Дими летял с 250 км/ч

Загиналият вокалист на "Сленг" изпробвал мотора си на "Хемус"
30 юни 2008 09:29,
291
Дими летял с 250 км/ч
Дими с мотора си. Снимка: Булфото

Вокалистът на "Сленг" - Дими е карал с 250 км в час преди да загине на автомагистрала "Хемус".

Според очевидци на трагедията, преди да излети, вокалистът е изпробвал 1000-кубиковото си "Сузуки".

При силния удар Дими излетял на около 30 метра в стръмен скат и паднал в дере, съобщава вестник "24 часа".

Свидетели разказват пред изданието, че мъжът карал с още трима мотористи, но при фаталния удар в мантинелата никой от тях не спрял, за да му окаже помощ.

Лекарите твърдят, че Дими е загинал на място, а от жестокия удар тялото му е било потрошено и обезобразено.

Полицията смята, че трагедията е можела да бъде още по-страшна, а жертвите много повече, ако моторът е прелетял в насрещното платно на автомагистралата.

Дими е женен за тв водещата Ива Екимова, имат дъщеричка Дара, която преди три дни навърши 6 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
271
0
 
0
 
! Отговори
guestenin преди 15 години
Чудя се как не са го вкарали тоя Дими в някоя кампания за безопасно шофиране....та той е живия пример просто.
270
0
 
0
 
! Отговори
Бай Цеко преди 15 години
Едно не мога да разбера - тоя Дими лекар ли е бил или моторист?
269
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пак добре, че се е убил само той, а не е убил някой невинен, каквото е търсил - това е намерил.Лека му пръст.
268
0
 
0
 
! Отговори
bj преди 15 години
Za trupkata si ima pisti i pove4e hora ostavat jivi
267
0
 
0
 
! Отговори
Галин преди 15 години
Пък и на луната да отидеш.......цървула си остава ***;)
266
0
 
0
 
! Отговори
Галин преди 15 години
И,като комуникираш някъде!Гледай да пишеш на майчиния си език!БЪЛГАРИНО!Пък кво караш не ме боли!Явно си далеч от тръпката!А,за това че по цял свят има Police го знаят и на СЕЛО!
265
0
 
0
 
! Отговори
bj преди 15 години
Skapaniak, miastoto na potencialnite ubiici i pianici po puti6tata e v zatvora
264
0
 
0
 
! Отговори
Галин преди 15 години
Bj,мнооого.... здраве в New York!Живуркаи си там и толкоз.Като вземеш да управляваш МПС в Bulgaria тогаз коментари...щото май живееш извън USA;)
263
0
 
0
 
! Отговори
bj преди 15 години
Az karam motor v NY, glupako i v momenta v koito previ6i6 skorostta te zakop4avat. Zatva pi4lemeto Staviiski ne smee6e da pravi gluposti tuk
262
0
 
0
 
! Отговори
Галин преди 15 години
Когато имате или си купите мотор!!!!!Когато го карате или управлявате???Тогава може да давате коментари!!!!И стига с тоя свят и с тия" нормални"държави!!!Лека му пръст на Дими.
261
0
 
0
 
! Отговори
tri преди 15 години
До това за свестните хора имах предвид от ужким нашите звезди....защото там повечето се правят на фотомодели.....както ги наричам....
260
0
 
0
 
! Отговори
tri преди 15 години
Просто искам да ти кажа още нещо, повечето хора винаги си мислим, това на мен не може да се случи . Всички винаги когато се опитват да ни предпазят отговора е знам, знам на всички всичко ни ясно, аз съм убедена, че Дими / Бог да го прости/ е знаел какви ще са последствията, знае, че не трябва да се кара с висока скорост.....но винаги си казваш.....аз за малко и защото си въобразяваш, че като знаеш това оправя нещата, знанието не оправдава. Просто всичко става без да искаш. Само мога да кажа - Спокоен, вечен сън.
259
0
 
0
 
! Отговори
tri преди 15 години
Разбрал си ме грешно или аз не съм се изказала правилно Всички сте прави до някъде изобщо не защитавам това, че е карал с висока скорост и защото е известен му е простено и както всички видяхме не е / Бог да го прости / Ядосаме факта, че хора който пишат за добро и ....отношение на пътя говорят / пишат/ като пълни простаци , просто тона ми напомня за махленска кръчма. Не мога да приема факта, че културни хора който говорят за морал на пътя няма да имат морал на говорене. Надявам се да ме разбереш.
258
0
 
0
 
! Отговори
bj преди 15 години
Dimi e vinoven, no ako beshe v normalna durjava, 6te6e da e momentalno arestuvan ot policiata, da ostane bez knika i posle samo da sanuva motori.
257
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Уважаема госпожо/ гиюопожице - в БГ има много свестни хора, не може да познавате всички, а това, че познавате малко си е ваш проблем! Но никой нормален свестен човек със семейство не превръща магистралата в писта! така че - не се правете на Господ! наистина всичко се връща! Но на човеците им е даден разум да мислят, ане да се водят от първосигналните си инстинкти! Мислите ли, че свестните в Германия, където имат доказано най-добрите магистрали в света летят с 250 км/ ч на мотор? И знаете ли каква е глобата за това?
256
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не знам какъв е бил човека, важното е, че вече го няма! Но Не е нормално да излезеш на магистралата, където максимнално разрешента скорост е 120 км/ч и да подкараш МОТОЦИКЛЕТ с 250 км/ч! За мъртвите - или добро/ или нищо! Тук не става въпрос за МОРАЛ, а за нещо по просто: за спазване на правила и ЗАКОНИ! Ако някой, без значение кой, иска да си пробва възможностите, има си места за това: наричат се ПИСТИ! МАГИСТРАЛАТА НЕ Е ПИСТА! Ако някой иска да кара бързо - да си купи самолет, совалка или каквото ще, но да си спазва ЗАКОНИТЕ! защото по нашите пътища се движат освен уникално бързи машини, карани от ненормалници, на които адреналина им е в повече от безделие, също и нормални хора, които знаят що е страх и премерен риск! Жалко за човека! Може би е бил талантлив, не зная! Но че е бил безотговорен - това е ясно! И това никой от хората, които се изявават медийно, не го каза! Никой не каза, че само един луд ще излезе на магистралата да кара с 250 км/ч мотор, където шансовете при падане със скорост 80 км/ч са нулеви! И дано тази история подейства на иначе съвсем "кротките" мотосристи, които на пътя са вечно засечени и "невинни"! Бил съм свидетел на катастрофа, където заради един ненормален се убиха двама мотористи - караха си съвсем "кротко" със над 120 км/ч на пътя Созпол-Бургас! Аз се имам нормален, но даже и кола не бих ларал на магистрала със 200 км/ ч - по простата причина, че ние нямаме магистрали, а само междуградски пътища! Лошото при самоубийците на пътя и ненормалниците е, че винаги освен своя живот, затриват и поне още един - невинен! А пред смъртта няма гении, способни, добри или лоши - всички са равни! така че да се упрекват нормалните хора, които имат нормален страх, че били ненормални, а някой друг да се изкарва герой, ЗАЩОТО ВИЖДАТЕ ЛИ - ТОЙ Е БИЛ ПОПУЛЯРЕН И СПОСОБЕН И ВСИЧКО ЩО ТВОРИ НЕ ТРЯБВА ДАЖЕ ДА СЕ КОМЕНТИРА - моля да ме извините, но това е ИЗВРАТЕНО!
255
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
kak re6ixte 4e motora mu ne e bil w red ?! mi e mnogo stranno a pyk ina43 6tom si e izprobwal motora zna4i e bil now i go e karal sig za 1wi pyt na magistrla towa obqsnqwa wsi4ko osbeno ako e nqmal opit predi towa s mo6ni ma6ni .... typo typo leka mu pryst
254
0
 
0
 
! Отговори
tri преди 15 години
Не мога да повярвам на това което прочетох до тук. Вие ,нормални ли сте? Малко уважение или такт да имате? Направо съм шокирана.Да не мислите, че го е направил нарочно, да не мислите, че не обича семейството си, че не обича живота? Той бе един от малкото свестни хора. Как може с такава лекота да се говори за човек който е живял и творил без да го познавате в което съм сигурна в повечето. Всички като се случи нещо такова ставате големи моралисти, а Бог знае как се държите. Като чета повечето изказвания се вижда кой какъв морал има и колко струва и предполагам как се държи по пътя. Направо ме е срам, че може да съществуват хора с такова извратено мислене като повечето който са коментирали. Всичко се вижда и всичко се връща. Най-малкото е грехота да се говори така, като сте големи моралисти, защо говорите и разсъждавате толкова просто?
253
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бахмааму, туй 155 мили в час бре, баси майстора.
252
0
 
0
 
! Отговори
Внимателно на пътя преди 15 години
Не виждам особена разлика между Дими и Максим. Известността трябва да ги прави по-отговорни, а не БЕЗотговорни.Уж трябваше да дават пример. И тук няма значение дали караме кола или мотор. Безумно е да караш с такава скорост независимо къде. Защо трябва да проявя съчувствие към семейството му,при положение, че той не е помислил за тях? Поне не загинаха невинни. Никой не е застрахован от грешки, но нека не си навираме сами главите в торбата. Нека пазим другите на пътя. Тези, които искат адреналин нека се застрелят, за да не застрашават останалите. Писна ми да срещам камикадзета на пътя! Лека му пръст!