На "Гурко": Линейка се обърна няколко пъти след сблъсък с кола

Виновник за катастрофата е шофьорът на автомобила, тъй като не дал предимство на линейката
21 авг 2008 17:51,
177
На "Гурко": Линейка се обърна няколко пъти след сблъсък с кола
Преобръщайки се, колата на "Бърза помощ" била ударена и от бял Форд. Снимка: БГНЕС

Линейка и Фолксваген се сблъскаха на кръстовището на бул. "Васил Левски" и ул "Гурко".

Колата се движела по "Гурко", когато на кръстовището ударила движещата се по булевард "Васил Левски" линейка, съобщиха от МВР.

В резултат на удара линейката, която превозвала жена с инсулт, се е преобърнала няколко пъти.

Преобръщайки се, колата на "Бърза помощ" била ударена и от бял Форд.

Няма информация за състоянието на жената, откарана е във Военна болница.

По първоначална информация виновник за катастрофата е шофьорът на автомобила, тъй като не дал предимство на линейката.

През следващите два часа движението по бул. "Васил Левски" ще остане затворено, съобщиха от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
KATO VI CHETA GLUPOSTITE - HEM MI SE PLACHE , HEM MI E SMESHNO.BALGARIA E EDNA.NQMA ZNACHENIE KOI OT KADE E.STIGA STE SE DELILI NA SOFIQNCI I PROVINCIALISTI.ZATOVA *** SA EDINNI, ZASHTOTO NE MISLQT KATO NAS.NACHINAT NI NA MISLENE MNOGO E DEFEKTEN.
175
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
вие, гражданята, сте умрели от глад, ако не сме ние селяните.Иска ви се като при социализма, селяните да бачкат за стотинки по цял ден на полето, че да ви е евтина храната, а вие по цял ден да се правите, че работите в някоя канцелария или да поркате в цеха с бригадира, докато директора оправя някоя засукана секретарка.Но времената се менят. Ако искате по-малко селяни в градовете, не бъдете нахални и се лишете от университетите си, в които и без това 90% селяни учат. Ако имаше строителен университет в Бургас или Варна, а защо не например в Слънчев бряг, нямаше да се налага на хиляди младежи да живеят в мизерия и да хрантутят разни алчни бабишкери, като им плащат по 400-500 лв/месец за таван. Да не споменаваме и съдебната система. За да си защити правата от разни грабители и от най-забутаното село на собственик му се налага да ходи до софия. Баба ми, само за периода от октомври до май, пътува 4 пъти до софия. Да не мислите, че й е много кеф на жената? Но й се налага, защото разни мошеници в поземлената комисия "работят" екипи със софиянци и заграбват колкото може повече земи.
174
0
 
0
 
! Отговори
wayne1981 преди 15 години
Абе вие *** сте страшно дебелокожа ***, директно ви се казва да си ходите по нивите, а вие ни се правите на недоразбрали и си говорите квото си знаете, естествено че подбивате пазара на труда, готови сте да работите за сравнително малки пари само и само да сте тука, теглите заеми като *** за да купите някое маломерно жилище ако може да е до 90кв, някои пасат 99г и вече сте хванали господ за шлифера. На вас може да ви харесва този живот, ама мен не ми харесва.... и не се обесявайте че основно софийските коли са правели простотии по пътищата защото като доидете тука гледата първо да смените регистрацията на кошницата със СА ( изчерпахте С-тата)... твърдите че сте високо квалифицирани, а не можете да пишете на български, пишете на разна шльокавица дето сте се научили от постояно чаткане на работното място докато сте злобно обсъждали с някои ваш земляк кой колко пари има или какво си купил....
173
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Нещо си се пообъркал ми се струва. Направи една бърза справка колко взимат строителните работници и тогава говори глупости...
172
0
 
0
 
! Отговори
от Главен аграр в се преди 15 години
И мене брато преди една седмица некъв дедо ми изкочи на пътя - ми тоя не вижда ли Голфа бе? Да взема да го смена с Пасатор? Докато си мислех тия неща (мъчителен процес) ударих един *** рейс, който взе че бутна спирката със се хората на нея. Ебаcu тъпите куки ме спреха чесно - не ми верват че карах бавно. - "... с превишена скорост."- "Абе брато, слушай кво ти казвам че щи пресека белтъка бе! Карах с 50 - точка. Как се казва шефчето ти бе полицайче?" - казах азСлед 15 минути написаха, че шофьора на рейса е бил пиян и вече го гласеха за затвора.
171
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
и още по-зле ще стане в София. линейките няма да може да мръднат оттам където са паркирани. оставете за това някой дали заради паркирани коли някой може да отбива или не да им прави път. това е резултат от политиката на стопански растеж водена от демократичните правителства и кметове в София
170
0
 
0
 
! Отговори
Dara преди 15 години
Длъжна съм да питам. Ако после се започне с "еееей, тия софиянци ни напъплиха отвсякъде" ще смятам, че не се отнася за мен.
169
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз одеве написах,преместих се в Бургас и ми е супер
168
0
 
0
 
! Отговори
Dara преди 15 години
Младежи и девойки, искам официално разрешение да се преместя от София във Варна. Ето и качествата ми:1. Винаги изхвърлям *** на определените за целта места.2. Карам внимателно и знам правилника за движение.3. Пия и пуша умерено.4. Не ме мързи да работя.Ако варненци одобрят кандидатурата ми, освобождавам едно място в София /за работа, за живеене, за паркиране/.
167
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
a dobre doshal v kluba na VW-to. i az otnesoh predi godini edna lineika. poneze TAPANARITE minaha na cherveno bez sirena i gi dqlnah s 80 pone chelno. pone bolen nqmashe. posle im sadrah kozite vapreki 4e se opitaha men da izkarat vinoven
166
0
 
0
 
! Отговори
monti преди 15 години
абе що не се спрете с тоя ваш спор софиянци- провинциалисти, столичани- селяци или софийски селяци - други селяци, писна ми от вашите спорове. Статията е на друга тема
165
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ина, добре поне, че ни оставят възможност да подишаме през почивните дни. Ходят за буркани и други консерви , защото "в столицата е скъпо". Вчера моята сестра си дойде с автобус от морето и целят куфар беше омазан с някаква миризлива саламура от чантата, която беше сложена върху нейния багаж. Селянина си е взел зимнина, ама забравил да затвори добре бурканите! Жалки сте!!! Един буркан с каквото и да е не струва повече от 5 лв. Нали изкарвате пари тук. Мизерни мишоци!
164
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Време за реакцияВодачът зад волана реагира със закъснение на възникващите опасности:когато ги очаква - за 0,4 сек.когато не ги очаква - за над 1 сек.когато е ядосан, разсеян, уморен и др. - за над 2 сек. При време за реакция 1 сек., още преди да започне спирането, автомобилът е изминал:14 м. при скорост от 50 км/ч25 м. при скорост от 90 км/ч36 м. при скорост от 130 км/чСъщото важи и за жената управлявала фолсвагена
163
0
 
0
 
! Отговори
157 преди 15 години
Горките! Само мога да кажа - очаквайте пренаселване до 1-2 години. В Пловдив ще стане почти като в София.
162
0
 
0
 
! Отговори
monti преди 15 години
Да бе движел се с 200 км/ч- тая линейка ако вдигне над 120 ще е чудо, това да ти не е спортна кола. Стига сте се опитвали да изкарате шофьора на линейката виновен. щото възниква и въпроса с каква скорост е карал шофьора на фолксвагена?
161
0
 
0
 
! Отговори
Ina преди 15 години
Аз къде да отида като сам си от София и си нямам село? И повечето истински софиянци си нямат село на къде да ходим да продължаваме да се задушаваме заради вас .Но вие всеки петак си отивате да си дишате спокойно на село.
160
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Идват и то доста,вече виждам доста чужди регистрации,все още обаче не са нахални,карат кротко в дясно,знаят че тук ще ядат шамарите.Въпроса е че заемат работните места и местата в университетите.Аз съм кореняк пловдивчанин,баба ми и дядо ми живеят в стария град на Пловдив,сега който и да попитам от къде си,ще ми каже бе от тук съм,но преди еди колко си време дойдох от еди къде си.Истинските пловдивчани сме останали една шепа.Добре че тука поне играят наши и ваши,та не им дават много работа на преселниците.
159
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
може и да е виновен бе,ти в трафик може ли да хвърчиш с 200 километра,кво като е линейка,като изскочи някой който е по нов водач,да се телепортира ли?Виж ти колко си безочлива,сигурно и книжка нямаш
158
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Извинявай 154, но аз съм от София и нямам село. Мен къде ще пратиш??? Стойте си по родните места!
157
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
Ще видиш ние от София като почнем да идваме в Пловдив ;), защото тук вече няма въздух и място за нас, а пък Пловдив е хубав град за сега ( казвам за сега , защото ако и при вас идват преселници с такива темпове ще стане страшно). София за софиянци, Пловдив за пловдивчани, и т.н. Ако продължава това "преселение на народите" Пловдив и София ще се слеят. София няма безкрайно на къде да расте! Нека всички да си стоят по родните места!! Имайте милост!