14 души ранени в катастрофи за последните 24 часа

Загинали няма, един човек е с опасност за живота
Обновена: 8 фев 2011 09:27 | 8 фев 2011 08:48,
8
14 души ранени в катастрофи за последните 24 часа
В страната са станали 13 пътни произшествия. Снимка: Булфото

Четиринадесет души са ранени при пътни инциденти през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на МВР. 

Загинали няма, един човек е с опасност за живота.

В страната са станали 13 пътни произшествия.

В София седем души са ранени при пътни произшествия. 

Станали са 6 тежки и 118 леки катастрофи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: катастрофиранени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За този който е ударил минуса на предния пост да разгледа тази таблица. Явно не е ходил по далеч от границите на държавата ни в която законите не се спазват.
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Почти никъде в Европа няма позволена скорост 150 км/ч. Само в Германия може да намериш някоя друга магистрала без ограничение. А и в нормалните европейски държави хората си спазват ограниченията защото знаят, че ако не го правят следва глоби които няма да им се разминат и ще им бръкнат дълбоко в джоба. Така, че не ми обяснявай, че те смачквали. Смачкват те тука коплексарчетата с раздрънканите кошници на по 20 години.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само пицинкована ламарина виждам
4
7
 
4
 
! Отговори
Бърз шофьор преди 13 години
До 3: Става въпрос за магистрали а там се кара бързо,просто ако караш бавно може да бъдеш смачкан.А че нашите магистрали са ужас и са за най-много 100 е друг въпрос.Карал съм на запад и там 150 го нямат за нищо,не се ли включиш в тая скорост и нагоре просто загиваш.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ами вижте само за какви скорости съобщават при катастрофите-имаше една миналата седмица с 2 загинали - над 150 км/ч,друга от тази седмица над 180 км/ч -4 загиналии т.н нали се сещате че никой не ни е виновен.ниска култура на шофиране съчетано с лоши пътища макар че пътя какво е виновен при скорост 2-3 пъти над ограничението,но все пак и той е фактор,стари авромобили на по 10-12 и повече години,употреба на алкохол или наркотици или съчетанието и на двете.сами сме си виновни с комплексарщината ни
2
10
 
6
 
! Отговори
Бърз шофьор преди 13 години
Ами като карат бавно така е!!!Това е предпоставка за произществия,колкото повече ги плашат,по-бавно карат хората,като ученички и оттам стават колони,изнервени шофьори,изпреварват неразумно от нерви и стават белите!!!!!
1
5
 
8
 
! Отговори
123 преди 13 години
Задължителен психотест на кандитат шофьори и същият тест препоръчителен и на активни шофьори с цел проверка на тяхното психическо състояние автомобилите станаха средство на избиване комплекси за малоценност.Стига вечер смърт и осакатяване по пътищата.