Свърталището на "Наглите" – Долни Лозен

В 3 къщи бандата държала Ангел Бончев, Румен Гунински...
18 дек 2009 15:30,
187
Свърталището на "Наглите" – Долни Лозен
Снимка: MВР

До момента МВР е установило три къщи, където бандата на "Наглите" е държала пленници.

Разследващите са установили, че главната квартира на похитителите е била в софийското село Долни Лозен.

Открити са и безспорни доказателства, че в тези оборудвани като бункери помещения са били затворени Ангел Бончев и Румен Гунински.

Отвън къщите изглеждали съвсем обикновено – сравнително стари постройки, не особено добре поддържани.

Още по темата
Вътре обаче били оборудвани шумоизолирани стаи с малка квадратура – 3 на 3 метра, и камери. В тях имало само легло.

Пред медиите вътрешният министър обяви, че за 12 от общо 19 отвличания през последните години има безспорни доказателства, че са извършени от тази банда.

По думите му ядрото на групата е от шест до осем души, с богати крими досиета.

Именно срещу тях прокуратурата ще повдигне обвинения, очакванията са това да стане в събота.

Останалите (общо 25 бяха арестувани при спецакцията – бел. ред.) ще бъдат освободени с по-леки мерки.

Ако бъдат признати за виновни, тарторите на "Наглите" могат да отидат в затвора за по 15 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
0
 
! Отговори
zok преди 14 години
а какво стана с доживотните , за които толкова се дърляха ...
122
0
 
0
 
! Отговори
Ти си ТЪП преди 14 години
Ти НЕ си УМЕН!!! Знаеш нали!! Ако не си знаел, да знаеш за в бъдеще, че си ***.....
121
0
 
0
 
! Отговори
НЕ си УМЕН преди 14 години
Ти НЕ си УМЕН!!! Знаеш нали!! Ако не си знаел, да знаеш за в бъдеще, че си ***.....
120
0
 
0
 
! Отговори
bai Kolio преди 14 години
Ami kvo stana s dojivotnite prisadi be gospoda upravnici?????
119
0
 
0
 
! Отговори
ехх, жалко преди 14 години
"АКО бъдат признати за виновни, тарторите на "Наглите" могат да отидат в затвора за по 15 години."само за по 15 годинки ли беее :((((((((((((((((((((Не че сме очаквали революция...
118
0
 
0
 
! Отговори
до 116 преди 14 години
и аз мисля че има доста платени драскачи, поне такива от Столична Община и ГЕРБ, както и милиционерчета от РПУ-тата
117
0
 
0
 
! Отговори
до 114 преди 14 години
пропусна че лови и престъпници и бие гаджето Стенли, е то му помогнало да гушнат 50 млн евро от Метрото, но този факт се подмина бързо-бързо от журналята. На стадото се пусна версията, как Великият Мъжкар Б.Б. понабил гаджето на дъщеря си. Нищо че Веселина не му е дъщеря, а дъщеря на неговото гадже Цветелина Бориславова (която пък е дъщеря на генерал от ДС и бивша съпруга на член на ЦК на БКП). Жената на Бойко и собствената му дъщеря, пък са в САЩ с гаджето на майката, но това е друга тема.
116
0
 
0
 
! Отговори
надушващ конспирации преди 14 години
тука (в коментарите) е яко пълно с платени драскачи обаче... просто съм изумен колко ниско може да паднат някои....
115
0
 
0
 
! Отговори
до ГЕРБ-комсомола преди 14 години
аз лично мисля че се преекспонира с образа на Бойко Борисов. Все едно че в България не може да се случи нищо без него. Той постори Метрото, той е начело на държавата, той казва кой Закон да се приеме или не, а машината за гласуване ГЕРБ, водена от смешната Цецка изпълнява. Мен ми замирисва на тоталитаризъм и свръхавторитаризъм. По-страшен и от Сталиин и от Т.Живков. А такова нещо никога не е водело до добро, е поне ако се погледне в Историята. Искам да попитам феновете му, как си обяснявате факта че Бате ви Бойко се ползва с такъв медиен комфорт, след като медиите е ясно че са комунистически и турски. Да сте прочели или видели някъде критика към него. И дали наистина е толкова безгрешен. Това за домашно, промити мозъци.
114
0
 
0
 
! Отговори
помнещ преди 14 години
Забравил си да добавиш, че пожарникаря предпочете партийната си книжка от БКП вместо работа в милицията и малката подробност, че преди да стане бодигарт на Т. Живков фирмата му се препитава от събиране на рекет, като всички т.н охранителни фирми, както и фактът че е разследвана за няколко убийства, но делата са прекратени след 10 г. разтъкаване, когато пожарникаря става г. с. на МВР. А това, че има хора които си мислят, че една мутра може да се превърне в нещо различно от това си е техен проблем
113
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
samo deto TOVA NE E LUJA
112
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това ли е смешното? Че го било страх да не го ритнат?Ми ако не го беше страх, сега нямаше да е премиер, а щеше да страда от паркинсон сигурно. Ако човек си има някаква визия за бъдещето, трябва ли да плаща данък обществено мнение?
111
0
 
0
 
! Отговори
до 110 преди 14 години
не разбрах, този Бойко Борисов, който е ръководил спецакцията, седнал на тоалетната чиния в дома си в Банкя не е ли Министър-председател на България или все пак става въпрос за съвпадение на имената. Или пък просто не може да се раздели с милиционерския си манталитет.
110
0
 
0
 
! Отговори
до 108 преди 14 години
Бойко е велик!Бойко е велик!Бойко е велик!Една лъжа, повторена сто пъти, става истина - Й.ГьобелсБойко лови престъпниците, Бойко ги тика в затвора!Браво, ей такова нещо нямаше и при учителя му и духовен водач Тодор Живков дори.
109
0
 
0
 
! Отговори
ДюДю преди 14 години
едва ли са имали сигурни доказателства преди да ги арестуват. тези 25 бандити са били разработвани дълго време. целта на акцията е да принудят някои от тези 25 да се разприказва и явно е станало, защото намериха базата все пак. затова 19 от тях ще ги пуснат с надеждата обвинението срещу останалите 6 да мине в съда.
108
0
 
0
 
! Отговори
ll преди 14 години
до за Незнаещите и друг: Хич не ме интересува как са му викали на Бойко. Дори и 1 да тикне зад решетките, това ще е в пъти повече свършена работа отколкото които и да са предишни!
107
0
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
Че кой ти пречи да си купиш оръжие?Само внимавай докато го вадиш да не те гръмнат, че има и такива рискове. А демокрацията не я плюй, защото това което предлагаш ми прилича повече на някои неща, които са ставали на 9.9.44. А това, че управляващите не си вършат работата и тези неща изобщо са възможни е друг въпрос, но явно по някои и друг фойерверк показващ борбата с престъпността в БГ върши работа. Сега поне година при всяка критика срущу пожарникаря ще чуваме, ама видяхте ли как ги хванахме тия
106
0
 
0
 
! Отговори
до 103 преди 14 години
а понеже се имаш за голям отворко, да те попитам - всички знаят кой създаде, така наречените мутри - това е ДС. Отгвори ми ти обаче Бойко Борисов какъв е. От Луната ли слезе или от Марс. Какъв беше преди да стане Главен Секретар на МВР. Кой учеше в Симеоново, кой можеше да стане бодигард на Тодор Живков. Кой можеше да регистрира Банка? И още не що ми отговори - Бойко Борисов представител на едрата олигархия ли е (със 155-те си млн) или на народа ? Отговорът на последния въпрос ще ти подскаже и чии интереси защитава и кой дърпа концуте му.
105
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 14 години
Браво на бат Бойко! С риск да се повторя - при Волен Сидеров като президент, нещата ще улегнат съвсем.
104
0
 
0
 
! Отговори
комусадист преди 14 години
Ей,тук има една комунистическа мишка ,която *** целия форум под различни псевдоними-като "аз" и други. На него ще му кажа-тъпчо,ти и стогодишната ти хомосоциална партия ,начело с Гея и другите *** на Доган ще духате супата и ще сте далеч от властта ,защото хората разбраха вече що за *** сте и не искат вече и да чуват за вас.