Кола с турска регистрация премаза граничар

Ангел Андреев бил влачен 20 метра на Капитан Андреево
Обновена: 9 ное 2010 14:37 | 9 ное 2010 12:20,
208
Кола с турска регистрация премаза граничар
Снимка: БГНЕС

Автомобил с турска регистрация е блъснал и убил служител на Гранична  полиция на ГКПП Капитан Андреево, съобщи пред журналисти министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

42-годишният Ангел Петров Андреев е загинал снощи към 21 часа.

Докато преминавал през платното за излизане на леки автомобили, той бил ударен внезапно от "Опел Астра", управляван от турския гражданин Я. И.

Приблизително 20 м колата влачила тялото на граничния полицай.

Още на пункта лекарите оказали първа помощ на тежко пострадалия мъж, после той бил откаран в болницата в Свиленград, където въпреки усилията на медиците починал.

По първоначална информация колата се е движела без светлини и със скорост около 60 км/ч при задължителни за граничния пункт 8 км/ч.

Турският гражданин е задържан, уточни Цветанов.

"МВР ще поеме всичко необходимо за неговото погребение. За голямо съжаление ще увеличим групата на децата на загинали полицаи", допълни още Цветан Цветанов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още по темата: Капитан Андреево
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
6
 
4
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
Всъщност българите са описани или като страхливци или като фанатици.Силните характери в тази книга са Манол - образ на фанатика-християнин, и Караибрахим - образ на фанатика-мюсюлманин. Това са героите, обрисувани от автора с безспорно възхищение пред силата на характера им. Манол не изпитва терзания, че ходжите щели да се гаврят с малкия му син Мирчо: да се гаврят, той вяра брани. Нищо не му трепва, че Караибрахим ще се гаври с Елица (годеницата на сина му Момчил, за която Манол се жени).Хич не се трогва, че живи ще дерат, ще пекат и ще побиват на кол старците - да ги побиват, Манол вяра брани.Та ето с тази книга показахме лицето на България пред света (цели 33 превода, хвали се дори сайтът на Министерството на външните работи) и именно с тази книга кандидатстваме за Нобелова награда за мир, защитавайки... фанатизма като морална позиция
97
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Явно не си чел романа. Вземи го прочети, щом ще го цитираш.
96
2
 
3
 
! Отговори
СПЕЦНАЗ преди 13 години
Харесва ми как расъждаваш !!!
95
3
 
3
 
! Отговори
ринго преди 13 години
клали защото не сме се примирили с поганщината ...затова сме оцелели и при Одрин сме ви навряли в *** *** *** ...
94
5
 
3
 
! Отговори
СПЕЦНАЗ преди 13 години
Да го наденат на кол гадния *** !!!!
93
7
 
4
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
А,мога да ти пиша и за "Време разделно",щом искаш:Това ли са достойните българи героите във Време разделно. Българите в романа са описани като страхливци и като стадо овце. Те никога не посмяват да влязат в бой с хората на Караибрахим, не се сражават за вярата си и за достойнството си, защото се страхуват да пролеят кръв и изпускат всички моменти да премерят сили с враговете си. Оставят се да ги изловят като пилци на сватбата на Манол, не се бият, дори когато спахиите отвеждат техните сестри, дъщери, годеници и любими пред очите им. А са пет пъти повече, както нееднократно се подчертава от автора.
92
6
 
5
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
"Какъв героичен народ сте след като са ви клали и таковали 600 години?"
91
1
 
11
 
! Отговори
Kemal - Istanbul преди 13 години
Lele, mnogo ste se otklinili ot temata. Kakva e tazi vrajda mejdu nas? Neka ostavim minaloto na istoritsite...kakto vie taka i nie sme naraneni ot minaloto...Po temata - Povecheto ot turskite shofori sa kasapi - tova e samata istina.Za perioda ot 2000 do 2010 godina pri PTP (katastrofi) v Turciq sa zaginali 45 188 dushi.Po veche nqma kakvo da se komentira.
90
1
 
2
 
! Отговори
ринго преди 13 години
а Караибрахим си е чиста проба памак задръстен дето се турчее.Затова си е избрал името от време разделно .Оня литературния *** му теглиха ножа накрая .Този сегашния да се засрами и да стяга на майната си щото от такива *** като него ни е писнало .Станахме държава на родоотстъпници и ругатели на българщината.И защо е така ?Защото сме толерантни ?Не !Защото сме разединени и страхливи смачкани от собствените си управници .Затова пачака се кефи м.....та му ку......ка!
89
1
 
2
 
! Отговори
Перун преди 13 години
Добре Кара Ибрахиме? Щом твърдиш че сме тюрки, тогава ще трябва да ни обичаш, а не да ни плюеш! Дай 1 миллион и на мен да си поживуркам. Ако имаш готина сетра ще ми я дадеш за жена, та да си ходим по морето на купони и да караме джет? А не да ме плюеш и да ми казваш, че някакъв си Аспар Руху ми бил шеф вминалото? Я почерпи, вместо да ми пълниш главата с глупости!
88
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кара Ибрахиме бесни, благодарение на османската скапана империя сме останали малък народ. Толкова сме оживели. Ако не беше робството в съвремени времена България щеше да е голяма колкото Франция или Германия.
87
0
 
2
 
! Отговори
Перун преди 13 години
Греши драги ми Кара Ибрахим! Просто защото ако беше пожелано, не Османската Империя, ами Слънцето и всичките му планети в тая система ще изчезнат до три дни. Арогантността на много хора е пословична. Българите винаги им се е помагало, но те все не искат това и все се прецакват сами. Аз лично уважавам доста тюрки, защото са свестни хора по моите разбирания. Но мразя арогантните нашественници и тарикатите, дето лъжат за да унищожат българите, а те са от много народи. Христос ви спасява - честно.
86
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Когато тук идват отоманските варвари българското население е около 3 милиона човека в 5 големи и няколко по малки държави. Имаи предвид, че официалния език в днешна Румъния е българския, чак до средата на 19 в. Именно вие отоманците превръщате българите, гърците и сърбите в малки народи. Навсичко отгоре искате и да сме ви благодарни, *** долни. Ако не бяхте вие сега центара на културна е вропа щеше да е на балканите. *** нагли.
85
0
 
8
 
! Отговори
jj преди 13 години
Крайно време е българската страна да се поучи от колегите си в Турция. Тази граница съм я преминавал неколкократно през нощта от Турциа към България. В турската страна е все едно ден осветено навсякъде, като влезеш на българска територия все едно влизаш в пещера със свещ в ръка! По някой път имам чувството че те са в ЕС а не ние .....Иначе жалко за човека лека му пръст.... ВСИЧКО ДРУГО, НАПИСАНО ТУК, Е ГЛУПОСТИ!
84
1
 
1
 
! Отговори
ринго преди 13 години
ей как го усети този трик на Бойко?Отдавна си задавам въпроса защо единствено турците от ДПС не се конфронтират с опонента .Вижте Яне Балалайката вижте Мартин от измисленото СДС да не говорим за принцовете от БСП...Всички те налитат да нажилят Бочовата чета единствено турците се скатават и въпреки пословичната им аргюнлийщина демек типигьозлък и мотаене остава открит въпроса за яките връзки на ченгето Бойко и равния му по чин Доган.Далаверата-това е обединителната дума !ДПС и ГЕРБ-ДАЛАВЕРАААА!
83
0
 
3
 
! Отговори
вълкашин преди 13 години
"малък народ", ти май история не си чел. забелязвам, обаче, че имаш готов набор от съобщения, които копираш и пействаш. ти в час ли си, или това работиш?
82
1
 
1
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
Някой да ми отговори накрая.Защо отричате,че сте траки-европейци,а искате да сте варвари,азиатци и тюрки?
81
8
 
5
 
! Отговори
КараИбрахим преди 13 години
Недей намесва Исус за оправдание на робията.Благодарете се,че Османската Империя ви е запазила.Като малък народ не сте имали никакви шансове в онези диви времена.Сега щяхте да говорите на гръцки или румънски или щяхте да се кръстите от ляво на дясно.
80
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Същата агенция (добре платена) казва, че няма турци като етническа група. Има смесица от балкански и анадолски гени и почти никакви турски, а де. К'о ш'ъ пра'им ся?А името Българи произлиза от старогръцката дума пелгари. Това значи жерави (синоним на скитници, свободни хора). Тези племена са единоверни, единородни и единоезични и са населявали цялата територия насевет от Елада, от централна Европа до централна Азия и Иран. Имали са различни имена, скити, сармати, хуни, по елински П(Б)елгари.
79
4
 
7
 
! Отговори
даниела преди 13 години
турците си правят каквото искат в България, още колко майки, съпруги и деца трябва да почернят !!!писна ми от типичните политически коментари на цц..., до кога ще се дупите на всеки ??? кога ще защитите народа си ?до кога ще бъдем дискриминирани, избивани, ограбвани от турци и *** ?