Автомобилна гонка прати младежи в кома

Пострадалите се удрят челно в микробус
11 юли 2008 10:32, Красимир Ангелов
68
Автомобилна гонка прати младежи в кома
Снимка: Булфото

Двама младежи на 18 години са в кома след жестока катастрофа в Габрово. Инцидентът е станал снощи на булевард “Хемус”.

Според основната версия за катастрофата, младежите са си устроили гонка с друг автомобил. При надпреварата са се блъснали челно в идващ микробус.

За да бъдат извадени и спасени ранените от колата, пожарната служба е използвала специална техника.

Пострадалите са настанени в реанимацията на болницата в Габрово с опасност за живота.

Ранени са и двама мъже, пътували в микробуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
A za6to o4akvate v strana bez zakoni da ima red na puti6tata,to nqma nikude
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ШОФЬОРА НА МИКРОБУСА ПОСТРАДАЛ ЛИ Е?
45
0
 
0
 
! Отговори
Ei bAI преди 15 години
Q ml1kvaite si4ki we nekompetentni tikvi smotani 6e vi rina s bager we
44
0
 
0
 
! Отговори
mitaka преди 15 години
ei tova sme nie bylagrite......"neka im" ...koi normalen 4ovek moje da go kaje tova....nali ne e na na6 gryb
43
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
аман от летящи некролози - само се чудят къде да се лепнат...
42
0
 
0
 
! Отговори
igi преди 15 години
Dai drugite kato ne spazwat ogranichenie,ta i ti .. ? :)
41
0
 
0
 
! Отговори
водач на МПС преди 15 години
И то е да платят собственоръчно причинените от тях щети на собствениците на микробуса !Да заплатят лечението им в болницата !Да заплатят всички неимуществени вреди,причинени на трети лица !Да заплатят собственото си лечение в болницата !Колите или това,което е останало,да се отнеме в полза на държавата !Всички разходи,свързани с автопроизшествието като пристигането на линейка,пристигането на КАТ,пристигането на авариен автомобил и т.н.да е за сметка на виновните за инцидента !Нека 100 човека да "изгорят"по този начин! 101-вият ще се замисли дали си заслужава!!!
40
0
 
0
 
! Отговори
do 37 преди 15 години
ei ne6tasnik ako znam koisi 6a doida ate sma4kam skapan neka teb tramvai ate vla4i gei skapan tesa o6te deca *** skapan neka treb ate blusne nekoi skapaniak ne6tasten i 4ak se kefi zavislivoto *** dano dase opravite mom4eta az sum s vaz i gospod da vi pomogne
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Както един приятел казва: " Неска караш с 220, утре те карат с 20."
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Неможете да кажете НЕКА ИМ ... и те са хора ... всъщност живея точно в този кватрал и снощи като се прибирах видях катастрофата .. изглеждаше ужасно отстрани ... полицая ни каза че има 1 жертва но явно не е така .. а това не е отсечката на която се провеждат гонките, както някои беше казал по надолу това е отсечка с чисто нов асфалт без нито една дупчица и всички карат доста бързо там .. само че не веднъж съм чувала че асфалта е много некачествен и че доста от катастрофите станали там са заради това (а те никак не са малко)
37
0
 
0
 
! Отговори
hammerfall преди 15 години
neia im
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
30- ти като си бил/а дете друсал/а ли си?карал/а ли си като ненормална по улиците? Не можеш да сравняваш днешните млади с преди.времената са различни.децата сега за "извратени".не четат,а чатат и т.н.(дано да оцелеят)
35
0
 
0
 
! Отговори
Bobo преди 15 години
Как може да кажете, че книжка трябва да се взима на 24-25 години ? Еми ето, ще ви дам просто сравнение:На 20 години съм;Не спазвам ограничения-че кой ги спазва;Това не значи, че съм луд и безотговорен шофьор;Карам от 15 годишен-до 19 нямах нито записано нарушение, нито ПТП;До този момент съм навъртял може би над 50 000 км.;За тези 50 000 км. Имам едно съвсем незначително ПТП, което се случи заради една пенсия изветряла...На 2 пъти ми е минавал живота на лента и то не по моя вина, а или заради някой *** тираджия или заради някоя мутра в скъпа кола. Просто си има безрасъдни хора-не е от възрастта. Не се изказвайте толкова остро и глупаво за младите, защото младите в някой ситуации ще реагират много по-добре от вас старите...
34
0
 
0
 
! Отговори
и ловец съм и рибар преди 15 години
ето какви мерки бих приложил ако имах власт и как бих превърнал България в най-безопасната страна за шофиране в Европа "A Sydney learner driver has been charged with street racing, while unaccompanied in a luxury car.Two vehicles were spotted by highway patrol officers speeding along the Hume Highway at Chullora last night.He'll face court later this month - the car has been confiscated.
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
колко от вас си слагат коланите при тръгване?колко карат с 50 в населено място?..вероятно не са много,много са обаче тези които не ги правят тези неща,които карат пияни и без книжки.Е няма как да няма инциденти като малко спазват законите.лошото е,че в много от случаите,точно тези"малкото"понасят последствията.жалко....
32
0
 
0
 
! Отговори
Street Racing преди 15 години
Аз съм от Пловдив и тук си имаме място за гонки - митницата пътят е прав хубав без завой и скоро направиха нова отсечка от митницата до околовръстното направо е като самолетна писта . . гонките не са регламентирани или законни и за това често идват по 5 или 6 патрулки и жандармерия . . защото не са две коли ами 50 , ако не и повече . . и до сега няма нито един инцидент . . нз според мен всичко зависи от задкормилното устройство : ) Дано пичовете се спасят и да им е за урок . .
31
0
 
0
 
! Отговори
и ловец съм и рибар преди 15 години
Ако бях министър председател на България в рамките на един месец щях да превърна България в най-безопасната страна за шофиране в цяла Европа. За съжаление не съм и така ще продължавате да *** по пътя и да губите близки, роднини и приятели. :)
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ako tova bqha va6ite deca edva li 6tqhte da razsujdavate taka,vse pak vseki e bil dete i e pravil 6turotii,po vajnoto e da oceleqt
29
0
 
0
 
! Отговори
някой си преди 15 години
що бе душа? що на 24? ти да не би да си на 25 :)
28
0
 
0
 
! Отговори
Koko преди 15 години
шофьорска книжка трябва да се дава минимум на 24 годишни!