44

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен ЕС съсипват другите държави и валути. Или ги закриват или ги ограбват или ги принуждават да ликвдират лева че ги конкурира.

43

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя' Костадинов голян циркаджия... Прави се че не искал евро, а държи парите си в евро... Прави се че не искал да приема еврото, а всъщност каза, че не бил срещу това.. Просто искал референдум!

42

бони

преди 10 месеца

защо изстривате днес

41

мустака

преди 10 месеца

До референдумзащо блокирате днесс

40

Анонимен

преди 10 месеца

България е колония и няма право на глас слагат марионетки на който се заповядва какво да правят Хазарската мафия не си поплюва Костадинов нищо не може да направи освен да говори това е реалноста

39

Анонимен

преди 10 месеца

До Име Извън НАТО също и който ни даде по-изгодни самолети АЕЦ и др.

38

Анонимен

преди 10 месеца

Бг е първата държава която ще се самозакрие без население без лев и без нищо.

37

Име

преди 10 месеца

До аман от рашисти 36. Така е, и затова 89-та уж се откъснахме! Но ако обърнете леко ъгъла ще видите,че и ЕС не ни мисли доброто. Аз лично препоръчвам да не сме с Русия, но и да не сме с ЕС.

36

Мда

преди 10 месеца

Националните предатели окончателно се разкриха, забранявайки референдума! Оттук нататък пътят им е ясен!

35

аман от рашисти

преди 10 месеца

България може да тръгне напред само когато окончателно скъса зависимостите от Русия - политически и икономически. На Русия не са потребни партньори а роби! Това предлага Възраждане начело с националния предател Копейкин - да бъдем роби на мужиците.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Тия които са ЗА еврото друга песен ще запеят като видят какво ще стане като 12-те млрд.евро гарант за борда ни влязат в обръщение. Свят ще ви се завие от цените

33

Анонимен

преди 10 месеца

А кирилицата кога ще я сменяме? -> Ще я наречем "Македоница", Киро и Кокорьо вече подготвят проекта. Само първо да ти махант 3-ти Март, после и с това ще се захванат. Кирлицата е конфликтна, щото я ползва и Русия. Трябва да се изкорени. Хахахаха.

32

Този ще ви лъже

преди 10 месеца

И манипулира ,докато про кремълската му партия не бъде забранена ! Не мога да разбера защо му се дава трибуна и възможност за директно лъжене по националните ефири ! Все пак война се води ,той не трябва да ноже да вреди и да пречи със циркове във Паоламента ,половината от работното време на депутати си отива във празни приказки предизвикани от Възраждане -целта им е да пречат,пречат ,пречат !Той е против всичко което се прави във Б-я ,докога ще го търпите да пречи и лъже !

31

Анонимен

преди 10 месеца

Много е хубаво еврото, трябва да убедим хората да ползват еврото, да покажем хубавите му страни - е? Кои са хубавите му страни, с които бие валутния борд? Нещо не ги чувам? Щяло да има по-лесни заеми, ако си милионер? Щяло да ти е по-лесно да си местиш парите, ако си милионер? Щяла банковата система да е по-сигурна, ако си милионер?

30

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 28 - На никой не му пука, какво ти е на тебе.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Без да ни питат ни вкараха в НАТО и ЕС. Сега, без да ни питат премахват и лева. А кирилицата кога ще я сменяме? България език с Инглиш, за удобство на посолството кога? Бавите се, госпожи и господа "народоизбранници".Действайте, няма време. Ще вземе да се събуди народа и ще е късно... за вас.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Много ясно, че на обикновения българин му е прeзкyрий за еврото. Единствения бонус е за милионерите и нагоре, както и за корупционерите - една шепа хора.

27

Анонимен

преди 10 месеца

За мене е унизително като българин, че един мазен лъжец и шпионин използва святата дума промяна за име на една лъжлива политическа партия, щедро спонсорирана от ЦРУ !!

26

Анонимен

преди 10 месеца

Не искат, защото ако мине се гласува за подобен референдум, Радев пак няма да позволи, да се купят гласове и да се манипулират избори и може и да цъфне, че не "15% са само против еврото", ами по-скоро 80% са против.

25

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 22 - "11 000 гласа не ситгнаха", нищо, че после чували с десетки хиляди бщлетини бяха откривани по кофи, под стълбища и проие...