104

Анонимен

преди 9 месеца

ми те кат булагите и от тебе само добро видели и затва сега си чешеш езика.

103

ГНУСЕН !!!

преди 10 месеца

Тиквата пак ръси глупости.Нали футбола е за хората? Я дебелото лоено човече да ходи и менторства в затвора,не ни го навирайте във всяка новина!

102

Анонимен

преди 10 месеца

Бат Бойко е стар мафиот и голям артист..................признах му го................младоците от ПП има да учат много от него на неща, които не се преподават в Харвард!!

101

До Диана

преди 10 месеца

БСП и "Възраждане" останаха единствените български партии..........................за разлика от предателите в тройната коалиция ГЕРБ - ПП - ДПС!!!

100

Диана

преди 10 месеца

Разбери ги! - и те са като нас...Накъдето ги подкарат, натам вървят...Пълни с претенции и злоба към всичко и всички...Робски души...Ние сме виновни, че не сме ги освободили, че живеем "свободно" без сянка на вина към тях и затова сме много, много лоши хора и те ни мразят до дъното на душите си...Политиката не е игра! Тя е нещо като изкуство на изкуствата - или го можеш или не...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

99

Маке

преди 10 месеца

"Не ги разбирам нашите съседи, защо го позволяват това? Защото само добро са видели от България" И ветото беше од добрина?!? Нешто се бркам или...

98

Баба ви

преди 10 месеца

Ах ти, хитър Зайко байко.

97

MNENIE

преди 10 месеца

Политиците изпуснаха нещата със СМР . Такъв мач прилича все едно да има между руски и украински отбор . България е нападната от СМР , Политиците не го виждат , или се правят че не го виждат .

96

Чоката

преди 10 месеца

Да спрем да се месим във вътрешните работи на съседите и нещата ще се оправят. На нас, никой съсед не ни се меси във вътрешните работи - език, малцинства, конституция, история, учебници...да си мерим и ние приказките

95

До Анонимен 122

преди 10 месеца

За жалост, да , продадени сме отдавна!!!Волен Сидеров това ви го пееше преди 20 години...................но вие го плюехте,луд бил................сега ще видите колко е бил прав Волен!!!

94

паф

преди 10 месеца

няма и да ги разбереш, защото си глу-пак! нали се водиш по ак-ъла на янките - много ти здраве!.....цар Симеон Велики след разгрома на византийците при ахелой, 911 г. е повел войските към македонските гърци, превзел скопие и солун и стигнал до адриатика, България на три морета!....а вий сте продажници на загниващия ЕС и бандитските САЩ!

93

Посолството

преди 10 месеца

Боко ни ти плащаме да разбираш!Колкото по малко разбираш, толкова по добре за нас!

92

Посолството

преди 10 месеца

Пиринска Македония ще се присъдини към северна, редно е, и българска история няма има маекдонска история и език

91

Анонимен

преди 10 месеца

Ти подписа с тях неясен договор и те си въобразиха, че могат да го разтягат, лъжат и да мотаят до безкрай. Благодарение на този договор те излязоха от изолация, изнагляха и по цял свят злепоставят България. Сега разбра ли?

90

Нема нужда

преди 10 месеца

Да разбираш Бойко! Ти си изпълнителен директор на Посолството! Просто изпълняваш заповедите им в България..

89

Люлинче

преди 10 месеца

Народе беее, А` стига вече с тая Македония бе. България изгуби балканските войни, и двете световни войни за нея. За наказание бяхме руснаци 60 и кусур години. България е управлявала в Скопие по последните 15 века, само 6 - 7 години и то с германски благослов, благодарение на немските ни царе. И от ново и пак тър тър тър Македония. Ако толкова я обичахме до сека щеше вече да сме без граница с нея. Арно ама някой тук бута да не е така. Така че aааа стига вече беее!

88

Анонимен

преди 10 месеца

Бате, стига се навежда бе! Не ти отива с тая чупка в кръста! Малко достойнство не! Какво толкова те хванаха тия кикита, че така им легна като девойка!

87

Албанците

преди 10 месеца

си направиха трета държава................след Албания, втората-Косово, третата-С.Македония...............ама че хитреци тия албанци.................мафията в Италия ряпа да яде пред албанската мафия!!!

86

Анонимен

преди 10 месеца

Борисов, точно ти за ръка тая кала с приятелчето ти Зайцев. Помним

85

Анонимен

преди 10 месеца

Бойко, нали спаси кожата................няма да те седят.................гледай си живота сега, недей коментира Македония!!!