Откриха нива с канабис край Петрич

Там имало и специална сушилня за марихуаната
26 авг 2008 12:21,
22
Откриха нива с канабис край Петрич
Снимка: Булфото

Антимафиоти са открили тази сутрин в гората край Петрич нива с канабис, оградена с жив плет, съобщи ОДП-Благоевград.

В къща в местността "Ляшница" е открита изградена специална постройка, която се ползвала като сушилня за марихуаната. В сградата са монтирани скари и печки за сушенето на наркотичното растение.

Нивата е била снабдена със система за капково напояване. Стопаните са направили затворен цикъл за производство на суха маса марихуана, се посочва в съобщението.

На мястото са били открити две жени, на 61 и 64 години, които работят там. Жените отделяли листата от стъблата
на канабиса. Едната от тях е собственик на имота.

При обиска са намерени незаконно притежавана ловна пушка, газов пистолет, пригоден за боен, както и патрони за двете оръжия. Мястото се пазело от кучета.

Районът е под полицейска охрана. Полицаите са иззели 400 корена индийски коноп от нивата с площ един декар, а от сушилнята са прибрани 30 килограма полусуха марихуана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
paranoja преди 15 години
хахаха гошето го отнесе доста. абсолютно съм съгласен за синтетиката, по добре прасе да си дера от колкото да църкам разни фети(не че не го прая от време на време де) и ся ко пак ше поскъпне прасука и ше са чудя ква манагуа да прая... еееей сами на водят към синтетиката ей, народа иска разпускане не само с аколхол-той е агресия, масака си е разпускане
20
0
 
0
 
! Отговори
laynovoz преди 15 години
аз съм на 19, токущо завърших училище и пуша само трева от 4-5 години. Сигурен съм, ама просто съм обеден, че културата ми е със сигурност по голяма и това, че си на 30 не те прави по-умен. Човекът си е глупав и на 50, когато не се е образовал когато е трябвало. А това, че си бил отритнат, когато си бил тийнеджър или нещо такова, не са ти виновни сегашните. Ти си ***, говориш как другите били плямпали много, а ти си същият. Коя истина е по реална, твоята или моята? Не се мисли за най-могъщия, човекът, който може да съди всекиго.
19
0
 
0
 
! Отговори
thebrainless преди 15 години
Има едно развитие на пазара на дрога и то е да бъде заменено всичко със синтетични *** от кото се печели значително по-добре. След време предпочитам децата ми да пушат марихуана, вместо да се друсат с легалните дроги - цигари и алкохол.
18
0
 
0
 
! Отговори
e преди 15 години
evalata na Plam za plamennata re4, otnosno typotiite na Gioreto. Plam napylno te podkrepqn za sichko kazano. I az pusha kato razpran (kakto se kazva :D:D:D), no tova ne mi prechi sutrin da stana rano i da otida na rabota. Rabotq na otogovorno mqsto, na koeto se vyrshi seriozna rabota i kydeto sled rabotno vreme povecheto razpuskame tochno po tozi nachin- zavivaiki debel mazen masur :D:D:D A pyk tezi gluposti che trevata vodela do pristrastqvane mi gi govorete na onaq rabota v gashtite mi. Po taq logika daite da zabranim i interneta, shtoto dokolkoto napushenata mi glava znae i tova vodi do pristrastqvane :D:Dp.s. nqmam kirilica na kompa, izvinete !
17
0
 
0
 
! Отговори
Плам преди 15 години
Това, че сме обикновени смотльовци ти го казваш. А аз казвам, че ние, пушачите на трева повечето сме висшисти или студенти, с четирицифрени или петцифрени заплати. От личен опит знам. Може и да споменаваме секса и наркотиците в разговорите си, но също говорим за изкуство, наука, политика и други. А предполагам, Георги, ти обикновено говориш за рибата с ЕЙ ТАКОВА ОКО КАТО чиния, която си хванал пиян на мотика преди 2 седмици. Аааа, да, и за това колко сме *** новото поколение. Между другото, първото записано подобно изказване за младите, за което знам е отпреди повече от 2000 години. Относно дейностите ни - повечето от нас работят и учат висше образование, голяма част от нас са собственици на фирми, следователи, адвокати и накратко професионалисти. А ти, Георги, с какво се занимаваш (освен очевидното - напиване на мотика събота и неделя, може би биене на жена си)? За граматическата ни култура - има доста неграмотни хора. Повечето пъти те са на твоето място, Георги. Ти си изключение - поста ти е почти добре написан, като изключим самото му съдържание разбира се. Относно посредствеността, Георги, то си личи кой си няма представа за какво говори. Само за пример - под 1% от пробвалите трева си имат проблем с нея и например спирането й. За сравнение - над 50% от хората пробвали цигари развиват физическа зависимост. В такъв случай защо цигарите са легални (особено при положение, че са доказано значително по-вредни)?
16
0
 
0
 
! Отговори
Полицаи преди 15 години
Абе защо полицая на снимката се кефи толкова?
15
0
 
0
 
! Отговори
JJ преди 15 години
Гоше , няма смисъл да показваш колко много си научил от живота ,като свързваш 10 прости изречения в едно голямо , не чак толкова смислено,имай предвид , че точно хора като тебе са направили сегашната разлика в обществото като са си седели и са си брояли стотинките докато са чистели тоалетни и са решили да бъдат готини и нее**телни . Ама както и да е много ми хареса как пламенно се изказваш . Пиши ми на MAIL-a : Gay_Boy***abv.gz
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Има ли още които купуват тия л****..
13
0
 
0
 
! Отговори
izne преди 15 години
skivai kukata kolko e dovolna s babala v ryka. shteshe da zasuche mustak, ako imashe ;)
12
0
 
0
 
! Отговори
Марихуанита Петрова преди 15 години
Браво на тези добри бабета, дето отглеждат тревица за внучетата! Така се прави! Сега ченгенцата ше отчетат дейност, но нивите с канабис, няма да могат всички да ожънат. В България този вид растения се сее и пуши от векове наред!
11
0
 
0
 
! Отговори
Антон преди 15 години
ШОКИРАН съм, казвам ви!!! Какво следва, да открият вода в морето??
10
0
 
0
 
! Отговори
Ventso преди 15 години
Amin! A na Jorji posledniq komentar e napylno podkrepqn ot men. P.S. Sorry za latinicata, ama ne sym ot tuk, kakto se kazva
9
0
 
0
 
! Отговори
o преди 15 години
Absolutno shte e novina ako otkriat niva v Petri4ko bez kanabis. A sega na babi4kite ordeni shte im dadat za trujenik na meseca.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Цените пак ще скочат, защото това ниво не е достатъчно за да се на полицаите (с пистолети). А данъкоплатците ще платят поредните безмислени дела и прочие срещу безпомощните баби, които са вършат черната работа. Кажете ми кой печели от цялата тая работа.Legalize it!
7
0
 
0
 
! Отговори
Blade преди 15 години
Не знам ама ще е новина ако намерят нива в Петричко БЕЗ канабис...
6
0
 
0
 
! Отговори
Жоржи преди 15 години
А бе Георги, ти как си направи толкова много заключения от 5 думи? Ами я си представи за миг че съм по богат, по умен и по образован от теб. Я си представи че ши*ам жената ти докато ти ми философстваш по форумите. Тогава какво ще кажеш умнико? Я по добре се наведи и си замълчи, аман от дървени философи и "умници" като тебе. Нямаш ли си шеф да му се натягаш? Или искаш всички да видят колко добро и умно дете си всъщност. Че си и забавен, целия офис се посмяхме ;)
5
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 15 години
Това, че сте обикновени смотльовци, не може да се скрие с подобни евтини издувания на тема ганджа, куки и др. под. изтъркани термини, които звучат "яко" само в собствените ви уши. Нещо по-земно и същевременно трагично е, че, в гонене на "слава" и "истините от живота", такива като вас станаха множеството от децата до 15-20 години. Трудно е да ви обрисува човек, но като каже, че темите ви за разговор са наркотици, секс, пиене, че дейностите ви са мотаене по улиците и постигане на ненужни никому рекорди в компютърните игри, че общата и граматическата ви култура граничи с нивото на добре обучена ***, че трудовите ви навици са на пренебрежимо ниво, а където има такива идеи просто не ставате за нищо по-сериозно от обслужващ персонал и т.н., излиза, че всъщност в милата ни родина отново се възцари хаоса на плямпането, в който всеки се стреми да надвика другия, в желанието си да блесне колко е посредствен. Ама, наистина, отчайващо е да се живее в тая държава.
4
0
 
0
 
! Отговори
nasko преди 15 години
Stiga be....napishete nqkoq istinska novina.Tova vseki go znae i ne e ot skoro.
3
0
 
0
 
! Отговори
Hristov преди 15 години
Поздравления! Като знам как някакви *** печелят на гърба на децата и то доста добре.А ти,наркоман сдухан си стой пред компа без да изразяваш тъпите си мнения.
2
0
 
0
 
! Отговори
nenormalniq преди 15 години
mn e gadno tova da te nabarat 4engeta naistina mn e gadno tolova mn ganDJA DA NABARAT KYKITE!!!!