Хванаха два тира цигари, натъпкани в чували със сол

Единият е задържан на "Илинден", а вторият - до Банско
6 яну 2011 09:02,
64
Хванаха два тира цигари, натъпкани в чували със сол
Снимка: Булфото

Два камиона с контрабандни цигари, скрити в чували със сол, са били задържани от митничари, съобщи за "Фокус" Захарин Пенов - шеф на "Гранична полиция".

Единият камион е задържан на ГКПП "Илинден", а вторият - близо до Банско.

Тировете са пътували по дестинация Италия - Пловдив.

Задържани са двамата шофьори и собственика на фирмата, на която са камионите.

Предстои да се изясни точното количество намерени контрабандни цигари, както и къде са произведени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Искаме ефективна присъда за Дембеле от Левски от поне 2 години!!! Ако го остават да се измъкне за шофиране в нетрезво състояние и фалшиви документи, пак показваме на ЕС че в България има стращна корупция в съдебната система. Тогава всички който имат фалшиви документи и злоупотребяват с тях, за измама ли ще бъде или фалшифициране, ще се измъкват. Нали точно французите ни натискат за реформи в съдебната система и ни спират за Шенген, еми какво по добре да спазиме законите на България!!!
61
0
 
0
 
! Отговори
denz преди 13 години
баа, не е шега работа тва, как се тъпчат два тира в чували със сол!
60
0
 
0
 
! Отговори
reksi преди 13 години
Bravo na mitni4arite s tez zaplatki i vsi4ki drugi gluposti koito govoriat za tiah i ne profesionalizama ot strana na rakovosatvoto , pak si var6at rabotata . Evala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
59
1
 
4
 
! Отговори
до 58 преди 13 години
До преди ГЕРБ да застанат на власт усвоените пари от Еврофондовета са били по-малко от 1%. Прочети малко. Хубаво, че ГЕРБ дойде, та да скочи за 1 година до 10 %, дано следващите 3 скочи с още 30-40 %. Тогава говори !
58
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Факт е,че контрабандните канали,крепящи някои партии и политици,вече се запушват.Факт е,че Бълтгария се справя криво-ляво в тая тотална икономическа дестабилизация,факт е ,че вече се усеща подобрението навсякъде.....Затова точно сега се вадят фекалии, една жена каза, някакъв човек го оставил в редакцията.... Защото след 1 година никой няма да им се връзва ! Факт е,че тройниците ни бяха потопили на дъното и ако бяха останали , сега нямаше да ни има...... Тъй че ,помнете Луканов,Жан,Станишев !
57
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Факт е ,че се приближаваме все повече към Европа ! Факт е ,че има повече законност, има повече ред, има по-малко безпардонна мутризация, червени куфарчета и наши хора. Факт е ,че се строят пътища, за които мечтаем от 20-30 години! Факт е, че икономиката ни се крепи на износ, а не на продажба на апартаменти на англичани..... Факт е ,че Доган вече втора година няма 1-милионни хонорари.....Факт е ,че навсякъде по сведа почват да ни зачитат. Факт е ,че заради комунистите това се бави.........
56
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до: АнонименЕврофондове = 7 млрд. евро за периода до 2013-та година.2010-та година усвоени = 8% = 0,54 млрд. леваИстината боли, особено в Банкя!---------------------------------------------------------------------------Крадлив, мързелив народ, свикнал наготово от 50 г - 100%!Истината боли, особено на Позитано!
55
3
 
9
 
! Отговори
Непушач преди 13 години
На теб не ти ли хрумвало, че тези 34% просто са се отказали да пушат. Или викаш, не е важна истината, важно е да се плюе по ГЕРБ!
54
3
 
12
 
! Отговори
Гъбарко преди 13 години
Малиии, що червени "фирми" изгоряха... И сега седят в Днес.бг и пишат коментари...
53
6
 
5
 
! Отговори
Стоян Г. преди 13 години
Добре е, че си вярваш - хванаха два с най-много двадесет мастербокса, а други изцяло пълно с контрабандни цигари вкараха безпроблемно. Да, онези същите, които ти боготвориш
52
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Каквото и да пишат червените ГЕРБ си върши добре работата БРАВО БОРИСОВ
51
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До някои невежи форумци. Цигарите са заловени от Гранична полиция, а доколкото знам тя не е към митниците
50
0
 
7
 
! Отговори
БОГ преди 13 години
ТАКА Е ЕДНИ РАБОТЯТ ДР, МИСЛЯТ КАК ДА ГИ ИЗРАБОТЯТ,,,,,,,,,,А И 20%Е УСПЕХ КАЗВА СВЕТОВНАТА ПРАКТИКА . ВАЖНО Е ЗА ВСИЧКИ ДА ИМА РАБОТА НАЛИИИИИИИИИИИИ
49
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Те това е. Танов с 200 човека митничари хваща повече отколкото Цецко с 60 000 хиляди човека. Браво!
48
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
вчера гаф с митниците.днес заловени цигари не един тир а ДВА. някой ни мисли за много ***
47
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Предвиждания за 2011 : Есвояване на Еврофондове 40%"Хахахах. Честно ли? Викаш, като маханахме Калинка и сега вече няма пречка за шеметяващи резултати. Аз се съмнявам, но ще поживеем и ще видим. Да беше драснал поне 99,99% че ще е, за да е пълен цирка.
46
4
 
15
 
! Отговори
Do 32 преди 13 години
Приятелю, какво те грее колко са заловените?Важното за колко от тях държавата е взела акциз. А фактите за това са очевидни. ГЕРБ не може да събере това което се дължи на държавата. Друг въпрос е защото не може или не иска. Така че и да постваш тук едно и също нещо многократно, ефекта е никакъв.
45
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 36: А задавал ли си си и този въпрос: Защо този рязък спад в отвличанията - да не са намесени и нашите момчета от Банкя ? Вярно истината боли.
44
3
 
24
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
"Само през 2010 г са усвоени 8 % от цялата сума ,като за годините до 2009 общо са усвоени 0,9 % !!!! Благодаря ,Другарю ! То при спрени фондове ,как и да харчиш"Усвоените еврофондове са 5 пъти по-малко от загубените външни инвестии, другарю. Тоест, ако заебем еврофондовете и търсим външни инвестиции, ще ни е 5 пъти по-добре! Точно за 1 година избиваме еврофондовете при 100% усвояемост за 3 години напред. Понял?
43
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И при годините на Жан българина нямаше пари да пътува, но я виж колко са убитите по пътищата.......