Борисов: РСМ е видяла само добро от България, не ги разбирам

Ако зависило от бившия премиер на мачовете между Левски и Шпупи нямало да има агитки
30 юли 2023 16:30, Красимир Ангелов
153
Борисов:  РСМ е видяла само добро от България, не ги разбирам
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова да не се бъркат спортните страсти с политиката. Коментарът на бившия премиер бе по повод инцидентите в Скопие преди мача между Левски и местния отбор Шкупи.

Борисов призна, че се е подразнил от случилото се в Скопие, тъй като е левскар.

Още по темата
"Не трябва да бъркаме политиката със спортните страсти. Тези, които са превишили правата си там - дали са полицаи или пък от агитките, за тях си има правосъдие. Но, ако зависеше от мен, аз нямаше да разреша агитки и за двата мача. Сега ще им бъде трудно при гостуването. И отново ще имаме изпитание за полицията и политическата класа - нещо, абсолютно ненужно", каза още Борисов и подчерта:

Ние имаме договор за добросъседство и приятелство. Ние сме дали на Албания и Македония възможност да отидат в Европейския съюз /ЕС/.

"Не ги разбирам нашите съседи, защо го позволяват това? Защото само добро са видели от България", каза още Борисов по повод инцидентите в Скопие от миналата седмица, цитиран от БГНЕС. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ми те кат булагите и от тебе само добро видели и затва сега си чешеш езика.
103
0
 
2
 
! Отговори
ГНУСЕН !!! преди 8 месеца
Тиквата пак ръси глупости.Нали футбола е за хората? Я дебелото лоено човече да ходи и менторства в затвора,не ни го навирайте във всяка новина!
102
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Бат Бойко е стар мафиот и голям артист..................признах му го................младоците от ПП има да учат много от него на неща, които не се преподават в Харвард!!
101
2
 
2
 
! Отговори
До Диана преди 8 месеца
БСП и "Възраждане" останаха единствените български партии..........................за разлика от предателите в тройната коалиция ГЕРБ - ПП - ДПС!!!
100
0
 
1
 
! Отговори
Диана преди 8 месеца
Разбери ги! - и те са като нас...Накъдето ги подкарат, натам вървят...Пълни с претенции и злоба към всичко и всички...Робски души...Ние сме виновни, че не сме ги освободили, че живеем "свободно" без сянка на вина към тях и затова сме много, много лоши хора и те ни мразят до дъното на душите си...Политиката не е игра! Тя е нещо като изкуство на изкуствата - или го можеш или не...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
99
2
 
2
 
! Отговори
Маке преди 8 месеца
"Не ги разбирам нашите съседи, защо го позволяват това? Защото само добро са видели от България" И ветото беше од добрина?!? Нешто се бркам или...
98
0
 
3
 
! Отговори
Баба ви преди 8 месеца
Ах ти, хитър Зайко байко.
97
3
 
3
 
! Отговори
MNENIE преди 8 месеца
Политиците изпуснаха нещата със СМР . Такъв мач прилича все едно да има между руски и украински отбор . България е нападната от СМР , Политиците не го виждат , или се правят че не го виждат .
96
3
 
8
 
! Отговори
Чоката преди 8 месеца
Да спрем да се месим във вътрешните работи на съседите и нещата ще се оправят. На нас, никой съсед не ни се меси във вътрешните работи - език, малцинства, конституция, история, учебници...да си мерим и ние приказките
95
4
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 122 преди 8 месеца
За жалост, да , продадени сме отдавна!!!Волен Сидеров това ви го пееше преди 20 години...................но вие го плюехте,луд бил................сега ще видите колко е бил прав Волен!!!
94
4
 
6
 
! Отговори
паф преди 8 месеца
няма и да ги разбереш, защото си глу-пак! нали се водиш по ак-ъла на янките - много ти здраве!.....цар Симеон Велики след разгрома на византийците при ахелой, 911 г. е повел войските към македонските гърци, превзел скопие и солун и стигнал до адриатика, България на три морета!....а вий сте продажници на загниващия ЕС и бандитските САЩ!
93
1
 
11
 
! Отговори
Посолството преди 8 месеца
Боко ни ти плащаме да разбираш!Колкото по малко разбираш, толкова по добре за нас!
92
11
 
10
 
! Отговори
Посолството преди 8 месеца
Пиринска Македония ще се присъдини към северна, редно е, и българска история няма има маекдонска история и език
91
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ти подписа с тях неясен договор и те си въобразиха, че могат да го разтягат, лъжат и да мотаят до безкрай. Благодарение на този договор те излязоха от изолация, изнагляха и по цял свят злепоставят България. Сега разбра ли?
90
2
 
11
 
! Отговори
Нема нужда преди 8 месеца
Да разбираш Бойко! Ти си изпълнителен директор на Посолството! Просто изпълняваш заповедите им в България..
89
3
 
8
 
! Отговори
Люлинче преди 8 месеца
Народе беее, А` стига вече с тая Македония бе. България изгуби балканските войни, и двете световни войни за нея. За наказание бяхме руснаци 60 и кусур години. България е управлявала в Скопие по последните 15 века, само 6 - 7 години и то с германски благослов, благодарение на немските ни царе. И от ново и пак тър тър тър Македония. Ако толкова я обичахме до сека щеше вече да сме без граница с нея. Арно ама някой тук бута да не е така. Така че aааа стига вече беее!
88
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Бате, стига се навежда бе! Не ти отива с тая чупка в кръста! Малко достойнство не! Какво толкова те хванаха тия кикита, че така им легна като девойка!
87
3
 
10
 
! Отговори
Албанците преди 8 месеца
си направиха трета държава................след Албания, втората-Косово, третата-С.Македония...............ама че хитреци тия албанци.................мафията в Италия ряпа да яде пред албанската мафия!!!
86
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Борисов, точно ти за ръка тая кала с приятелчето ти Зайцев. Помним
85
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Бойко, нали спаси кожата................няма да те седят.................гледай си живота сега, недей коментира Македония!!!