Автомобилна гонка прати младежи в кома

Пострадалите се удрят челно в микробус
11 юли 2008 10:32, Красимир Ангелов
68
Автомобилна гонка прати младежи в кома
Снимка: Булфото

Двама младежи на 18 години са в кома след жестока катастрофа в Габрово. Инцидентът е станал снощи на булевард “Хемус”.

Според основната версия за катастрофата, младежите са си устроили гонка с друг автомобил. При надпреварата са се блъснали челно в идващ микробус.

За да бъдат извадени и спасени ранените от колата, пожарната служба е използвала специална техника.

Пострадалите са настанени в реанимацията на болницата в Габрово с опасност за живота.

Ранени са и двама мъже, пътували в микробуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Tyler Durdon преди 15 години
Средно годишно загиват по 1 101 души. Миналата година броят им е бил 1 006, а през 2006 г. 1 043. Най-висок е броят на загиналите по пътищата през последните 17 г. през 1990 г., когато жертви на пътния травматизъм са станали 1 567 души.В периода от 2002 и 2005 г. броят на загиналите по пътищата за година е бил под хиляда души. През 1997 г. също броят на загиналите е 915 души за годината.Ежегодно в наше време загиват по 1.2 милиона души в следствие на пътни инциденти и катастрофи. Дневно това прави по 3287 убити по света.ВОЙНАТА В БГ НЕ Е НА ПЪТЯ, ЩЕ ИЗМРЕТЕ ПРЕДИ ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ!!!
26
0
 
0
 
! Отговори
Владо преди 15 години
Няма да забравя, докато си бях още в България какви смешковци имаше. Той неможе да паркира, но върти гуми, неможе да поддържа скорост и да кара плавно, но се пъне да вдигне колкото може повече на голфарата. Еми там ще свършват всички такива. по пътищата има навсякъде, има и тук в Германия и много често ги срещам по магистралата където средната скорост е около 140км/ч. Извода като цяло е: Когато караш се пази от другите, щото тебе няма кой да те пази. А двамцата с опасност за живота - еми не вярвам пак да се качат на кола, а и ако се качат ще премислят надявам се длаи ще си правят гонки. И за завършек към всички други улични псевдо състезатели - Ходете на Бужурище и там се опитвайте да се правите на шофьори.
25
0
 
0
 
! Отговори
wherever преди 15 години
По-добре 30 минути по-късно, отколкото 30 години по рано ..
24
0
 
0
 
! Отговори
Tyler Durdon преди 15 години
Пич, ако и на участниците в парада им кипи кръвта да вземат да *** квото мъжко хванат ли? Значи обратните ти пречат, че си направили парад, но младите с колите не пречат и ги оправдаваш, нищо че вземат и доста 'косвени жертви'? В една правова държава и едно гражданско общество Законът стои над хормоните и кръвокипежа...
23
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
Тия гонки в Габрово са там от години и полицията много добре го знае. Къде да куките *** ??? Все пак това е главния изход от Габрово, не е някой баир за да не дежурят. *** народ, слаба държава!!!
22
0
 
0
 
! Отговори
Млад преди 15 години
Номер 6, нека им кипи кръвта, ама тази кръв от много "кипене" взе, че потече по асфалта... и ако не ги спасят повече няма да "кипи". Усещаш ли разликата?
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
veche mi e pisnalo da slusham i da cheta za katastrofi i i zaginali hora vyv vyzrastova granica ot 16 do 25 nikade po sveta go nqma tova neshto....prichinite moje bi sa mnogo ..ima tolkova nekadyrnici deto i te neznaqt zashto sa sednani zad volana ... nqkvi pishlemeta na bogatashcheta deto za 15tiq rojden den im kupuvam super skypi i moshtni koli i im podpisvat smyrtnata prisyda a i na mn hora okolo tqh...ot druga strana pytishtata ni sa pylna tragediq kak moje dori da si pomislish da karash s bqsna skorost po tqh....a da ne govorim che karame stari razbiti koli koito zapadna evropa sa brakuvali....edin psiho test kym shofiorskiq kurs nqma da e nikak izlishen no nadali shte spasi mn jivoti....a moje bi prosto Gospod veche ni e zabravil
20
0
 
0
 
! Отговори
lokster преди 15 години
До #6 - ти явно си поредния самоубиец. И какво като са млади? Младостта не е никакво орпавдание. На 18 години човек вече би трябвало да е способен да взема отговорни решения, особено ако от тях зависи живота му, и живота на други хора.Проблема е че от прекалено ранна възраст започват да карат - нормално ли е да си ученик, и да ходиш всеки ден с автомобил на училище? Много ясно че като го правиш ще се опитваш да се покажеш пред женската част като голям майстор... Само че майсторлъка не се изразява в това колко бързо можеш да караш.Това че караш с 200 не те прави по-голям мъж от някой който кара велосипед. Прави те само по-глупав. И това че караш по-бързо от него не означава че *** ти е по-голяма... :D
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пич, младите, на които им кипи кръвта, но не са *** ходят да скачат с бънджи, карат байк в планината, катерят се и т.н. А тези пишлемета на по 20-25 год. които карат със 150 км/ч в населените места го правят от комплексарщина, за да се показват, защото така се правят на велики и си мислят, че не им личи какви са ***. А конкретно не знам дали си бил на "запад", но такива състезания там се организират инциденто, както и тук (на летището в Божурище). Обаче там никой не смее да прави простотии, защото ако оживее ще му съдерат *** с глоби и бой в затвора.
18
0
 
0
 
! Отговори
Best for the best преди 15 години
Дано умре така ще съм по сигурен намалява вероятноста да изкочи едно такова камикадзе и срещу мен
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Трябва да има някакъв апарат на всеки автомобил с GPS, ако си в град, да не може с над 50, на магистрала.. 120-130, извън град - 80, и ако някой махне машинката 10 годинки затвор, да видиш как всииичко ще си дойде на мястото.
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ха ха ха ... е_гати промитите мозъци сте!Повтаряте като *** това което слушате по телевизия и радио - каква е тази абсолютно измислена "война по пътищата".Да война има но, е на държавата срещу хората.Що нещо не мога да си представя 99.99% от катастрофите които стават в България, са се случат в Европа?Да ама там имат ПЪТИЩА!!!А тук пътищата са забранени със закон!!!Ха Ха Ха "Война по пътищата" ... какви пътища бе ?!
15
0
 
0
 
! Отговори
rainbou преди 15 години
Абе ходи се покрий бе, аз след 30 почнах да карам и нищо ми няма.
14
0
 
0
 
! Отговори
Bloodl1ne преди 15 години
Napulno sum suglasen s nomer 10! :}
13
0
 
0
 
! Отговори
Дон Периньон преди 15 години
Гответе се да станем част от някоя съседна страна след няколко години... с това темпо както се самоунищожаваме и с приръста на ромското население... и спазвайте ограниченията на скоростта. значи не са сложени току-така за шарениика по пътищата!
12
0
 
0
 
! Отговори
lokster преди 15 години
Лошото е че ако оживеят, после ще се хвалят... Не ги жаля изобщо. Получили са си заслуженото. Жалко обаче че пострадали невинни хора.
11
0
 
0
 
! Отговори
rainbou преди 15 години
Ами да ходят да карат кайт или да скачат със бънжди бе, кво са тръгнали да се надбягват по Черни връх, и излагат на риск и други хора. Правилно казаха, липсват им първите 7. Лошото е, че държавата ни е чекиджийска и оня дето във Варна убил момче на спирка ще се размине леко.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Oh, porednite! Abe, tia hora ne se li nauchiha, che Sumaher e edin i niama smisal da se meriat s nego! Osven tova dori i Shumaher bi si pozvolil da kara taka po ulitsite. Ako iskat da se sastezavat, da se zapishat na spetsilni sastezania. Tam pistite sa obezopaseni. Ama ne sam saglasna az da si karam po pravilata i da postradam zaradi niakakav 18 godishen piklio, deto se misli za bezsmarten!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На запад, легално от 14-15 годишни децата се учат от родителите да карат кола, и на 17-18 години вече са перфектни шофьори. Та какви ми ги разправяте на 25-30 годи да се дава книжка !? Познавам хора които на тези години се качват за пръв път на кола - еми минали им е времето да се учат на каквото и да било и после им трябват години за да станат що годе нормални шофьори.
8
0
 
0
 
! Отговори
Нисан Терано преди 15 години
Жалко, че са пострадали и невинни, иначе за двете лекенца не ми е жал...