Цветанов опроверга главсека си за отвличането в Студентски град

Да се говори за конкретна група е несериозно, смята министърът
20 окт 2009 18:03,
44
Цветанов опроверга главсека си за отвличането в Студентски град
Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Цветан Цветанов опроверга главния си секретар за групата, отвлекла студента  Румен Гунински.

На мястото на отвличането снощи главният секретар на МВР Калин Георгиев каза, че трябва да се види дали става въпрос за същата група, която тормози цялото общество от доста време или за подобна на тази.

Това според министъра трябва да се разбира така: да се сложи край на тези групи, които тормозят обществото.

Още по темата

Да се говори за конкретна група е несериозно, твърди министърът и затова направил забележка на главния секретар.

12 часа след отвличането на момчето в Студентски град ГДБОП прави всичко възможно, събира информация за връзки, контакти и мотиви, каза Цветанов.

Снощи с премиера обсъдили и създаването на Закон за отвличанията.

Освен това Цветанов се надява след промените в МВР да няма изтичане на информация, както си било случвало при други отвличания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
357mag преди 14 години
Като не искат да дават пари за силни правоохранителни и правораздавателни органи ще дават пари за откупи
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не бе, няма организирана банда! Просто едни бачкери, както се прибирали от строежа, решили да извадят и някой лев, и взели че прибрали момчето от улицата. И да знаете- всички отвлиания са такива спонтанни, не за организирани!
41
0
 
0
 
! Отговори
Spas преди 14 години
Kato nemogat da gi hvanat,kakvo znachenie ima na kolko shte gi osadiat. i po segashnite zakoni da gi osadiat e neshto,no kak da gi zaloviat i stignat da sada?
40
0
 
0
 
! Отговори
обикновен служител с преди 14 години
Така ще е, на три петъка служба направиха ги главни секретари. Като е отишъл на мястото все едно ги хванал... То пък казал не каквото трябва, мани и тука са изложихме.. A отново УМНИТЕ ПОЛИЦАИ са смачкани в районните, а ТЪПИРИТЕ станаха комисари, спецове в ДАНС, в манс..... нормално - да уредиме нови ТЪПИРИ ДА РЪКОВОДЯТ, А ТЕ НЕ МОГАТ ДА ГОВОРЯТ ДОРИ - алооо, фииии, ти къв шеф си бе ? ***.... ти за шеф на кучкарника не ставаш бе..... генерален комисар..... за сержантче не ставаш *** !
39
0
 
0
 
! Отговори
Ilarion Makariopolsk преди 14 години
Kak edna grupa,koqto e mn dobre poznata na policiqta,s mnojestvo kriminalni proqvi ot tozi tip (5 otvlichaniq za 15 meseca),vse oshte e navyn i ne e pod nabliudenie ???
38
0
 
0
 
! Отговори
Кольо Добичето преди 14 години
Уууупс, тези отвличания на бизнесмени (или техни роднини) да ви приличат на доказателтво за съществуване на бизнес среда ... мале историяата не помни такива неща ... Горе-долу сме като Квазиленд :)
37
0
 
0
 
! Отговори
Кольо Добичето преди 14 години
Съгласен съм с Анди - Крумови закони трябват в БГ !!! Тогава ще ги видим смелчагите ... хахахаха ... повечето са такива мижитурки, ама нямат страх, защо ли? Иначе бас ловя, че биха се скрили в миша дупка ... където им е мястото :) Каквото и да бръщолевим, всичко зависи от нас и колкото по-рано го съзнаем, толкова по-добре. Истински лидер трябва на БГ с подкрепа от истински хора !!!
36
0
 
0
 
! Отговори
andi преди 14 години
трябва да има ред в тая държава 1 закон кат хванат такъв да му отрежат краката и ръцете и да го затворат после до живот в затвор да се мъчи до къде е жив пък да видим после дали някой ще отвлича краде изнасилва убива подкупва и продава наркотици ще остане ли 1 мутра в тая държава ще се заврът в миша дупка кат знаят кво ще получат ама ще кажат че нарушаваме човешки права а те кво правят нима те не нарушават наште на нормалните хора човешки права еми майната на европейските и световни норми
35
0
 
0
 
! Отговори
СВОБОДА преди 14 години
ХА ЧЕСТИТА ВИ ДЕМОКРАЦИЯ!!! МНОГО ДОБРЕ СЕ ЖИВЕЙ ПРИ КАПИТАЛИЗМА! ДА,МНОГО ДОБРЕ. ОСОБЕНО КАТО ОТВЛЕКАТ И УБИЯТ СИНА ТИ,СУПЕР СЕ ЖИВЕЕ.АБЕ ИМА ЕКШЪН,НЯМА САМО ОТ ФИЛМИТЕ ДА ГО ГЛЕДАТЕ. ЕДНО ВРЕМЕ ЗЯПАХМЕ ОКТОПОД И СЕ ЧУДЕХМЕ. СЕГА ЩЕ ИЗПИТАТЕ НА СОБСТВЕНИЯ СИ ГРЪБ "ХУБОСТИТЕ" НА ЗАПАДА И НА КАПИТАЛИЗМА. НА ГАНГСТЕРСКИЯ РАЙ. ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ДЕМОКРАЦИЯТА! ДАНО ЖИВЕТЕ ПОНЕ 100 ГОДИНИ ПРИ НЕЯ. ДА ИМАТЕ ВРЕМЕ ДА И СЕ НАСЛАДИТЕ И НАСИТИТЕ!
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Министър,градси прокурор,главен секретар-всички се изказват неподготвени.Ясно е едно-държавата няма ресурс да противодейства на този род престъпления........и не само на този.
33
0
 
0
 
! Отговори
MBP преди 14 години
...mnogo dobre znaqt....koi e i za6to e...ama vsi4ki sa do 6iqta v ***......
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Във СОМАЛИЯ е по добре,от колкото в БЪЛГАРИЯ.
31
0
 
0
 
! Отговори
Pesho Kalibrata преди 14 години
JAMBOOOOOL E GRADA! SUPER SEX MASHINA
30
0
 
0
 
! Отговори
главсека преди 14 години
Какъв е тоя главсека бе, боже вие почнахте и нови думи да измисляте. Този който е измислил заглавието е гении !
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Останаха ли вече истински честни и достойни професионалисти в МВР и ДАНС с опит . Вече мисля че не. Останаха удобните на началниците, угаждачите и нагаждачите , а ние чакаме вече 20 годин в държавата ни да има ред. Издигаха се и преди и сега верни партийни кадри тук таме некой професионалист за миризма.Няма ли ред и законност - няма държава, а май сме вече това.
28
0
 
0
 
! Отговори
Митака преди 14 години
Главен секретар. Съкратено глав. сек. Може и някакъв жаргонен термин да е .. знам ли просто не виждам какво друго може да значи.
27
0
 
0
 
! Отговори
Кен Кирилов преди 14 години
моля някой знаещ да ми каже какво значение има думата в заглавието "главсека"
26
0
 
0
 
! Отговори
Реакционер преди 14 години
Защо пък да не приемат и закони за убийствата, за изнасилванията или за блудството с малолетни?
25
0
 
0
 
! Отговори
румбурак преди 14 години
изтичане на информация???.......стига да не са действащи служители..............
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Те непрекъснато си противоречат. Още ли има, които да им вярват?и...всичко, което се говори по ТВ и пише по сайтове и вестници?