Таксиджия ограби 77-годишен грък в Петрич

Скоро полицаите са го задържали
Обновена: 6 фев 2011 19:25 | 6 фев 2011 16:56,
24
Таксиджия ограби 77-годишен грък в Петрич
Снимка: Булфото

1500 евро и 300 лева са били откраднати от грък в Петрич, съобщиха от полицията в Благоевград. Сигналът за грабежа е подаден вчера в от 77-годишен грък.

Мъжът се качил на такси в центъра на Петрич. Вместо да го превози до посочения адрес, шофьорът го заплашил и му отнел парите.

Скоро полицаите заловили извършителя на грабежа - 27-годишен петричанин.

Откраднатите пари са върнати, по случая е образувано досъдебно производство.

Извършителят е задържан за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
7
 
! Отговори
botsos преди 13 години
Защо сега скапаняците на са на площада да протестират?! Защо няма нито един скапан бакшиш във форума да защитава тази ***?! Защо на бакшишите им се дават какви ли не привилегии, а на обикновените граждани - не?! *** могат да карат без колан и където си пискат за да не ги нападне някой, а на клиентите не им се позволява нищо! Да се приеме закон, в който когато се возиш в бакшиТ, когато прави нарушения, пуска намеси или направо заплашва, да може да се отстрелва на място!!!
19
0
 
1
 
! Отговори
?? преди 13 години
до 10 събуди се човеко по голяма простотия не бях чел скоро
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя е рбати тъпака трябва му дадат златен скунск за грабежи
17
0
 
8
 
! Отговори
John преди 13 години
Ami KRADLIVO PLEME SME!ZA TAKSITATA DA NE GOVORIM!
16
1
 
14
 
! Отговори
Докога??? преди 13 години
Номер 15 е напълно прав! Докога ще търпим *** братя българи? Арабските революции идват и към нас. Ето сърбите се надигат вече. Дойде време да вземем голямата метла и да изметем всички паразитни *** от нашата родина!Имат си Индия имат си и други държави с тяхната боя и мързел и нахалство.Тук сме християни и не сме длъжни да ни отдържат по 1/5 от заплатите за техните помощи и детски и ток и вода и помощи.Защо мислите, че ни надвишават сметките?Едвам се крепим а и тях ще носим на гърба си.
15
6
 
2
 
! Отговори
PPP преди 13 години
Опаа... дИскриминация : )))
14
3
 
10
 
! Отговори
PPP преди 13 години
До #14 Ами ти какъв си бе? Маледонец от Петрич а? ХАХАА... най ми мязаш на леко тъмнокож живуркащ в България с български паспорт и получаващ помощи от държавата (т.е. нас) и вечно плюещ нас българите, че ви даваме само по 100 лева месечно за *** (дете), а не по 350. Поне на нашите български жени им плаща държавата по 35 лева детски. Нищо, че ние плащаме данъците и вашите помощи и ток и вода и дърва и ни убивате и крадете и изнасилвате безнаказано. Нали се водите дескриминирани тъмнокожите а??
13
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ми българска работа.
12
0
 
12
 
! Отговори
луд преди 13 години
един мой приятел ,наръга един бакшиш,оня оживя,в съда бакшиша се напика като го видя,моя приятел лежа 6 години в ц.з.иначе бакшишите са големи отворковци,повечето от тях са мошенници,наркомани и комарджии,има и свестни хора от тях но са по малката част
11
2
 
11
 
! Отговори
ee преди 13 години
Да те е страх в такси да се качиш в тоя Петрич. :D Хубаво е че е задържан ама за 24 часа... както винаги. :(
10
0
 
9
 
! Отговори
македонец преди 13 години
Гюбска работа само те вършат тези неща в Петрич.
9
2
 
26
 
! Отговори
ивчо-дивчО преди 13 години
НЕЕ ВЕРНО ЧЕ ТАКСИДЖИЯТА ГО Е ОБРАЛ, СЛУЧКАТА БЕШЕ ТАКАВА,ЛИЧНО Я ВИДЯХ,: един възрастен мъж се качи в таксито и насили шофьора на таксито да му отнеме противозаконно парите,таксиджията дълго се съпротивлява и правише неколкократни опити да натисне паник бутона и да повика по станцията други колеги който да се противят заедно на възрастния човек.......... но в последния момент гръка успял да избяга като преди това насила оставил парите в бакшиша!!! ТОВА СЕ СЛУЧИ АЗ ЛИЧНО ВИДЯХ
8
0
 
7
 
! Отговори
ПНД преди 13 години
до РРР:напълно съм съгласен !!!
7
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Заради такива въшльовци - нито в Шенген ще ни вземат, нито туристи ще имаме. На тоя таксизжия или да му отрежат едната ръка, или да му отрежат крака за надзидание на всички!!! В тая България трябва да се въведат законите на Крум!
6
0
 
37
 
! Отговори
PPP преди 13 години
Кой е тоя "27 годишен младеж"??? Дори и инициали няма. Навсякъде по света се пишат трите имена и снимка се поставя на провинилия се. Да не говорим, че и по магазините, гарите и транспорта има снимки на крадци, обирджии, джебчии и прочие *** от която трябва да се пазят нормалните хората, които си плащат съвестно данъците за да има заплати за полицаите и прочее които УЖ ни пазят. Защитавате ли ги не можем да разберем? И ЗАПЛАХА с ОТНЕМАНЕ на ЧУЖДИ пари е ГРАБЕЖ, а не кражба! УГЛАВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
5
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Скоро време няма да имаме и гръцки туристи.
4
0
 
45
 
! Отговори
PPP преди 13 години
Гнусния бакшиш ограбил почти 80 годишен дядо и то чужденец. СРАМ! Що за долна *** и *** са тези бакшиши бе? Не им стига, че ни грабят ежедневно с "помпичките" в сметките ни. Лакомо та ненаяло се бе... За грабеж с заплаха на възрастен чужденец поне 5-7 години затвор и лишаване на правата му за таксиметров шофьор!!!За какъв Шенген си мечтаем? Това и в Румъния и Сърбия го няма. Ама ако дядото беше ербап и го беше ранил с нож или пистолет щяха да протестират и да опищят площада пред парламента
3
2
 
30
 
! Отговори
antibaksisi преди 13 години
Виждате ли бакшишите на какво са способни. Хей за друго не ставащи *** защо сега не блокирате народното събрание. Извършено е престъпление от ВАШ КОЛЕГА. ДЕМЕК КЪДЕ ВИ Е РЕПУТАЦИЯТА. ТАКСИДЖИЙСКАТА *** ИМА СТИЛ НА ПОВЕДЕНИЕ НА *** МАХАЛА- ДА СЕ ЗАЩИТАВАТ АМА ПРАВИ ИЛИ КРИВИ ТЕ ДА СА. хА СЕГА ДА ВИДИМ, АМА КЪДЕ СЪВЕСТ. сАМО БОЙКОТ НА ТАКСИТАТА ЩЕ ВИ ОПРАВИ.
2
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Никакви "за 24 часа". Постоянно!!!Резил,мръсен!
1
2
 
40
 
! Отговори
СРАМ преди 13 години
Пак станахме за срам,що за хора сме и пак ще ни плюят.Какъв е този таксиметров шофъор да не би да е ***.С тази наша *** за къде сме се запътили ,искаме ШЕНГЕН,ако по този начин ги посрещаме,по добре да не влизаве в ШЕНГЕН.