132

Анонимен

преди 7 месеца

свинята най врежи като види ножа тъй и русия ... как пък и един път Украйна Сащ тамбукту марсиянците ... не напълниха форумите с грухтене само руски свинин ден и нощ грух грух ГРУХХХ раша заминава за кайма необратимо е

131

Малко за политика

преди 7 месеца

Ключовият момент е, разбира се, не "прекратяването на помощта за Украйна", което несъмнено ще продължи, а нарастващата вътрешнополитическа цена за администрацията на Байдън за тази "помощ". Можем да очакваме, че администрацията на Байдън ще увеличи натиска върху европейските си сателити през следващите месеци, за да ги принуди да инвестират още повече ресурси във войната в Украйна, за да запазят поне сегашните обеми на доставките.

130

СССР2

преди 7 месеца

Ей вече стана ясно, Украйна е новия Афганистан, ...само че за краварите;)) Затова руснаците ги бият по малко, да могат да наливат и пак да ги бият;))

129

Анонимен

преди 7 месеца

Американската подкрепа напълно прекъсва и вече никой не иска да вижда Зеленски. Хората видяха че той не може да направи нищо и спряха да дават пари. И правилно, стига толкова хвърляне на средства на вятъра.

128

Анонимен

преди 7 месеца

Не разбирам от икономика и финанси, затова се чудя. Американците вкарват милиарди в Украйна под различни форми - оръжие, стоки, пари така нататък. Ако Украйна загуби войната, тогава какво става с всички тези милиарди? Това означава ли, че производителите на оръжия ще си напълнят джобовете за сметка на американския данъкоплатец, държава? Или има нещо друго, което ми убягва?

127

абе кулеба

преди 7 месеца

ще ти е студент в Сибир с това сако, вземи се облечи по по подходящо.

126

Анонимен

преди 7 месеца

тоя страда от синдрома на Даун

125

Анонимен

преди 7 месеца

Как ще се увериш, че няма да се повтори? Някакъв господар в Конгреса ли си?

124

Анонимен

преди 7 месеца

Догодина Одеса ,Николаев и Харков ще станат неизменна част от Русия .А този корумпиран очилатко ще е избягал във Вашингтон.

123

На снимката :

преди 7 месеца

Полусмачкан плъх:" цър цър цър цър Слава Кокаине цър цър цър дайте пари и оръжия цър цър цър..."

122

Христо Христов

преди 7 месеца

Проблемът е, че Габриел е в Киев да подписава за помощи за милиони евро, а не Тагарев да подпише за поне 50000 евроатлантика за първа линия. Поне да има полза някаква и за България.

121

Христо Христов

преди 7 месеца

За колко милиона помощ за Украйна подписа Габриел?

120

Абе

преди 7 месеца

Пан Кулеба НИЩО не каза за Скандалът с Ярослав Хунка, украинският Нацист, когото аплодираха в канадският парламент. Зеленский също се направи на у...лав, и не коментира. Цял Свят ги знае какви са Новите Киевски власти. Западът се прави на у...лав, ама останалите си знаят и затова си трайкат за помощ за Украйна.

119

Анонимен

преди 7 месеца

Не отслабва подкрепата, ама укри офицерите свършиха. За това ше им внасят команден състав от Великата Британия. Общи взето - оръжието натовско, разузнаването натовско, командването натовско, офицерския състав натовски. За укритата остава ролята на пушечно месо по фронта. Борба до последното укри, че да изчезне тая гнycна на пacмина. Даже поляците вече се отрекоха от укритата, ама англичаните ще ги яхат до последно. Хахаха.

118

Анонимен

преди 7 месеца

То пари от украйна никой няма да види ами поне войната да спрат да си избиват народа. Останаха без хора тея хора. Ха спрете се вече искайте мир.

117

Анонимен

преди 7 месеца

Не давай боже да имаме и победите им и подкрепата дето имат и всичко......

116

Анонимен

преди 7 месеца

Браво Кулеба , много хубава снимка , барнал се е като някой поляк , обаче да поисквате вече мир от Русия стига сте се избивали взаимно без смисъл.

115

Анонимен

преди 7 месеца

Хаха тези накрая ще останат без територии, без мъжко население с разрушена държава и с милиарди задължение. Фашисткия елит ще се измъкне а зомбираните Укропи крещящи слава украина, героям слава ако останат живи ще плащат доживот включително още няколко техни поколения.

114

Зе

преди 7 месеца

Укристанците не им увряха главите за последните 80 години. Правят същата грешка, като с нацистите през ВСВ. Така и не разбраха, че за Запада, те са същите втора категория хора, като руснаците. Нацистите ги избиваха през ВСВ, нищо, че бяха доброволци за Вермахта. Сега, след като спрат да са полезните ид...ти, ще ги захвърлят като употребен дамски тампон.

113

Анонимен

преди 7 месеца

Ха-ха! Щом допряхте до българските "дефектни" ракети, бая сте го закъсали!!!