Гюнай Сефер и Митхат Табаков вече са обвиняеми

Повдигнати им са обвинения за измами с проекти за стотици хиляди левове
7 дек 2009 13:00,
74
Гюнай Сефер и Митхат Табаков вече са обвиняеми
Снимка: Булфото

Прокуратурата повдигна обвинения на депутатите Гюнай Сефер и Митхат Табаков за документна измама.
 
По данни на държавното обвинение от 16 октомври до 28 ноември 2006 година в град Дулово двамата, заедно с Росица Милчева, са присвоили над 370 хиляди от "Публични инвестиционни проекти" ЕАД. Използвали са документи с невярно съдържание.

На Митхат Табаков е повдигнато обвинение и за още една документна измама. При нея са взети близо 357 хил. лв. в периода от 1 ноември до 6 декември 2005 година.

Още по темата

Като съучастници прокуратурата посочва Зекир Дьонмез и отново Росица Милчева. В този случай също са използвани документи с невярно съдържание и парите отново са от "Публични инвестиционни проекти" ЕАД.

От измамите са се облагодетелствали фирмите "Булмекс" на Зекир Дьонмез и "Гелиг" на Гюнай Сефер, а Митхат Табаков и Росица Милчева са им предоставили тази възможност, смята обвинението.

Сефер и Табаков са с мярка за неотклонение "подписка" и ограничение да напускат страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
гюнай сефер източва болница дулово .привеждат му пари от болницата в големи размери.въпреки това вболницата няма парно.жената на табаков проси пари от болницата където се води на работа само по документи,а всъшност не идва на работа.явно са им блокирани сметките.около600хиляди е источил сефер за нафта.
71
1
 
1
 
! Отговори
colobur преди 14 години
НА 3-МОРЕТА ГРАНИЦИ ЩЕ МИЕМ БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗЕМЕН РАЙ,ТРИЦВЕТНО ЗНАМЕ ГОРДО ЩЕ РАЗВЕЕМ,НА ХАОСА ЩЕ СЛОЖИМ КРАЙ!ЩЕ РАЗРУШИМ И ВСИЧКО ГНИЛО,А МРЪСНОТО ЩЕ ИЗПЕРЕМ,ЩЕ ВЪЗРОДИМ ЕДНО СВЕТИЛО,ПРЕД НИЩО НЯМА ДА СЕ СПРЕМ!НАПРЕД,НАПРЕД-ЖИВОТА Е СРАЖЕНИЕ,НАПРЕД И ПРЪВ ТИ ВИНАГИ БЪДИ,НАПРЕД,НАПРЕД ДОРИ КЪМ ПОРАЖЕНИЕ,АКО ЩЕ ПАДНЕШ ТИ ПЪВ ПАДНИ!!!
70
0
 
0
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 14 години
И какво от това?!?! С този независим съд и прокуратура,от това ,че са обвиняеми нищо не следва! В България поне за сега има отказ на правосъдие!В името на какво ?!?! Вдеки сам може да си отговори.
69
2
 
0
 
! Отговори
до 55 преди 14 години
до 55 ха-ха-ха грабваи пушката и бягаи в гората,маи направо от вътре ти идва аидутлука с тези стихове.,маи съзнанието ти деградирало от всякъде ха-ха.Само да не забравиш да си вземеш малко хляб в торбичката.Еи в 21 век живеем еи.Тия стихове могат да се харесат само на хора с робско съзнание.
68
1
 
0
 
! Отговори
KALASHNIKOV преди 14 години
DRAGI NAIVNI I POCTENNI BALGARI NE SE ZABLUJDAVAITE VSICKO E SAMO SGAS-TIAVANE NA MAGLATA.KOGATO BG SAD PROIZNESE PRISADA MI SE OBADETE.TEZIVSICKI "GEROI" SA TVORENIE NA LABORATORIATA DS NA NASATA PARTIA.ILI KAK-TO SE KAZVA POREDEN KORFISHEK.NE VIAVAITE NA DANAICITE DORI KOGATO VIPRAVIAT PODARAK.GRESKA DA SE CETE KOMUNISTITE.
67
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 14 години
Почнаха ги тия ***!Густо майна, густо, оооох мехлем...
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
всинца се изтребите !
65
0
 
0
 
! Отговори
peter преди 14 години
Моля *** да изтрият коментар 43 на Осман - Расистки и дискриминационен
64
1
 
0
 
! Отговори
ТТ преди 14 години
На растрел
63
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да се надяваме че тези ще бъдат осъдени,тия крадци които мамат и лъжат собстевните си гласоподаватели......дано да им е ясно вече и на тях че ДПС са една фирма за крадене на имоти и пари...
62
1
 
0
 
! Отговори
хахаха преди 14 години
ТАКА Е КАТО МАХНАХТЕ ДОГАН ОТ ВЛАСТА. АКО БЯХТЕ ВЪРНАЛИ ДОГАН ТОВА НЯМАШЕ ДА ГО ИМА....
61
1
 
0
 
! Отговори
Deso преди 14 години
Това е ЮРИДИЧЕСКА РАЗПРАВА с ,,достойни ,,БЪЛГАРСКИ'' политици'' Дойде време и това да стане възможно.
60
1
 
0
 
! Отговори
нас червеното знаме. преди 14 години
Това е ПОЛИТИЧЕСКА САМОРАЗПРАВА с достойни български политици!!!Как е възможно това!?:)))
59
0
 
0
 
! Отговори
СТАТУКВО преди 14 години
Значи, може да се надявате, да гласувате въодушевено за наши кадри, но ДС, крадците на ДДС, митници, групировки, ДАНЪЧНИ, управляващи бивши и настоящи, т.е. СТАТУКВОТО, нямате право да БАРАТЕ.
58
0
 
0
 
! Отговори
За наивници! преди 14 години
И тия ще са ден до пладне...И на тях нищо няма де им направят.След десетина дни ще излезе статийка- Пуснати поради липса на достатъчно доказателства. Както стана с Мургина и с Масларова. Ще се радвам ако медиите престанат да ни подхвърлят кьорфишеци. Искам заглавия от рода: Политикът "Х" , депутатът "У "или кметът " Z"осъден на 20-30 години ефективна присъда с конфискация на цялото имущество. Тогава ще повярвам,че имаме правосъдие на ниво.Иначе това са статийки за наивници!
57
0
 
0
 
! Отговори
НАИВИТЕТ преди 14 години
ДО 49. Ето, съдията си каза, че всичко е предрешено в БГ.
56
0
 
0
 
! Отговори
zhka преди 14 години
До някой който познава тази Росица - за какво чак толкова е отговаряла, за да си напъха главата в торбата?
55
0
 
0
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Добри ЧинтуловСтани, стани юнак балканскиот сън дълбок се събуди,срещу народа отоманскити българите поведи!Че сълзи кървави проливавъв робство милий наш народ;високо той ръце простирада го избави вишний бог!И тъй ний много претърпяхме,но стига толкоз да търпим,да бъдем пак, каквито бяхме,ил' всинца да се ***.Докога, братя, да се губим?Защо да се не съберем?Така ли вечно ще се трудими в робство всинца да измрем?Я вижте, братя, погледнетена ближните нам племена!От тях добър пример вземетекак си прославят имена!Станете, братя, вий станете,начало покажете вий;и сабите си запашете,и помощ ще ви се яви.Догде е мъничка змията,елате да се съберем!С крака да й строшим главата,свободни да се назовем!Да стане лева наш балкански,от него вятър да повей,та полумесец отоманскипод тъмен облак затъмней!Да си развием знамената,да светне нашата земя,да си прославим имената,да гинат турски племена!.
54
0
 
0
 
! Отговори
Христо преди 14 години
Много са 6 , ако има желязна ръка 2-3 мес стигат.
53
0
 
0
 
! Отговори
ПИНОЧЕТ преди 14 години
ЖАЛКО, ЧЕ СЕ СПОМИНАХ, ИНАЧЕ ЗА 6 МЕСЕЦА ЩЯХ ДА ВИ ВКАРАМ В РЕЛСИТЕ.