"Атака" превзема съда

Симпатизанти на Волен скандират пред Съдебната палата, чакат семейство Сидерови
26 май 2008 09:39,
69
"Атака" превзема съда
Снимка: БГНЕС

Симпатизанти на партия "Атака" от цялата страна се събраха малко пред Съдебната палата.

Привържениците на партията от Луковит, Перник, Разград, Добрич пеят възрожденски песни и скандират: "Не на двойните стандарти в правосъдието!", "Не на поръчковите дела", "Съдебната система е прогнила!".

Скандиранията са по повод делото срещу лидера на партията Волен Сидеров и неговата съпруга Капка, което се гледа днес от Софийския градски съд.

Правосъдният министър Миглена Тачева заяви, че с митинга пред Съдебната плата се оказва натиск върху съда.

Двамата съпрузи са обвинени, че са подбуждали депутата Павел Чернев към лъжесвидетелстване за инцидента на автомагистрала "Тракия" от 7 април 2006 г.

Тогава автомобилът, в който бе Волен Сидеров, се сблъска с кола на Явор Доков.

След инцидента Сидеров заяви, че автомобилът, в който са се возели, е бил управляван от Павел Чернев.

В хода на следствието Чернев първо потвърди, а след това се отрече от показанията си, че е управлявал колата.

На последното заседание делото беше отложено, защото отново симпатизанти на "Атака" с възгласи и скандирания станаха причина заседанието да бъде прекратено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Неее лозунга си го объркал.. Трябва да е .. Бъдете като необразованите пенсионери от селата и гласувайте за Болен Пидеров-Пидермето дето до 50 години никой не го бе виждал с жена!!! И като наскачаха едни педофили от Атака и Болен Пидеров побърза да се ожени За Капка-стоте развода ,за да не му тръгне и на него името Педерасков..
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
...но ако бях не бих се заел да обяснявам сложни неща на *** с ниска култура и уличен език. Моят коментар е за нормалните хора.За какво е обвинен Волен Сидеров? Едва ли някой от дежурните плюещи е наясно. Те просто си плюят т.е коментират. Кой защото е фен на шоуто на учиндолския ***-наркоман който има тарифа за промоции на албуми, лъскане на чепици (на който си плати или по указания отгоре), *** на на силни на деня, св..ки на политици, плюене (пак срещу пари или по указания) или пък просто предоставяне на ефира на гнусната БТВ в най- гледаното време (Това всъщност е истинския проблем - защо точно тогава е най-гледаното време?). Само, че зачестилите напоследък (избори идват все пак) скечове с парадиране на Сидеров, нещо не се получават. Много си личи изнасилването на темата. Некадърен псевдоактьор комунистически храненик натъкпан в нацистка униформа, крещи едни и същи реплики. Три на брой. Пошлост. Не съвсем. Пошло е за нормалните хора. За аудиторията на самозабравилия се герой от "Пази Боже сляпо да прогледа!", сегашен шоумен и "съвест на нацията", това си е истинска политическа сатира. Какво да се прави - критерии. Простотията си отгледа публика до такава степен, че за нормалното изкуство и журналистика не остана такава. След толкова години плюене много хора просто не могат да спрат и отново следват поривите на гладките си мозъци. И продължават да плюят ставайки смешни. Със сигурност може да се каже, че скечовете в "шоОто" са единствената представа на масовия зрител за партия Атака и Волен Сидеров (да не забравяме и днесбг разбира се). За тяхна информация трябва да споменем и за какво е обвинен Волен Сидеров. Все пак добре е плюещите да знаят освен против кого, и за какво го плюят. Обвинението е за подбуда към лъжесвидетелство. Как е бил заставен Чернев (с пари, оръжие, компромати или нещо друго) да лъжесвидетелства в обвинителния акт не е посочено. Защо е обвинена и съпругата на Волен Сидеров също е добра тема за коментар (особенно за плюещите). А за нормалните хора е важно не толкова кого, а какво подкрепят. Знаят, че безгрешни хора няма. Знаят още, че е важно за една партия да има ясна идеология за да не бъде тя поредната лидерска партия с живот колкото един мандат. Заслугата на Сидеров безспорно е, че възроди заспалия, удавен в пошлост, оплют български национализъм на когото в миналото България дължи всичко което е постигнала и той успя донякъде да го възроди не с барикади и камъни, (Добре знаем, че барикадите у нас и по света обикновенно са дело на спец. служби) а със слово. Срещу това мафията у нас противопостави няколко поръчкови дела, дебилската римичка Волен-Болен, няколко скеча с в нацисткии униформи, и една книжка писана от хора с тежко ченгесарско-комунистическо минало. И все пак моралния и естетически критерий на хората е главния проблем. Причинно следствените връзки за много от тях са трудни за осмисляне. Но расте ново поколение (говоря не за онези квичащите като заклани от прозорците
46
0
 
0
 
! Отговори
.. преди 15 години
Бъдете българи, гласувайте за АТАКА !
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В момента държавната машина е впрегната срещу Волен Сидеров и Атака. Един пример - току що по БТВ в повторението на шоуто на дългия плешивец плюха за пореден път по Волен Сидеров. Интересно колко десетки хиляди (може и повече да са) получава Славчо за това да се подиграва на В.Сидеров и Атака ?- напоследък особено много се е активизирал - явно заради делото срещу Волен.А от полицията са предприели друга тактика явно - напълнили са съда със свои цивилни хора и под предлог че залата била пълна, не пускат хората да влязат в залата- на ПУБЛИЧНИЯ ПРОЦЕС" - като са строили прилично количество полицаи, които блъскат възрастни жени и мъже искащи да влязат на делото - който не вярва - да си пусне СКАТ- там се включват пряко от време на време.
44
0
 
0
 
! Отговори
noname преди 15 години
минах от там и ги видях тия отпред.Леле колко са керливи горките хора.нямат ли си работа,че са дошли пред Съда.Сега тва нормално ли е в сградата на съда да пускат някви хора убитаци.Да не са само те там,цялата съдебна палата работи.Много ясно че няма да ги пуснат тия диваци дошли от село,дет не са чували и за обществен ред.
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кво стана ве ,още чакаме да ни обясниш случая.. Или сега ще се правиш и сляп? Май неможеш да измислиш нищо с тая *** глава.
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Я ми обясни ,че нещо не разбрах тезата на Болен Пидеров за атентата. Как така умиращ 87годишен старец и 18 годишния му внук невъоръжени са правили атентат на Пидеров? И как така БСП праща такива смешни убийци и то без оръжие?? Ти имаш ли нещо в главата си или само дрънкаш на кухо ,като лидера си Болен Пидеров ,който до 50 години никой не го бе виждал с жена а само с мъже?
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кво стана що не ни обясняваш случая а? Или не си го измислил какъв точно е случая.. Да та и в ..... Празната глава проста..
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До 37 имах предвид
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ми хайде ти да ни обясниш случая.. Щом като всички ,които са присъствали са видели ,че Малоумния психопат се е изживявал като мутра.. Ти дето не си бил там я ни разкажи какво тончно се е случило..
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
АктивниТъпациАрогантниКиртациАлкохолици
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много агенти на комунистическата *** са се навъдили да дрискат по Волен!Хем си нямат на понятие от случая,хем гледат да очернят единствения човек който реално се бори срещу тройната мафия!За съжаление в историята на България ВИНАГИ е имало предатели!Те са тук и драскат по форумите срещу един истински БЪЛГАРИН!Личи си кой е прекалил с "шоуто на слави" и подобни измекярски предавания имащи само 1 цел- очернянето на всеки политически опонент на мафията която ни мачка толкова години!
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тоя *** се държи по-арогантно и от комунистите. Много ми е интересно, ако направи същите "изцепки" в някой американски съд какво ще му се случи:))
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всеки път като прочета коментар като твоя разбирам защо ни е такова дириджето на страната.. Да виждаш конспирация ,където няма. Да гледаш ,че Волен е много Болен човек ама да не го признаваш.. Що като е голям националист и радетел на България ,Сидеров си е изкарал фалшиво медицинско ,че е сляп с 10 диоптъра , за да не ходи в казарма? Защо ние обикновенните Българи дето не се бием в гърдите ,че сме националисти пазихме националноста си по Турската граница а той си подви опашката, мислейки си какъв голям тарикат е!!
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не знам как може да вярвате на БОЛНИЯТ МОЗЪК и да му се връзвате на номерата, в него няма нищо патриотично, а се стреми единствено да се докопа до "кокъла". Аз също искам да се оттървем от скапият Доган и ДПС, но може да насъскваш хората едни срещу други с цел да се облажиш ти.
33
0
 
0
 
! Отговори
Radko преди 15 години
То все е било чудо, ама като това - рядко се вижда. Не знам Волен Сидеров как я мисли тая работа, ама ми звучи като параноик без хапчета. Какви хора, бе, майстор на цирка и евтините пози. Празнодумец!
32
0
 
0
 
! Отговори
Един преди 15 години
Аз от своя страна бих попитал:ако баща ви умира ще се качите ли в друга кола?Няма ли да сте до него,в същата кола?Цялата афера е много смешно направена.Срам за БСП.
31
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
Да печеля пари докато съм в него, или докато ми е в него - за дупе ли говорим?
30
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
VOLEN THE GREAT
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Все повече ще стават хората, които прозряха истината!