Автомобилна гонка прати младежи в кома

Пострадалите се удрят челно в микробус
11 юли 2008 10:32, Красимир Ангелов
68
Автомобилна гонка прати младежи в кома
Снимка: Булфото

Двама младежи на 18 години са в кома след жестока катастрофа в Габрово. Инцидентът е станал снощи на булевард “Хемус”.

Според основната версия за катастрофата, младежите са си устроили гонка с друг автомобил. При надпреварата са се блъснали челно в идващ микробус.

За да бъдат извадени и спасени ранените от колата, пожарната служба е използвала специална техника.

Пострадалите са настанени в реанимацията на болницата в Габрово с опасност за живота.

Ранени са и двама мъже, пътували в микробуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
laynovoz преди 15 години
голям майтап каза! това че 5 от 5000 са се блъснали не значи нищо. както и 5 от 5000 на 40 години. да не би да значи,че и те не са дорасли? това са глупости.... въпрос до човек и самочувствие е. като се надуват и се мислят за адските шофьори....уви....така ще става и няма да спре никога "войната" по пътищата
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абре, много бързо забравихте какво е да си млад и да ти кипи кръвта! Аре стика пенсионери да дават тежки коментарий. И да забранят колите, младите пак ще си измислят нещо екстремно и пак ще има инциденти. Това ни е заложено в гените и както и да си чешем езиците - все тая.А конкретно за гонките - на запад си има уредени места където такива "гонки" се правят легално и с пъти по-безопасно, а в БГ -бъка от гений и за това ...
5
0
 
0
 
! Отговори
Наказателен отряд преди 15 години
По 100 камшика на голо в центъра на града пряко по телевизията след 22:00 часа, да не гледат най-малките. Иначе няма оправия срещу такива зелени шамандури и камикадзета по пътищата. Човек не смее да изпрати някого на път - не знае кой ще скочи на *** в насрещното на някой завой без видимост.
4
0
 
0
 
! Отговори
някой си преди 15 години
Проблема не е във възрастта, а в опита, като се вдигне границата на 25, статистиката на КАТ ще показва, че най-много катастрофи предизвикват от 25-30 годишните ... и ... ко праим? А за това, че има *** - не са виновни годините, или напротив - виновна е липсата на първите 7. Хора, вразумете се! Няма да стигнете по-бързо, ако карате по-бързо или се пишете на велики!
3
0
 
0
 
! Отговори
BOc преди 15 години
МРЕМ КАТО ПИЛЦИ
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
мисля ,че е крайно време да се вдигне възрастовата граница за книжка.. Явно е че днешните тинейджъри не са дорасли умствено да карат автомобил. Всеки ден го виждам това по улиците млади момченца как движат на зиг,заг сред хора и коли и ако не сме ние да ги пазим катастрофите щяха да са много повече .. Ето сега кво са виновни тия двама души ранени от Микробуса за това ,че недоразвитите мозъчета на тия тинейджърчета ги карат да карат в насрещното с бясна скорост? Статистиката на КАТ е недвусмислена най-високия брой катастрофи се предизвикват от млади шофьори на възраст между 18 и 25 год. Щом като е такава статистиката то да почнат да им дават книжки на 25 год. Явно вече тинейджърите по-късно съзряват умствено така ,че да чакат докато узреят.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Той Господ си знае работата!