Цветанов опроверга главсека си за отвличането в Студентски град

Да се говори за конкретна група е несериозно, смята министърът
20 окт 2009 18:03,
44
Цветанов опроверга главсека си за отвличането в Студентски град
Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Цветан Цветанов опроверга главния си секретар за групата, отвлекла студента  Румен Гунински.

На мястото на отвличането снощи главният секретар на МВР Калин Георгиев каза, че трябва да се види дали става въпрос за същата група, която тормози цялото общество от доста време или за подобна на тази.

Това според министъра трябва да се разбира така: да се сложи край на тези групи, които тормозят обществото.

Още по темата

Да се говори за конкретна група е несериозно, твърди министърът и затова направил забележка на главния секретар.

12 часа след отвличането на момчето в Студентски град ГДБОП прави всичко възможно, събира информация за връзки, контакти и мотиви, каза Цветанов.

Снощи с премиера обсъдили и създаването на Закон за отвличанията.

Освен това Цветанов се надява след промените в МВР да няма изтичане на информация, както си било случвало при други отвличания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Запознат преди 14 години
Който е взимал парички от БКП навремето, сега ще трябва да връща !
22
0
 
0
 
! Отговори
Митака преди 14 години
Нека дават каквото искат, те като нямат полиция да ги хваща и всеки със всеки се стреля, нека си има закони. Там е много по-зле от тука, щото не знаят дали ще се събудят на сутринта. Ама ние българите все ни е зле и все ни е малко. Като е толкова хубаво там, що не живееш в Иран? Всичко се е юрнало към запада. Изтока превъзпитание няма ;) Нищо лично.
21
0
 
0
 
! Отговори
Общ работник преди 14 години
Криминална,батка на район в РУ,там е истината!!!!!!!!!От кокошка - до убийство и да ти звънят от гл.инспектор на всички възможни служби до Първия.Върви работи,гради версии,проверявай,разпитвай,докладвай и след това -колелото се завърта тръгват нещата и НИКОЙ НЕ СИ СПОМНЯ ВЕЧЕ ЗА БАЙ КАИШ.Такива майстори има на късия ПРЕРАЗКАЗ,след като се докладва,че ум да ти зайде.
20
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
ама там е работата, че ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ФИГУРИ постоянно се месят в рабоатата на професионалситите.Като ти дойде ген.комисар му докладваш 10 мин ситуацията, после идва зам.министъра - пак докладваш, идва ти директора - пак докладваш - МНОГО ВОЖД, МАЛКО ИНДИАНЕЦ !!!А и сега като се слуша, политическяи елит го е страх да не се чуе някое тяхно лоби и именце, че после върви трий....
19
0
 
0
 
! Отговори
Ruco преди 14 години
В Иран за 1 грам наркотик давали смъртно наказание. Интересно е за отвличане какво дават. Тука е ясно-просто може и да не ги хванат. Ако ги хванат-навярно споразумение и пробация.
18
0
 
0
 
! Отговори
Браво на министъра преди 14 години
Отново министъра ми вдъхва доверие,че ще има някаква промяна в МВР и по специално в ежедневната работата.На това момче секретарчето,кое гвоздейче му се откова от дъската, та да насочва на всевослушание.Обе алакоолу ***,коитоса извършители ,са мчного по напред от теб и анализират всяко действие.Като си некопетентен си мълчи,симолирай някъкъв служебен интерес и гледай умно.Това е достатъчно.Остави профисионалистите да си свършат работата.
17
0
 
0
 
! Отговори
Агата преди 14 години
Така ще е, на три петъка служба направиха ги главни секретари. Като е отишъл на мястото все едно ги хванал
16
0
 
0
 
! Отговори
аман от комисарчета преди 14 години
ами отново УМНИТЕ ПОЛИЦАИ са смачкани в районните, а ТЪПИРИТЕ станаха комисари, спецове ДАНС манс..... нормално - уредиме нови ТЪПИРИ ДА РЪКОВОДЯТ, А ТЕ НЕ МОГАТ ДА ГОВОРЯТ ДОРИ - алооо, фииии, ти къв шеф си бе? ***.... ти за шеф на кучкарника не ставаш бе..... генерален комисар..... за сержантче не ставаш....
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Физкулт - Ура !
14
0
 
0
 
! Отговори
MURDOC преди 14 години
"Да се говори за конкретна група е несериозно"- Ох, направо ме разби с тая реплика. НЕ ,вече съм убеден ,че няма да се оправим никога.
13
0
 
0
 
! Отговори
55 преди 14 години
В Мексоко даже е предивдена смъртна присъда за отвличане,ама не спират.Не е проблема в присъдата,я че милиционерите участват и няма разкриваемост.
12
0
 
0
 
! Отговори
МВТ преди 14 години
Прави сте нито съд имаме, нито медицина в края на краищата то и страна нямаме, просто сме на гости и сме за малко ще ни пукат като брашняни чували и ще се залъгваме, че ни е кеф...Смачкаха ни фасона за тия последните години управляващите, а лошото е, че и им даваме да го правят...
11
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
докато е ПРОДАЖЕН СЪДЪТ ЩЕ ИМА ПРИЯТЕЛ.Просто ще се покачат тарифите.Всички знаем, и на ДОКТОР ПЛАЩАШ ПОД МАСАТА И МЪЛЧИШ И НА СЪДИИ и т.н., щеш нещеш намираш и даваш. въпрос на оцеляване!!!!
10
0
 
0
 
! Отговори
И не само.. преди 14 години
Само че ще трябва не само закон а и някой да ги хване, и някой да ги осъди, и някой който да се постарае да ги излежават тия годинки злодеите...
9
0
 
0
 
! Отговори
Ееее деее преди 14 години
"...трябва да се види дали става въпрос за същата група, която тормози цялото общество от доста време или за подобна на тази.Това според министъра трябва да се разбира така: да се сложи край на тези групи, които тормозят обществото. "Е какви са тия неадекватни изказвания?! Не може ли някой в тая държава да върже 2 смислени изречения?!?!P. S. "Главсека" е също така чудесна и разбираема думичка, която направо те светва още от заглавието.. ако не ви стига мястото - перефразирайте...
8
0
 
0
 
! Отговори
МВТ преди 14 години
Време да започнат да правят нещо по въпроса, а не да си подхърлят топката. Нека да има закон от 20-50 години затвор без право за обжалване и да видим дали няма да секнат отвличанията!
7
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
Ох горкото момче..... мене що не ме отвличат бе? Ми като направиха да има мноооооого богати и мнооооого бедни - така ще е, ще ядат масу.ра.Да видят Мексико - и там е тъй. А покажеш, че имам много пари - добър дееен вежливият лос е.Кофти, кофти ама да отвлечеш човек е елементарно. Просто ти трябва дружина - после е сложното.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Малко неловко се почувства с изказването си главния секретар !
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Къде са коментарите бре?????
4
0
 
0
 
! Отговори
RIS преди 14 години
Тръпки ме побиват като си представя какво му е сега на момчето! Ако нашето МВР не може да се справи, да търси помощ от други. Докога ще продължава това?!