Аман. Дядо олекна “телефонно” с 1500 лв.

81-годишен старец се раздели с 1500 лв. по позната вече схема
23 мар 2008 17:01,
24
Аман. Дядо олекна “телефонно” с 1500 лв.
Телефонните измамници все още намират жертви. Снимка: АMY

Поредена телефонна измама по познатата вече схема е станала с жител на град Сеново, Русенско. На 81-годишен мъж се обадил непознат, който се представил за „следовател Георги Георгиев”.

Той обяснил на възрастния мъж, че зет му е претърпял транспортно произшествие и е убил човек. За да го освободят от ареста, трябва да бъдат предадени 1500 лева.

Възрастният човек приготвил парите и ги предал на уговорената среща край Сеново, но чак след това се обадил в полицията. Престъплението се разследва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
nnnn преди 16 години
миналата седмица ми се обажда един и казва ;спечелихте цветен телевизор и пералня номерът ви беше изтеглен от томбола честито;и аз викам мерси но за да потвирдите наградата трябва за закупите ваучер на глобул наи малко за 10 лева и да ни изпратите номера от ваучера и ние да ви изпратим наградата и тогава разбрах какво става и му казах да си е...е маиката
2
0
 
0
 
! Отговори
kiro преди 16 години
nikoi da ne za6titava toq dqdo ami ako be istina tva kvo 1500 lv i na svoboda kak 6te se preborim s korupciqta v taq dyrjava
1
0
 
0
 
! Отговори
Чък Норис преди 16 години
Тва започва да става като бизнес за някои хора.А за самата измама няма кво да говориме.Не знам какъв човек трябва да си да дадеш на непознат човек 1500лв.Може би .