Свърталището на "Наглите" – Долни Лозен

В 3 къщи бандата държала Ангел Бончев, Румен Гунински...
18 дек 2009 15:30,
187
Свърталището на "Наглите" – Долни Лозен
Снимка: MВР

До момента МВР е установило три къщи, където бандата на "Наглите" е държала пленници.

Разследващите са установили, че главната квартира на похитителите е била в софийското село Долни Лозен.

Открити са и безспорни доказателства, че в тези оборудвани като бункери помещения са били затворени Ангел Бончев и Румен Гунински.

Отвън къщите изглеждали съвсем обикновено – сравнително стари постройки, не особено добре поддържани.

Още по темата
Вътре обаче били оборудвани шумоизолирани стаи с малка квадратура – 3 на 3 метра, и камери. В тях имало само легло.

Пред медиите вътрешният министър обяви, че за 12 от общо 19 отвличания през последните години има безспорни доказателства, че са извършени от тази банда.

По думите му ядрото на групата е от шест до осем души, с богати крими досиета.

Именно срещу тях прокуратурата ще повдигне обвинения, очакванията са това да стане в събота.

Останалите (общо 25 бяха арестувани при спецакцията – бел. ред.) ще бъдат освободени с по-леки мерки.

Ако бъдат признати за виновни, тарторите на "Наглите" могат да отидат в затвора за по 15 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
0
 
0
 
! Отговори
Верващ преди 14 години
До "време е" Дай БОЖЕ!!!!!!От твоите уста в неговите уши!!!!!!Ама нали знаеш........................"БЛАЖЕННИ СА ВЕРВАЩИТЕ"............................................................................Коледна мъгла и ограничена видимост.............................................................. MERRY CHRISTMAS...MERRY CHRISTMAS..................HA...HA...HA...HA...HA...HA
162
0
 
0
 
! Отговори
Хайдутин преди 14 години
Браво, хванахте пешките!Сега хванете и силните фигури от втория ред - Алейдин Алиев(Алчо) от Ловеч и Доган!!
161
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Интересно ми е защо не променят закона и тия юнаци да лежат до животни присъди вместо по УЖ 15 год.=3-4год.(за добро поведение,както последните пъти)Как направиха с ПРЕЦЕДЕНТА ВАНКО 1, ами за министъра на спорта ЛУЧАНО (май беше) промениха закона че хора със средно образование може да са министри и мн.мн.др примери ?!?!
160
0
 
0
 
! Отговори
До 142 преди 14 години
Че то къде в София може да се кара? Или пък да се паркира?А сега по темата - никому и нищо вече не вярвам в таз държава. Лъвовете вдигат от време на време пушилка за да се занимават мишоците като нас, а те през това време да си правят каквото си искат. И това вече 20 години.....Е на мен ми стига толкова....Със здраве и Весела Коледа на всички!!!
159
0
 
0
 
! Отговори
Вергилий преди 14 години
На този фон Вие бенефициенти на 25/двадесет и пет/ БГ лева мислете къде щеги вложите/защото ,ако ги получите ще бъде след Коледа около 7 Януари/.Има-те две перспективи.Първата е да си купите акций на ВСС,защото там дивидентитеса най високи.Втората е да ги дадете за подарък на "ДЯДО ИВАН" на 7 Януари.Нали всички вие много го обичате.Защото ако не е така сега бихте били в значи-телно по-добро положение!!!!!!На следващите избори мислете по-дълбоко и внимавайте.................................
158
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
като един бивш пом.следовател , със скромни поднания по правото ,ще ви кажаче тази е работа е кал под ноктите и попови лъжички в ущите-спосбите според НК са три вществени доказателства,свидетелски показания и експертизи и основнатаидея е да са в неразривна връзка,а тук какво имаме -хванали некой недоволен от пая си бандит,или оня без пръститее видял под чула къде е ,или е знаел ,но сега с епрестраашил да го каже,во това са косвении улики и с нищо не уличават тия юнаци,а оснввния въпрос
157
0
 
0
 
! Отговори
Kasandra преди 14 години
Вероятно мутрите извън институцийте не са си платили нещо на тези в институцийте и за назидание........Пък и рейтинга нещто взе да пада.....Пък и много про-блеми във всички общестбени сфери......Перфектно деиствуваща съдебна систе-***/самооценила се на 5000 лв. на членовете на ВСС/......А те самите до челотозатънали в корупция.Бройката на "заловените"-голяма.....Тази на обвинените клони асимптотично към нула.... Феноменално.....Достойно за посткомунистическогосударство..КЬОРФИШЕК за Коледа!
156
0
 
0
 
! Отговори
време е преди 14 години
с ГЕРБ депесарите, *** и мутрите лека полека ще поемат към съдебните зали и от там по затворите. Време беше.
155
0
 
0
 
! Отговори
евала преди 14 години
Браво на Бойко и Цветанов, че заловиха тези ***! Господ да ги пази, така както те ни пазят от подобни изверги!
154
0
 
0
 
! Отговори
рефрен преди 14 години
мъни мъни мъни мъни.... животът е пари...
153
0
 
0
 
! Отговори
до 152 преди 14 години
Според мен проблемът, по-скоро е в това, че цяла България знае че те НЕ са бандата
152
0
 
0
 
! Отговори
До 151 преди 14 години
Виждам, че ти се иска да разсъждаваш между редовете и да си оригинален, колко са ти ясни всички конспирации и т.н. но си доста повърхностен.Нали цялата акция иска организация?!! Не могат да го хванат без никакви доказателства. Нали съда ще ги пусне, Все пак за всичко се иска доказателства, ако ще и цяла БГ да знае, че те са бандата, трябва да има неоспорими доказаталства за това. Иначе, каква е гаранцията, че някой невинен може да влезе в затвора, само защото някой казал, че бил той.
151
0
 
0
 
! Отговори
Стига вече! преди 14 години
Отново простотия на Боко"Тиквата" и неговите лакеи.Докога *** милиционери ще управляват държавата , чрез интриги , оперативни комбинации и други ОИД.Няма никакви доказателства-каква ДНК за 12 часа , сега ще натиснат прокуратурата да се чуди какво да прави-пак ще се почнат"Ние ги хващаме Вие ги пускате".Защо те ги хванахте по-рано , като сте ги наблюдавали и са ги издали доносниците , защо позволихте да отвлекат толкова хора-вие ли сте кукловодите .
150
0
 
0
 
! Отговори
НЕЛИ преди 14 години
Е И? ЩО ДА СЕ БЪРКАТ ДА СИ ГИ НАМИРА ПОЛИЦИЯТА! ТИ ЩЕ ИСКАШ ЛИ ДА ГРЪМНАТ *** ИЛИ ЖЕНА ТИ???? ТАКИВА ДЕТО ПИСКАТ В ПОЛИЦИЯТА РАНО ИЛИ КЪСНО НЕЩО ИМ СЕ СЛУЧВА................ ЗАПОМНИ ГО!!1
149
0
 
0
 
! Отговори
пенсиониран полиций преди 14 години
Спомням си думите на един колега полицай за времето на главното секретарстване на ББ: "Не ни пускаха до местопрестъплението докато не дойде ББ с камерите на бТV". Сега полицаят би прибавил и Цецо.На действащите полицаи в тази акция - моето доверие.
148
0
 
0
 
! Отговори
АДВОКАТКА преди 14 години
AMI ТАКА КАК С МЕРАК! ТИ СИ МНОГО НАЙВЕН АКО СМЯТАШ ЧЕ ТОЧНО ТЕЗИ СА ОТВЛИЧАЛИ РАЗНИ БОГАТАШИ! МОЖЕ И ДА ИМА НЕЩО НО ВСИЧКО ЕПРАХ В ОЧИТЕ НА НАРОДА НАЙВНИЦИ!!! ТРЯБВАТ ВИ ВИНОВНИ И ЕТО! ЗА ВСИЧКО СИ ИМА ОТГОВОР! САМО ЧЕ НА *** НАРОД ТАКИВА ПОСТАНОВКИ МУ ЛЕПВАТ! ХА ХА НАИВНИЦИ!!!
147
0
 
0
 
! Отговори
Димо преди 14 години
първо бяха арестувани 25 души, сега 8, другата семица -3, след един месец - 0.
146
0
 
0
 
! Отговори
ужас преди 14 години
как така ще освобождават част от групата , които не са тартори.........
145
0
 
0
 
! Отговори
справедливост преди 14 години
да им отрежат по два пръста на всеки член от бандата преди да почне делото им.
144
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много шум ,много пушек, да видим сега от осемте колко ще пуснат утре, вдруги ден.Не били компютри, а компоти, и не сме ги изнесли - ами са ги върнали..Обаче ей тази фраза ме срази : "Става дума за ръководилите в най-голяма степен похищенията, сред които Ивайло Евтимов-Йожи, Прокопи Прокопиев-Културиста и Тони Хамстера"Така - ръководилите в малка степен похищенията ще си ги пуснем, за да съберат пари за адвокатите, и останалите участници в процеса - може и некое отвличане да извъртят набързо ....