Студент пребит във Варна

Младежът е със счупен череп, вътрешни и външни хематоми; след операцията е в стабилно състояние
15 дек 2008 13:14,
100
Студент пребит във Варна
Снимка: БГНЕС

21-годишен младеж е намерен в безпомощно състояние в неделя около 6 ч. в близост до хотел „Реверанс” на бул. "Осми приморски полк", на метри от община Варна.

Транспортиран е до болницата „Св. Анна”, където е претърпял операция.

Състоянието му вече е стабилизирано и за живота му няма опасност, съобщи Дарик радио.

Пребитият студент е със счупен череп, вътрешни и външни хематоми и кръвонасядания в областта на едното око.

Той е следвал в Хелзинки и се е прибрал в морската столица за празниците. Полетът му е бил отклонен за София и младежът пристигнал във Варна часове преди да бъде пребит.

Биячът се издирва от полицията. По случая е образувано досъдебно производство за нанасяне на телесна повреда.

Междувременно студентите от Медицинския университет във Варна подеха кампания “Не на насилието”.

Поводът за нея е убийството на Стоян Балтов от Сливен, който почина след побой пред дискотека в Студентския град в София на 5 декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
.... преди 15 години
Жалко е... след толкова протестни в Гърция,след бума по пресата за убития студент... и продължават... а разбира се държавицата ни е безсилна да направи каквото и да е било.. защото те не управляват жалките пионки
38
0
 
0
 
! Отговори
Tamplier преди 15 години
Когато някой, който и да е посяга на човешки живот. Просто ей така, да му вземе 5 лв, или просто от кеф. Чака си в градинката и... хоп, минава човек. Фрас, прас с бокса по главата, айде пукнат череп, човешки живот отлетя. "Утре ще фрасна някой друг" и така.. всеки ден. В нормалните страни има полиця. Тя е създадна да пази нормалните хора, които са човеци от останалите "хора" които са животни. По някаква причина, най-вече поради липсата на образование и простотия, някой човешки индивиди остават с ниво на интелект животно. Тези индивиди имат място в човешкия свят само в клетки, защото са агресивни животни. С такива животни проблема се решава както с аналозите им в джунглата - бой, бой, бой, клетка. Какво прави едно такова животно и как живее? Ами така - напада някой, убива го, взимам каквото може от него и си купува храна, като хищниците в джунглата. За такива индивиди не трябва да има пощада! Ние, като мислещи и организирани хора трябва да ги поставим на мястото им.
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Има една категория , които си мислят че някакви лоши мутри бият и убиват ... остаряла ви е информацията. В момента бие и убива безработния ви съсед, това е горчивата истина.
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами така е защото, бедността сред една голяма част от населението е такава, че тези хора вече са загубили вякакъв човешки облик. Това са хора у които не е останало друго освен злоба и омраза. Те бият и убиват. Бедността е бомба, която се готви да избухне със страшна сила
35
0
 
0
 
! Отговори
КауБойко преди 15 години
Айде пак. Сега 1 месец ще ни поднасят новини за бити студенти. След това ще спрат. Все едно до сега не е имало такива случаи и все едно за напред няма да има.
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе ти знаеш ли, че си ?????Знаеш ли, че не въпроса къде е учил човека, а какво му се е случило?ИМАШ ЛИ ДЕЦА БЕ НЕРЕЗ - АКО БЕШЕ ТВОЕТО ДЕДЕ НЯМАШЕ ДА БЛЕЕШ....
33
0
 
0
 
! Отговори
до номер 30 преди 15 години
Ти си злобарчето гадно! мразиш родината си, изроде. да избягаш в чужбина е най-лесно, бе ***. остани тука, нали си можещ, нека да те видим. викаш по-лесно е да миеш чинии в USA. ти си вреден
32
0
 
0
 
! Отговори
леля ви Пена преди 15 години
В ТАЯ *** ДЪРЖАВА , ПЪЛНА С МУТРИ ,БЕЗДАРНИЦИ И НЕГРАМОТНИ, КЪДЕТО ОСТАНАХА МАЛКО СТУДЕНТИ, ЩЕ ВЗЕМАТ ТИЯ ПО-ГОРЕ СПОМЕНАТИТЕ ДА ГИ УБИЯТ ЕДИН ПО ЕДИН !!!! ТАКА Е В ЖИВОТА ЛОШОТО ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА - ОСОБЕНО В НАШИЯТ *** !!! БЯГАЙТЕ НАВЪН МИЛИ УМНИ МЛАДИ ХОРА - ТУК Е УЖАСНО СКАПАНА ДЪРЖАВНОСТ !!!
31
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
ха-ха.. Най - добрия град за живеене... Втори случай с Българин от чужбина, които не е в час с местните мутренски порядки за последната година! Да напомня убития старозагорец, завърнал се от чужбина лятото!
30
0
 
0
 
! Отговори
dasda преди 15 години
26 *** !!! Дано да пукнеш като куче в някоя канавка дано! Колкото и да злобееш винаги ще има хора които са в пъти над теб а ти винаги ще си останеш селското парче от някое затънтено Булгаристанско селце. Преглътни факта, че докато ти прогресивно затъпяваш в западащата *** среда има хора които са успели да се спасят от потъващия кораб и са постигнали много повече.*** ПРОСТО!
29
0
 
0
 
! Отговори
Bio преди 15 години
Хайде да протестираме!!!!! Всички биячи вън от Варна! В града да се влиза със студентска книжка и да се разкарат скъпите коли моментално!!! И задължително да се създаде анархия в държавата!!! Аман!
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А ти 24ти, за ква дикатура плачеш бе полицейска ***?
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хорааа.До кога ще търпим всичко това???Дайте да се вдигаме като ГЪРЦИТЕ.Това е начина.......
26
0
 
0
 
! Отговори
asd преди 15 години
нека му на тоя *** , дано са му взели багажа и хелзинските пари! НЕХРАНИМАЙКО! БЕЗДАРНИК.майтап бе уилиии!
25
0
 
0
 
! Отговори
M. преди 15 години
Е такова същество като българина няма. Лаф да става, нали така ? Но действия никви...жалки сте.
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Така е при демокрацията - нали точно такава демокрация си изоювахте - сега не се оплаквайте.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
номер 1 - до стената-готовиии-стреляй!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
.com/grajdanski-protesti/sign.html
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
17ти, анадолски ч.е.п. за такива като теб, ама пак няма да се очовечите
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе в кой свят живеете? Сякаш от днеска има пиянски боища и свади та сега ревнахте изведнъж. Сякаш животните, прикриващи се под студентски права, не вилнеят по същия начин из студентски град.Да не говорим пък за върха на демагогията, шествието, което организираха... 7 или 8 дни след инцидента. Ама да де... нали трябваше да мине 8ми декември, да се изпонапиете, изпонаебете и изпопребието в Банско, Боровец и Пампорово и чак тогава да се сетите колко сте съпричастни към убития Стоян.