Разбиха престъпна група, пласирала "холандец" в столицата

Задържани са 7 души, разпространявали качествена марихуана
12 ное 2010 23:40,
72
Разбиха престъпна група, пласирала "холандец" в столицата
Снимка: БГНЕС

Седем души са задържани при специализирана полицейска операция на ГДБОП. Това съобщи пред агенция „Фокус” Станимир Флоров , директор на ГДБОП. 

Задържаните лица са част от една група за разпространение на т.нар. „холандец” – холандска марихуана или канабис. 

Около 2 кг е задържаното наркотично вещество, което е много качествено и скъпо – 1 грам струва около 30 лв., а от 1 грам могат да се направят 2 цигари. 

Едното от задържаните лица е криминално проявено. 

По думите на Флоров става дума за сериозна престъпна група, която е работила в района около басейна „Спартак” и Театър София. 

Операцията продължава, в момента текат обиски на адреси. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: канабис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
2
 
! Отговори
ANONIMOUS преди 13 години
JALKO ZA NEW YORKCHETO :DDD
66
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо тормозят хората бе?! На който му се пуши, да пуши! Пияниците и заклетите тютюнопушещи сигурно са МНОГО повече от хората, употребяващи трева. Алкохола не е ли малко или много опият, не вреди ли на здравето? Още не могат да докажат, че марихуаната е вредна. И отделно, тея с "Холандеца" ли са най-опасните в българия???? luka brazzi, 2 мнения няма по този въпрос, прав си на 100%!
65
1
 
7
 
! Отговори
luka brazzi преди 13 години
VIE STE PROMITI MOZACI OTVORETE SI O4ITE NAY POSLE.KANABISA NE SE LEGALIZIRA ZA6TOTO EVROPEISKIAT SAYUZ NYAMA DA NI POZVOLI NIKOGA.BULGARIA IMA 4UDESNA PRIRODA KURORTI HOTELI MORE PLANINI AKO RAZRE6AT UPOTREBATA NA KANABIZ OT CYAL SVYAT 6TE DOYDAT TURISTI HOTELITE 6TE PRA6TAT IKONOMIKATA TRAGVA V KOSMOSA TUKA E I PO EVTINO ZA TURISTITE I HOLANDIA I DR, OTIVAT NA KINO.I 6TE NI MOLYAT ZA RABOTA NAS A NE NIE DA IM 4IRAKUVAME, ZA 5 GODINI SME OT MIZERNICI V G7.
64
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Днес мисля да изиграя един мач и след това да изпраскаме по един масур...в това хубаво временце ще е перфектно :))))... По добре така отколкото литър алкохол,две кутий цигари и един грам в събота вечер и днешния ден да мине в влачене по корем...здрав дух-здраво тяло! Peace!!!
63
1
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
ne znam ama ti si dosta primitiven
62
1
 
2
 
! Отговори
just me преди 13 години
dosta si zle naistina, porednoto bezhaberno mnenie
61
2
 
3
 
! Отговори
Българан е галант преди 13 години
Целата трагедия е за печалбите...!Нито ги е еня за здравето ни,нито за бъдещето ни,а най-много искат кинтите ни. Това е байно положението и с дрогата,и с тютюна,че и с ***. Хората са държани в зависимост от ФОБИИТЕ и МАНИИТЕ си. Хитреците пируват ,за да има глупавите към какво да се стремят и млатят.Илюзии невъзможни... Но кой ли ще спре тези еврейски кожодери и компания,а?!Никой,мили мои.И това е целият цинизъм,за който и никой не смее да говори. Нека забранят тотално и тютюна?!Кога?!
60
1
 
3
 
! Отговори
ангел преди 13 години
ми и аз им се чуда, ама на - дръпнат пред залата и идат на лежанките да се напъват, нема майтап :)
59
1
 
4
 
! Отговори
Тенчо преди 13 години
след фитнес разбирам, ама преди... Може лошо да ти стане ако се напъваш много :)))
58
1
 
2
 
! Отговори
до 20 преди 13 години
Ами ясно колко си образован .По принцип на всякъде гласуват само пълнолетни,и не защото ти искаш :)))
57
2
 
7
 
! Отговори
uladislau преди 13 години
Анонимен, кои баце са тия страни дето режели глави заради ганджа?Промито малко мозъче, повтаряш нечии чужди думи.Отвори си очите и се събуди, сине, огледай зелените коментари с най-вискоа активност и виж колко много и смислени изказвания има от хора-образовани и работещи, които за ЗА легализирането на канабиса. И аз съм ЗА това тая страна като явно не ми е майка, то поне да престане да ми бъде мащеха. Начело с неграмотници и айдуци да правят долнопробен театър и решават какво е добре за мен?
56
1
 
5
 
! Отговори
Курец преди 13 години
тия пишат все едно е разбита група внасяла тонове хероин в детски градини. Заловени 2 кила трева. Браво бе...Дано хванат и групата внесла 3 литра Абсент. Който е бил в Холандия знае за колко готина държава става въпрос
55
1
 
19
 
! Отговори
ангел преди 13 години
точно така, брат - аз не пуша, щото не ми харесва, ама ако някой твърди, че тревата води до хероин, и смята тревопушещите за наркомани, значи е мега-***. имам сума познати спортисти и фитнес-маниаци - пушат преди и след тренировка, половината имат сериозни професии или личен бизнес и грам не приличат на наркомани. тревата всъщност е много по-безвредна от тютюна - що не се реве против тютюнджиите? на мен лично те ми пречат МНОГО - щото са навсякъде.
54
1
 
3
 
! Отговори
Holland преди 13 години
Sus sigurnost se e nadrusal toia. I zaglavia kato horata niamame..... nakude otiva milata ni rodina??????!!!!!!!!.......
53
2
 
8
 
! Отговори
Eric Entrena преди 13 години
Ushev *** ot kale
52
3
 
33
 
! Отговори
weedman преди 13 години
немога да не пиша.....само ми кажете кво ви пречим на вас непушачите да не седим на масите до вас и да ви издишаме както праят тютюнджиите ....къф ви е проблема с растението а? и воабще не води до хероин това че пафкаш аз пафкам от 12 години и праяя трисе набиранки ела ме пробвай.... и да ви кажа че ако човек е достатъчно *** че да се обеси не е виновно въжето ...има си *** непапушени има си и *** напушени има готини хораненапушени и готини хора напушени простотията ходи по човека...
51
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ми да ше ги *** в некадърните промити мозъци - плащайте акциз мамка ви проста и пропадналаalcohol is killin folks,cigarettes is cancer sticks!!**** ***
50
1
 
23
 
! Отговори
Вещество? преди 13 години
Малка поправка: технически погледнато, марихуаната не е вещество, а сушени листа от растение, които съдържат различни вещества. Едно от тези вещества е активната съставка, за която всички толкова пищят. От това, което сте го написали, излиза, че и сушената чубрица е вещество.
49
7
 
3
 
! Отговори
9384 преди 13 години
По малко престьпни групи,повече вьздух и живот за хората.
48
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** ,,ПЛАСИРАЛИ ХОЛАНДЕЦ,, ВИЕ СТЕ МНОГО ПРОСТИ БЕ,, ЕГАТИ И ЗАГЛАВИЕТО ТОЯ КОИТО ГО Е ПИСАЛ С СИГУРНОСТ СЕ Е НАПУШИЛ ЗДРАВО.