлено убийство 9 год?!!!

56

Анонимен

преди 10 месеца

Досега си беше вкъщи, а сега отива в общ режим, тоест нищо и половина. След две-три години макс пак е навън с новата кола на мама. Ама той си каза, сега цял живот ще живее с този спомен. И всичко това заради един чай.

55

Анонимен

преди 10 месеца

Прогнилата система си казва думата, не мога да разбера защо нито един известен адвокат не получи 9 години, а са безнаказани

54

пасарела

преди 10 месеца

до 59 : не съди на изуст !! Не определяй , че е нечии човек , а погледни ,че такова ни е правосъдието !! Дано сега без Гешев да видим напредък , ама едва ли ! Остава да прибегнем до старата притча :зъб за зъб : , ама това вече няма да е държава , макар ,че и сега я няма -

53

BG

преди 10 месеца

Браво на мама можего