Световният шампион по борба бил наръган в спонтанно сбиване

Обобщение на информацията след разпитите на участниците в инцидента
Обновена: 29 дек 2010 10:14 | 26 дек 2010 16:30,
278
Световният шампион по борба бил наръган в спонтанно сбиване
Снимка: Булфото

Мъжът, който наръга с нож световния шампион Михаил Ганев, не е криминално проявен и не е познавал бореца. В габровския бар „Текила” възникнало спонтанно сбиване между В.И. и компанията на Ганев.

В инцидента рано тази сутрин Ганев беше наръган няколко пъти в корема и първоначално имаше опасност за живота му. По-късно беше стабилизиран в габровската болница и в момента е под наблюдение в реанимация.

Показанията на свидетелите и участниците за повода на скандала са противоречиви, каза за Dnes.bg директорът на габровската полиция комисар Денислав Донков.

Първо В.И. се сбил с мъж от компанията на Ганев, а след това се включил и самият той. В мелето участвали петима души, но най-тежко е пострадал световният шампион по борба. 

Противоречиви са показанията и по въпроса чий е бил ножът, с който е наръган Ганев и как е попаднал във В.И.

Мъжът, който е на 31години, работи като охранител в Испания и бил в България за празниците.

В него са открити и 3 грама марихуана, но полицаите смятат, че е била за лично ползване, а не за продажба.

Все още не е ясно дали участниците в сбиването са били пияни или дрогирани, защото не са излезли резултатите от кръвните проби.

Още по темата

В.И. е задържан за 24 часа, след изтичането на които ще му бъде наложена мярка за неотклонение 72 часа. За него ще бъде искана мярка задържана под стража.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
6
 
6
 
! Отговори
do 251 преди 13 години
Evala bratle-prav si za vsichko!!!!!!!! Shte se opravi momcheto i pak shte e shampion,ne se vrazvai na mishki!!!!!!!
212
8
 
16
 
! Отговори
Сър Елтън Джо преди 13 години
кой нормален българин ходи по дискотеки? За последно стъпих в дискотека 97 година,когато един *** тръгна се заяжда с мен и се сбихме и когато спечелих битката, на главата ми скочиха още около 6-7 негови приятели и пострадах жестоко,цепнати устни, кръв и.тн.Наложи се да го дебна два месеца докато го намеря пак този *** и с мои приятели го спукахме от бой,докато започна да ни се моли докато беше на колене да го оставим. От тогава съм разбрал, че дискотеките в БГ са само ако искаш да се биеш
211
3
 
13
 
! Отговори
един габровец преди 13 години
Абе хора вие в кой свят живеете? Всеки средностатистически провинциален българин знае, че не са малко тези, които като излизат вечер и винаги носят нож със себе си, в габрово както и мн.други градове го правят! Това не е първият подобен инцидент, за жалост няма и да е последният!!!!!!!!!! И престанете с тези предположения - на входа на дискотеката го проверили за оръжие ?!?!? Няма такова нещо: Текила бар НЕ Е дискотека, а бар, там охрана няма и никога не е имало, никой не проверява на входа!!!!
210
18
 
8
 
! Отговори
Костас преди 13 години
Ковчег за ***, намушкал един от малкото добри български спортисти в момента
209
2
 
7
 
! Отговори
онзи преди 13 години
За мен Текилата е една маза!
208
1
 
4
 
! Отговори
revlio преди 13 години
весела коледа и успех във всичко
207
1
 
6
 
! Отговори
Бесарабски българин преди 13 години
Всичко хубаво и на теб!Трябва всички българи да сме заедно!
206
2
 
6
 
! Отговори
revlio преди 13 години
хаиде взе го лично не се обиждаи да смекчим тона последно взех една бесарабска българка на работа и тя беше по българка от българите въпреки че не оправяше добре българския упорито същество ....но за случая в Габрово *** няма и местните винаги вземат пришълците за напаст особенно ако са видимо по *** така е в по малките градове почти по цял свят а рани имат всичките 5 те не са бягали а НАПАДАЛИ мисли все пак може и на български,,,,,,, шегичка
205
2
 
9
 
! Отговори
Бесарабски българин преди 13 години
Знам какво представляват ***, видях ги не един път! *** са за лабут и за клане! Ама той не е ***, той е истински българин!И да знаеш че не съм издърпал гражданство на България, ама и и баща ми и майка ми са българи! Бесарабски българи не са руснаци ела при нас на гости и ще се опиташ сами!
204
6
 
7
 
! Отговори
revlio преди 13 години
абе брат ТИ *** С МЕДАЛ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АМИ РОДАТА МУ не знаеш , *** са нагли а пък представи си ако някои от катуна е с медал ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------НЕМОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ АЗ ДА ТИ КАЖА БЕДНАТИ Е ФАНТАЗИЯТА
203
2
 
6
 
! Отговори
revlio преди 13 години
и така както всичко в тази държава за която си издрапал гражданство само да не си в съветската помия и да се докопаш до ЕС е фалшиво които не е виждал *** в бар как се държат а ти явно не си може да се изказва глупостите си и да не му се случва ...*** традиционно носят ножове шила и др. хладни оръжия това е в кръвта им сега ще изкарат момчето наи лошото за да защитят *** интервюта на трениора ,маиката ,само *** да не излезе виновен
202
2
 
3
 
! Отговори
Бесарабски българин преди 13 години
Знам Мишо лично, борихме се на едно! Нямаше такъво каквото казваш ти!
201
4
 
4
 
! Отговори
Бесарабски българин преди 13 години
Борбата е национален спорт и в България! Малцинство от спортисти стават на криминален път и не според това че са такиви, а според това че "горе" са политици които не мислат за младеж и хора изобщо!!!!Аз мисля ако 24 годишен млад момък сидеше в бара нищо няма лошо!
200
4
 
9
 
! Отговори
revlio преди 13 години
неме интересува медала му *** банда нахлува в българско заведение държат се аругантно закачат момичетата единия налита на бои и си го получава после се намесват приятелите му единия има нож момчето му го отнема и тушира и петимата *** случаино или не единия от тях е олимпииския шампион по борба ама побоя го предизвикват те и сега са впрегнати всички средства за масова дезинформация защото изгоря шампиона
199
3
 
3
 
! Отговори
revlio преди 13 години
абе руснак ти като какъв се явяваш тука че и разсъждаваш
198
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Борбата е национален спорт и в Турция,Иран,Таджикистан,Киргизстан,Узбекистан и други напреднали страни. Не е такъв в цяла Европа,Сев.Америка,Австралия...Според мен този спорт трябва да бъде забранен,за да се прекъсне криминалната приемственост! И за да спре да бълва ***! Сега слагайте минуси и псувайте! Приятна вечер!P.S. И стига с това "играл за България!" Всички спортисти играят за себе си и банковите си сметки. Като им дадат повече пари,играят за други държави!
197
2
 
10
 
! Отговори
Бесарабски българин преди 13 години
Няма разлика спортист ли е, музикант... на първо е човек и като нас има майка, която сега в сълзи! Някой казва че някаде в америка например нямало такъво, световен шампион да пие в 5 часа сутрин... а ми какво ще кажете за Майк Тайсон и много други... Още не знаем как е било всичко там, и не можем да го съдем! Да е здраво и дано да донесе на България Олимпийска медал!!!!!!
196
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
това не е жена, а някаква разновидност на мутант
195
2
 
3
 
! Отговори
пънчо преди 13 години
Това, че е културист нищо не означава. Забележи: първо Владо се е сбил с някакъв друг и после когато и бореца се е включил тогава е пострадал. Не знаем даже какво е станало? Обикновенна пиянска свада където всеки се прави на велик мъжкар? Аз бих им дал да се бият с възглавници, но е нямало под ръка. А и мацките ще са във възторг, когато се дърлят на пода в перушина.
194
6
 
8
 
! Отговори
ШШШШТ преди 13 години
Е КОЙ В ГАБРОВО НЕ ЗНАЕ ЧЕ ВЛАДО СЕ ЗАНИМАВА С НАРКОТИЦИ,ЗА НИКОЙ НЕ Е ТАЙНА, ДАЖЕ И ЗА ГАБРОВСКИТЕ ПОЛИЦАЙ