Студент пребит във Варна

Младежът е със счупен череп, вътрешни и външни хематоми; след операцията е в стабилно състояние
15 дек 2008 13:14,
100
Студент пребит във Варна
Снимка: БГНЕС

21-годишен младеж е намерен в безпомощно състояние в неделя около 6 ч. в близост до хотел „Реверанс” на бул. "Осми приморски полк", на метри от община Варна.

Транспортиран е до болницата „Св. Анна”, където е претърпял операция.

Състоянието му вече е стабилизирано и за живота му няма опасност, съобщи Дарик радио.

Пребитият студент е със счупен череп, вътрешни и външни хематоми и кръвонасядания в областта на едното око.

Той е следвал в Хелзинки и се е прибрал в морската столица за празниците. Полетът му е бил отклонен за София и младежът пристигнал във Варна часове преди да бъде пребит.

Биячът се издирва от полицията. По случая е образувано досъдебно производство за нанасяне на телесна повреда.

Междувременно студентите от Медицинския университет във Варна подеха кампания “Не на насилието”.

Поводът за нея е убийството на Стоян Балтов от Сливен, който почина след побой пред дискотека в Студентския град в София на 5 декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
0
 
! Отговори
Савова преди 15 години
Имам чувството, че случващото се около нас не ни служи за поука, а за пример! Какви са тия хора??? Хора ли са изобщо? Бият се! Такива са, особено пили. Това го знаят всички, посещаващи клубове. Животни! Постоянно се пребиват и никой нищо. Нали ги виждам - изкарват ги отвън и ги пращат да си ходят и то полицаите, тия които трябва в изтрезвителното да ги водят, или да ги глобяват за поведението им, или най-малкото да ги заведат лично до вкъщи, че да не наранят някой по пътя... Това е то... Безхаберие! За това вече започнахме и да се убиваме от бой... понеже няма кой какво да ни каже
58
0
 
0
 
! Отговори
dadad преди 15 години
До 33Отрепко недна, отивай да къртиш тухли по строежите. такива прости катили като теб освен да злобеят друго не могат.Сигурно цялата ти рода е ***, та и до 9-то колято всички сте от прости по-прости. Стой си в *** който считаш за родина и си натискай парцалите, аз нямам и намерение да се прибирам в този ***, имам хубава работа и цял живот ще изкарвам 50-пъти по-добра заплата от твоите месечни подаяния на които им викаш доход.както казах и на 26 *** *** !!
57
0
 
0
 
! Отговори
Калин преди 15 години
Някой трябва да наблюдава тези записи.Ама ,кой ли?В центъра на град ,като Варна уж най добрият град за живеене се случва това!Не им пука за хората.Те си пушат.И не им пука за вас!
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
защо да са сериали бе младеж ?аз редовно пътувам в Гърция,там от 10-15 години ги има въведени днк и отпечатъци и никой нищо не пипа,имат и цивилна полиция
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз по принцип работя за под 400 лв и не съм тръгнал да пребивам,убивам,да си затварям очите пред престъпления.Ченге,което си затваря очите е съучастник,с нищо не се различава от престъпника,защото му помага.
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да, камери са му майката..навсякъде....и да се приемат като доказателства.....а за това, че не пише - не се знае, може би ги гледат записите...
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Приятелю, в радиус от 20 метра до хотел Реверанс има три камери, две от които са със 360 градуса обсег на действие, ама нешо не виждам да има резултат...
52
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 15 години
Нищо лично, ама спри да гледаш криминалните сериали ! Колкото до полицията ни - ти що не идеш за подигравка на всички за 500 лв. И куче да застреляш от Green Peace ще те вкарат в затвора !
51
0
 
0
 
! Отговори
бод преди 15 години
Този сайт няма ли ***? Като чета всички излияния написани тук си мисля че повечето от далите мнение са правили или биха направили същото, като публикуваното! Хей, вие пишещите тук, вас майка ли ви е раждала, сигурни ли сте ?
50
0
 
0
 
! Отговори
Джо Банана преди 15 години
После вие слагайте [x] в Скайпа в знак на солидарност. Идиотчета напуше, и поколението ви наркоманско !
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какви камери, какви отпечатъци...полицаите не се намесват и когато престъплението става пред очите им, пък ти...
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бате,*** *** си и *** ще си останеш.Такива като тебе са последните останки на един пропаднал режим.Завистта и злобата ще изяждат,това са останките на комунизма.Където умният,ученият и инициативният човек бяха враг номер едно,гонеха ги до дупка и това замо от завист и злоба защото той вадел повече пари,наричаха ги алчни работари.А човек с пари е човек с идеи,парите са независимост.Дано нещо ти влезе в главата.
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Рано или късно цялата тази *** по улиците ще се измете.В България положението сега е както едно време в Америка,ако някой е гледал филма "Мръсно Синьо" ще разбере.Всичките *** след време ще бъдат по затворите,някои ще бъдат убити.Защото цялата държава е едно беззаконие.Всеки прави каквото си поиска и никой не му държи сметка.А скапаните ченгета искали пари.Какво им пречи сега да си вършат работата?Толкова ли е трудно да се опаше града с камери,да се осветли.Да се разработи нова система,работеща с ДНК,пръстови отпечатаци.Да се въведът данните и престъпленията ще се сведат до минимум.Да ги нахакат по каменните мини да добиват въглища и камъни,да копат по 30 години с въоръжена охрана,да видиш кой ще убива и пребива.
46
0
 
0
 
! Отговори
Mr.Loverman преди 15 години
Боже, боже, колко мъка има на този свят, боже! И колко злоба и омраза струи от форумите...
45
0
 
0
 
! Отговори
В.В. преди 15 години
Ами те не правят само бизнес , а са медия и отразяват всяка случка, която си заслужава. А това определено си заслужава, тъй като не е нормално да се пребиват хората така жестоко, попринцип е противозаконно но за България не се знае какво е. Освен това медиите са петата власт и ако не са те, за да разбира народа какви гадости и други се случват, трябва някой да му каже и покаже. Тъй като утре може ние да сме пребити както е тръгнало.
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако трябва да съм честна - вашите коментари ме потресоха повече от самата статия. Немога да разбера откъде е тази злоба във всеки от нас. Тук се отваря място за коментар на статията и на случилото се, а не е място за псувни и ругатни. Самоизядохме се ние българите...
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хората, които убиха Стоян Балтов, не са бедни, щом ходят по заведенията. Бедносста нито е оправдание, нито е причина.
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе сякаш от вчера стават тия неща... винаги ги е имало. само вдигат изкуствен шум журналята след случилото се в студентски град... може ли да са толкова жалки и от смъртта да се опитват да правят бизнес...
41
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 15 години
Като е луд да се прибира от Хелзинги. Това да ми е за урок, повече никога да не се върне в тази ***.
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Някой беше казал, че бедността не е порок. Аз също мисля така. Виж глупостта и невежеството са друго нещо.