Двама младежи загинаха при бой в центъра на София

Трети техен приятел е настанен в “Пирогов”, няма опасност за живота му
18 апр 2009 10:27,
360
Двама младежи загинаха при бой в центъра на София
Снимка: БГНЕС

Двама младежи са били убити при тежък инцидент, станал в ранните часове днес, съобщиха от МВР.

Убийството е станало в близост до дискотека "Соло" на ул. "Позитано" в центъра на София

По предварителна информация две групи младежи се скарали и сбили. Двама от тях били ранени смъртоносно с нож в гърба.

Единият (21- годишен) е починал на място, а другият (24 г.) - на път за болницата.

Трети техен приятел е настанен в “Пирогов". Той е на 23 години и е с прободна рана. 

Младежът е в шок,  тъй като е станал свидетел на убийството на приятелите си.

Междувременно стана ясно, че видеокамера е заснела номера на таксито, на което се е качил убиецът.

Колата, която е откарала извършителя на престъплението, е намерена.

Шофьорът на таксито е посочил къде точно е оставил клиента си.

Трагедията се е разиграла до самата Съдебна палата и в съседство с един от най-големите църковни храмове в столицата "Света Неделя".

На мястото на двойното убийство все още има кръв на тротоара и някой е поставил върху следите бели рози.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
359
0
 
1
 
! Отговори
Nostromo преди 15 години
дЕсертация от дЕсерт ли идва бре неграмотнико?
358
2
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Много болен народ в тоя форум :) Тука някой психиатър спокойно ще намери материал за поне три десертации ... Идиотска работа :))
357
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
В България всеки си прави каквото си иска, никой не го е страх от нищо и от никой...
356
0
 
0
 
! Отговори
321 преди 15 години
Аз му викам "глад", ти му викаш "дефицит", игрички на думи ли ще си правим, знаеш много добре за какво говоря, "хитрец"!!"за сметка на това истински кашкавал"Ама тоя кашкавал беше по-малко от хората, които искаха да ядат кашкавал!!! Трябваше да висиш по опашки и да се бориш за тоя "прекрасен" кашкавал - това и по турско не го е имало! Да не говорим за връзките и многогодишното чакане за по-сложни и грандиозни неща като печка Раховец или *** Трабантче. НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ БЕ, да се хвалиш че бяхме утрепките на континента!?!?"С 5 лева една тенджера с кебапчета съм си купувал"Знам това, но нали ти обясних, че тази тенджера струваше 15 лева, но държавата поемаше 10те лв, за да не се бунтува раята, но затова затъваше в дългове и фалитът 1989 беше неизбежен!!! В природата и икономиката нищо не се губи, и сега тия 10 лева ще ти се вземат от пенсията, глупав невежо - 20 год след банкрута е крайно време да си намериш някой грамотен човек с икономически познания да ти ги обясни тия неща, иначе ще си умреш заблуден! Такива като теб държат контра на развитието на България, СРАМ МЕ Е от такива сънародници като тебе!
355
1
 
4
 
! Отговори
преди 15 години
Как може, две момчета са ги заклали на центъра, а Вие се скъсахте да пишете простотии:(
354
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЗАЩО АМЕРИКАНЦИТЕ ПРИЕМАТ ВИСЧКО ТОВА?------------------------ Чакат дебелите български глави сами да уврат, но става много бавно.
353
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала...Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша.1875 Петко Рачов Славейков
352
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !
351
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ами демокрация, всеки говори за това което го сърби
350
0
 
0
 
! Отговори
boikota преди 15 години
kvi salami i za kvi opeli govorite be hora,vie ste basi zletata!!!!!
349
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
със сигурност към небитието - и то само след 20-30 години няма да я има и тогава в учебниците по история (издадени на турски) ще има кратък тескт, че в известен период от време земите са се наричали България, но това е било просто географска област, нищо повече ... (справка Гърция и Македония)
348
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Na kade otiva BULGARIA???
347
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
АМИ ЗНАЙ СИ ГО. НЯМА СЕ ПРАВЯ НА *** И СЕДНА ТИ ОБОРВАМ ГЛУПОСТИТЕ. КУЧЕТА ПО ТОВА ВРЕМЕ НЯМАШЕ ДОРИ ПО СЕЛАТА. ХОРАТА ДЪРЖАХА ОТВОРЕНО ДАЖЕ КАТО ИЗЛЯЗАТ ЗА ЧАС-ДВА. КУЧЕТА МНОГ РЯДКО СЕ СРЕЩАХА ПО СЕЛАТА,ПОЧТИ НЯМАШЕ.ИМАХА ГИ ЛОВДЖИИТЕ И В ПЛАНИНСКИТЕ СЕЛА НАПРИМЕР В ЕЛЕНСКИЯ БАЛКАН МАХАЛИТЕ.БИХ ТИ ПРЕЛОЖИЛ 1000 ЛЕВА ДА МИ НАМЕРИШ ЕДНО ГРАДСКО КУЧЕ. ХОРАТА БЯХА ЗАБРАВИЛИ КАКВО Е КУЧЕШКА ТЕНИЯ,БЯС И ОЩЕ ХИЛЯДА БОЛЕСТИ. ТИ МИ ГОВОРИШ ЗА КУЧЕШКО В САЛАМИТЕ,ДЕТО ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ЗЛАТНИ.
346
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пишеш се голям антикомунист,но така и нищо не спомена по темата - има ли договорка между службите на САЩ и СССР (НРБ) за съдбата на България след 10 ноември 1989 година или няма такава ? Това,в което живеем сега "демокрация" ли е ? Има ли капитализъм у нас и ако "да" защо едрите капиталисти са децата и внуците на червената номенклатура ? Вашите американци защо допуснаха това ? ... Само не ми казвай,че това са си вътрешни въпроси за България и американците не могат да се месят в тях,защото сме ги виждали да се месят на много други места по света във вътрешните работи на други държави !?
345
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
БИЛИ СА ОТ ЧИСТО МЕСО, АМА ОТ КУЧЕШКО, ТЕ ЗАТОВА СА ИМ ВИКАЛИ И КУЧЕШКА РАДОСТ, ЗНАМ АЗ, ЗНАМ, НИЩО ЧЕ СЪМ МЛАДО
344
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ТЪКМО КРЕМВИРШИТЕ БЯХА ОТ ЧИСТО МЕСО. И ВСЯКАКВИ СЕГАШНИ САЧИТА И ПРОЧЕЕ СА ДАЛЕЧ ОТ ТОГАВАШНИТЕ. ИМАШЕ СИ БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВЕН СТАНДАРТ БДС,КОЙТО СЕ СПАЗВАШЕ НАЙ-СТРОГО. ТИ КАКВО СИ ЧУВАЛ МЕН НИКАК НЕ МЕ ИНТЕРСУВА. И АЗ СЪМ ЧУВАЛ ЗА ЛЕТЯщИТЕ ЧИНИИ И МАЛКИТЕ ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА. И ОЩЕ НЕ СЪМ ВИДЯЛ ТАКИВА. ТОВА КОЕТО СЪМ ЯЛ, ТИ ПРОСТО НЯМА КАК ДА МЕ УБЕДИШ ЧЕ НЕ СЪМ ГО ЯЛ.НЕ СИ ПРАВИ ТРУДА ДА ПЛЕЩИШ ГЛУПОСТИ САМО ЗА ДА ХУЛИШ ОТГАВАШНОТО.иМАЛО Е ХИЛЯДИ ДРУГИ КУСУРИ-ОПАШКИ,НЕРАЗВИТА ТРЪГОВСКА МРЖА ИЗВЪН ШИРОКИЯ ЦЕНТЪР НА ГРАДОВЕТЕ,НЕРЕДОВЕН ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ.МОГА ТИ ИЗБРОЯ ХИЛЯДИ ПРОБЛЕМИ.И ТЕ СА ДАЛЕЕЕЧ-ДАЛЕЧ ОТ ТВОИТЕ ИЗМИСЛЕНИ И ИЗСМУКАНИ ОТ ПРЪСТИТЕ ТИ. КАТО НЕ ЗНАЕШ НЕЩО ПОНЕ ПИТАЙ,А НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ С БРЪТВЕЖИТЕ СИ.КАТО НЕ СИ ЖИВЯЛ ТОГАВА ПОНЕ СИ МЪЛЧИ,А НЕ СТАВАЙ ЗА СМЯХ. И НЕ ПРОДАВАЙ НА КРАСТАВИЧАРЯ ЗЕЛЕНИ КРАСТАВИЦИ.ПИТАЙ ВАШИТЕ КАК СЕ ТЪЛКУВА ТОЯ ЛАФ.
343
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пишещите коментари в AUTOMEDIA са ***, които са разглезени и сигурно не помнят времето, когато хората са се развали на Опели, а сега ги наричат куча марка.*** СИ ТИ ЗАЩОТО НАМИРАШ НА BMW! ТИ СИ СЕЛЯНИН! МНОГО СЕ РАЗГЛЕЗИХТЕ СЛЕД 1989-ТА НЕЩО! ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ В САЙТА AUTOMEDIA И НЯКАКВИ ВЧЕРАШНИ ХОРА КАЗВАТ, ЧЕ ОПЕЛ Е КУЧА МАРКА. АЛОООО, ЧЕ ПРЕДИ 89-ТА САМО ОПЕЛИ ЛИ СА КАРАЛИ ХОРАТА БЕ? А ТИ ДОРИ НАМИРАШ КУСУРИ НА ЕДНО BMW! ВЪШЛЬОВЦИ, НЯМАТЕ НИКАКВО ПРАВО ДА НАМИРАТЕ КУСУРИ НА ЗАПАДНИ МОДЕЛИ!!!!!! КАТО НЕ ВИ КЕФЯТ ЩО НЕ СИ КУПИТЕ КИТАЙСКИ ИЛИ РУСКИ ***, А?
342
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
исках да кажа пиян да премажеш като *** на пътя един младеж и да осакатиш за цял живот едно момиче, няма да споменавам имена, всеки ще се сети, дори и защитниците на убиеца
341
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
няма как да не е огромна агресията, след като живеем в страна с обърната с галавата надолу ценностна система. Страна в която достойните хора са унижвани, а се издигат в култ мутри и чалгаджии. Страна в която мазни депутати се надсмиват над народа, който ги е изпратил в Парламента и се държат арогантно. Няма начин да е друго за съжаление. И това няма да е последното убийство - не че искам да е така, но съм реалист и зная, че скоро ще има и друго и друго. Ще ги коментираме по 2-3 дни до следващато и пак така. Не може да убиеш пиян човек и да те оправдаят пред цялата нация, само заради това че си приятел на Президента. Мисля че е гадно. Рибата се вмирисва от главата.
340
0
 
0
 
! Отговори
МАГИ преди 15 години
ВИЖТЕ СЕ САМО! КОЛКО АГРЕСИЯ ИМА В ТОЯ ФОРУМ! ЗАНИМАВАТЕ СЕ И СЕ ОБИЖДАТЕ ЕДИН ДРУГ! ЗАЩО СЕ УЧУДВАМЕ ТОГАВА ЗА УБЙЙСТВАТА! СПОРЕД МЕН ЩЕ СТАВАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ1АГРЕСИЯТА Е ОГРОМНА! ТЕЖКО ЗА ДЕЦАТА НИ!