Меле пред НДК

Симпатизанти на "Атака" нападнали младежи, които гледали мача Германия-Турция
26 юни 2008 07:57,
272
Меле пред НДК
Снимка: БГНЕС

Масов побой стана снощи в София, съобщиха от МВР.

Няколко души са нападнали група младежи, които са гледали полуфинала Германия-Турция на видеостената пред НДК.

Според очевидци нападателите са били облечени с тъмни фланелки с надписи "Атака".

Сред пострадалите в побоя има етнически турци, ранените са откарани в болница.

Все още няма яснота каква е била точната причина за побоя. 

Зам. председателят на ПГ на “Атака” Павел Шопов определи като “поредна инсинуация” твърденията, че привърженици на партията са участвали в побоя пред НДК.

Шопов отрече подобно участие на "Атака": Не мога да коментирам глупости!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Гадна *** са турците и малко им е било. Искам да се лее кръв. Доган мъртъв, а парите му върнати в хазната.
170
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз НЯМАМ нищо против турците, НО СЪМ ПРОТИВ ТУРЦИЗАЦИЯТА НА НАШАТА МИЛА РОДИНА И ЕС!!!ИМАМ ПРОТИВ ОБАЧЕ *** - НЕ СТИГА ЧЕ БГ ГИ ХРАНИ, АМИ ОЩЕ ИСКАТ И НА СЪЩОТО ОТГОРЕ ТЕ НЕ СА ХОРА!!
169
0
 
0
 
! Отговори
BAI MILE преди 15 години
!!!
168
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
това какво прави или не "българка" си е лично неин пробелм .... абе хора не знам от къде у вас такава злоба едни към други....да и аз не съм съгласна с това което става нито от едната страна нито от другата .....ето ви един пример няма друга държава в която по НАЦИОНАЛНАТА телевизя да се излъчват новони на език на някоя от малцинствата ..... но според мен не е редно да се стига до побоища и смърт ... винаги има варианти да се разреши даден спор по мирен път .... до къде ще я докараме ако почнем да се бием на всеки ъгъл?! нито едните спечелят нито другите!!!!!
167
0
 
0
 
! Отговори
BLAGOV(DEUTSCHLAND) преди 15 години
AE MAMA MU DA E*A BULGARIQ PAK SE POROBVA ZASHTO STAVA TAKA VSICHKI TURCI NA SAPUN BE ISKAM DA UMRAT VSICHKI NESTIGA CHE SA SLABI NA FUTBOL AM I NALITAT NA BOJ MAMA IM DA E*A
166
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До - 151Ами те турци ни управляват - мандата е на ДПС (тъжно и жалко, но факт) . Така че желанието ти отдавна се е сбъднало
165
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ха ха не знам какъв ви е спора но това с постановките срещу Атака вече разсмива доста хора. Кой ще тръгне да компрометира Атака ,която има 6% електорат. Това е толкова смешна партийка ,че просто не си заслужава усилието да се занимаваме с тях. По вероятното е ,че тя сама се компрометира с постоянните си простотии. Разбирам да се правят постановки на Герб, която се очертава като истинска заплаха за Тройната коалиция ама Атака е нищо и никаква партийка. Ми помислете малко преди да си Декларирате параноята.
164
0
 
0
 
! Отговори
от БЪЛГАРИН преди 15 години
Не ви ли писна да четете такива глупости? Трудно ми е да повярвам, че в тази тема има толкова много мнения. Някакви непълнолетни мухльовци и анти-семитските им браточеди със основно образование нападнали група етнически младежи, гледащи мач и станал бой. Ама ви вдигнаха парното и тока и водата и храната. Но плюйте си по турците и *** и властта, защото само това можем. Да се обиждаме взаимно, да се бием от глупави и абсурдни подбуди. Но кой от вас, всички които сте написали множеството мнения, направи нещо добро днес? Питам ви кой? Кой от вас вместо да пише глупости по форумите да беше направил нещо, с което да промени нещата? Имате греда в окото, а виждате само песъчинки. И от изказвания, като тези на "истинската българка" стигам до извода на какво дередже е стигнал българския народ. Пияна, безобразна, заблудена глутница, която лае без да пази и плюе без да говори. Трябва ви само някоя "етническа" тема и се почват множеството "интелигентни" изказвания. Това ли е българския народ днес, това което чета в мненията? Истински се надявам да не е. Защото надали предците ни са искали и са си представяли България да бъде такава, каквато е днес. Но повечето от вас не са чели история и нямат и идея какво е това гражданска етика. Необоснована омраза, без никой да се осъзнава, че всичко това е целта. Българите да се разделят на групички, етноси, по цвят, политически убеждения, религия, любим отбор и т.н. А някои други хора, печелят милиони на ваш гръб. Но това не ви пука нали? Важното е да бием турците и *** и да ги изнесем от държавата? Това ли са ви целите? И какво ще промените? нищо! това ли е България днес бе, хора. Омраза и ненавист към всичко, което е различно. Ако това наистина е така, то всички несправедливости, които се случват, то ние българите сами сме си ги предизвикали и продължавайки така ходим към дъното. Помня случая с медицинските сестри. Повечето от вас вече са забравили. Помня как медии, граждани и институции говореха само за това: вкъщи, на работа, на улицата, в заведенията. В същото време всеки божи ден умират по няколко души в зверските катастрофи. И какво от това, нали си имаме етнически теми, за които да говорим и да бистрим всички глупости, които ни предлагат. И да поемаме медиината и политическа бълвоч, за да можем да псуваме по форумите и да се бием и убиваме за дреболии.Питам ви пак: това ли е България днес?Ако е това, то ме е срам, че съм Българин!!!Защото във всички трудности, които една страна преминава, обществото се сплотява, но тук ние се разделяме на групички и се връщаме векове назад към племенното разделение. Защото явно всички истински българи са станали на племена.
163
0
 
0
 
! Отговори
dome преди 15 години
Турците играха страхотно, жалко че отърваха накрая. Поведението на тези хора край НДК, а и някои българки и прочее във форума се обясняват лесно, всеки психолог може да го обясни. Това са хора с много силно изявени комплекси, в болезнено състояние. И тъй като 45 години ни набиваха в главите, че Турция е изостанала държава и дори няма токи т.н., сега виждайки, че Турция е много по-високо технологична страна, тези хора изпадат в ярост. Като виждат нашата злощастна картинка българска искат да си варнат образа на Турция, че е под нас в развитието си.Хора, уважаващи себе си и родината си, ще милеят зя образа на родината си и ще направят така, че не само образа и но и състоянието и да се подобри. И тогава да си съперничим с Турция, но на технологично ниво. А това какво е - смрад ! И тази жена се нарича българка. Предлагам всички като нея да се отделят примерно в Северна България и да си правят тяхната държава. Аз искам България в Европа, без " атака", дпс, първановци, и " българки " !
162
0
 
0
 
! Отговори
Anton преди 15 години
postanovka haaa gluposti, a za kvo mi e da go prebivam polza nqma, neka se ma4i .... 4e da mu doide akala v glavata
161
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И какво, да им се огъзим на тия фесове ли? Е няма да стане, да са седяли мирно и кротко, а не да ми развяват знамена. Знамената в Анадола. Тук е БЪЛГАИРЯ. Поне ще запомнят мача!!!!!!!!!!!!!
160
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Д- 150 - Какви очи ще вадиш бе ***? Да не си жена че да дереш и драскаш с ръце? Пребит възрастен човек - дрън, дрън... - всички разбраха че това е било постановка с цел очерняне на Атака и Сидеров!
159
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз не мога да кажа нищо лошо за българите а такива пиянски истории са нормално явление навсякъде. Колкото до студ град псевдостудентите там не бива да ви нервират - сред тях има и нормални деца които са дошли да учат а не да харчат на парите на родителите си. Еми някои бг ни мразят - нормално е и аз не харесвам комшията под нас ама какво да направя.
158
0
 
0
 
! Отговори
Blade преди 15 години
*** и турци са ми на еднакво равнище...т.е. в калта. ***!
157
0
 
0
 
! Отговори
Anton преди 15 години
ama kato gledam i prostotiita na hora tam za raznite sapuni(mnogo ste mi jalki.....ama ni6to te ovcete mai taka sa po 6taslivi kat sa prosti :))))...a iskate da jivete kat evropeci smqh prosto towa e )
156
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Защо да са гадости ? Ти предпочиташ България да е новата Турция или да се нарича Мангалия ли? Турците си имат държава - айде пътя , *** - 50км в морето навътре , да плуват до брега ако могат ;)
155
0
 
0
 
! Отговори
jimmy преди 15 години
ako naistina sa aktivisti na ataka sum ubeden che nikoi vishestoqsht ot partiqta nqma nishto obshto s tova malko sbivane ... vsichko e teatur samo i samo da se navredi na imidj-a na ATAKA fakt po BTV i koi li ne drugi televiiziii samo gi pliuqt zashtoto im plashtat da gi pliuqt normalno sled kato ne si za DPS , BSP , NDSV i t.n. vodeshtite partiii te da ti pravqt mrusno ...
154
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това не е направено от Атака,а от някои,които искат да ги натопят.Иначе как може да има такава гадна ***.Хората са си гледали мача.Аз съм чист българин,но това не дава право да ги мразим и тормозим само,защото са различни.ДА ЖИВЕЕ АНАРХИЗМЪТ.
153
0
 
0
 
! Отговори
hexz преди 15 години
За съжаление както прочетох по-надолу нито един турчин не защити българите а само плюха по нас - а в същото време се намериха един куп "българи" да защитават турците които в същото време плюха по нас и най вероятно снощи са развявали турски знамена за да предизвикат този бой. Ами все пак се намират в България и не мисля че е добре да развяват знамена - ако бях там и аз щях да набия няколко така за спорта :)))))
152
0
 
0
 
! Отговори
ББ преди 15 години
Вън Турция от Европейските първенства,те не са в Европа,а в Азия-да си играят там