Двама българи са арестувани в Холандия за канабис

Задържани са в къща, превърната в оранжерия за марихуана
22 фев 2011 21:42,
42
Двама българи са арестувани в Холандия за канабис
Снимка: Булфото

Двама българи са арестувани в Холандия за отглеждане на канабис, съобщи Франс прес.

30 000  стръка канабис са открити в къща в село Хонселерсдик в Западна Холандия при полицейска акция тази сутрин.

Двамата българи – на 47 и на 50 години, са били в къщата в момента на операцията. Те са отведени в полицейския участък.

Намерените растения са конфискувани и унищожени.

В импровизираната оранжерия полицаите са открили и лампи, вентилатори и филтри за пречистване на въздуха, които са служили за отглеждането на марихуаната. Те също са иззети.

Полицейски източник каза, че растенията са били много малки. Стойността на откритата марихуана по пазарни цени не се съобщава, допълва АФП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
до 20 преди 13 години
Абе мухлио можеш да пафкаш но не и да произвеждаш, а и ако ченгетата те спрат на улицата и имаш повече от 5 грама в себе си ГЛОБА.!!! Можеш да си пафкаш вкащи и пред вкъщи, мен специално ме хванаха да пафкам при *** или така наречените червени фенери, глоба 15 евро и тва е
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
отново до компетентния irish: Кон с капаци нали знаеш на кои викат? Няма да видиш по-далеч от носа си, ти не искаш!
38
0
 
2
 
! Отговори
AnonymouS преди 13 години
Айде българи само така покажете на целия свят кой сме !!!! Smoke that shit ,role that shit ,pass that shit yo yo ! :)
37
0
 
6
 
! Отговори
Фок преди 13 години
Алкохола и цигарите са 10 пъти по вредни наркотици.
36
0
 
0
 
! Отговори
irish преди 13 години
До 35 и 36. 35, Световна конспирация? Стига бе, човече... Писал си коментара докато си пушил ли? Това ти изявление доказва още веднъж какво е направила тревата от мозъка ти. Колкото до 36, много хубаво, че си рализиран, но това не те прави по-малко наркоман. Не знам защо като се каже наркоман, всички си представят някого с игла във вената... Пък и така от две изречения не мога да разбера колко си "неоглупял". Съжалявам. Който ползва наркотици е наркоман. Филтрите искат да минат метър. Не става.
35
0
 
4
 
! Отговори
Sativa преди 13 години
До 34 - не вярвай на всичко, което ти казват по телевизията :) ето аз съм пример,че от тревата не се "оглупява", не съм наркоман. Професионално съм добре реализиран, специалист в тясна , високотехнологична област.
34
0
 
2
 
! Отговори
Оле затвори очички преди 13 години
До 34Чети повече книжки, а не само статии. Забраната за употреба и отглеждане на марихуана (индийски коноп) се води една от най-големите световни конспирации. Дори се твърди, че тя е "извънземно растение" заради огромния брой приложения - като започнем от промишлеността, фармация, медицина, текстил и т.н. та чак до хартия и горива. Жокер: провери с какво гориво е бил първия автомобил на Форд.
33
7
 
0
 
! Отговори
irish преди 13 години
До мухъла, който твърди, че пушачите на трева не са наркомани: не само, че сте наркомани, ами и оглупявате със скандална скорост. Има психическа зависимост, която е не по-малко опасна. Писна ми от разни филтри като теб, които си мислят, че могат да се напушват безнаказано и да се мислят за нещо повече от хората, които ползват други наркотици. И аман вече от тази Холандия! Аре, хващайте се за ръце и бягайте всичките да живеете там, тъкмо по-малко *** ще остане тук. Или сте болни от глаукома :D
32
0
 
4
 
! Отговори
до номер 20 : преди 13 години
Явно байното(***) не е пътувал по-далеч от "софето" и е *** и неграмотен като повечето бг ***. Затова един съвет номер 20: не пиши по форумите като си неинформиран кое как е, а седни и почети малко от интернет, за да не се излагаш с изказванията си като кифладжия! С поздрав, живеещ в Холандия от много години ;)р.s. Всички останали по-надолу са написали абсолютно точно какъв е закона за марихуаната и другите опиати в Кралство Холандия!
31
1
 
1
 
! Отговори
Златко преди 13 години
Абе защо така са арестувани нашите момчета.Нали дрогата в тази страна е легална.Няма справедливост на този свят,нямаааа....
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ako sa *** she kradat,she si praviat kolibi,she iznasiliat niakoia Italianka ako sa Balgari ako ne se biat i karat pomejdu si se sa trafikanti na droga,falshivi pari,kradzi na avtom.
29
1
 
17
 
! Отговори
до 29 и 20 преди 13 години
можеш да имаш до 3 корена, както е и в испания и в холандия. те са предостатъчно да си пафкате цялото семейство без да продавате. продажбата извън кофи шоп е нелегална. варененто и пиененто на ракия в бг е подобно на отглеждането и пафкането. истината е че трябва всичко да е с мярка. лошото е че и при двете мярката рано или късно се губи ако не се внимава или ако те налегнат несгоди. а за тъпите комунисти да си ходат на село при баба им да копат градината. писна ми от вас да давате мнение. мир!
28
6
 
1
 
! Отговори
до 26 преди 13 години
Значи да пафкаш може, но не и да произвеждаш!? Това какво означава - толериране само на "определени" производители, защото марихуаната в Холандия е под път и над път.. Да им имам законите тогава.. И що трябва българина да се ограничава да си произвежда домашна ракия и откога е това!? И защо?Много въпроси с очевидния отговор, че не е важно здравето, а интереса.
27
1
 
5
 
! Отговори
Килъра преди 13 години
НЕ СТЕ САМИ!!
26
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
свобода за медиците
25
1
 
15
 
! Отговори
do 20 преди 13 години
според мен изказване на доста глупав и ограничен човек . В Холандия употребата на марихуана не е престъпление , но отглеждането и е . Както и в България варенето на домашна ракия е ограничено но дефакто всеки вари стотици ( повтарям стотици) литри повече. За разлика от нас обаче , Холандците не обичат да не се спазва закона и съответно ...
24
0
 
7
 
! Отговори
До лулу преди 13 години
Погрешно на повечето криво разбрали декреминализирането в Холандия , то е само за употребата , за отглеждане в количества надвишаващи тези за лична употреба е незаконо и се наказва !За разлика от Калифорния където вмомента е позволено отглеждането за медицински цели .
23
0
 
0
 
! Отговори
stormbringer преди 13 години
До: номер 20 имах предвид, не 4 ...
22
0
 
0
 
! Отговори
stormbringer преди 13 години
До: номер 20 имах предвид, не 4 ...
21
0
 
6
 
! Отговори
stormbringer преди 13 години
До: номер 4 "някой"къде чете за пафкане??? пише, че са имали оранжения за марихуна! можеш да "пафкаш" не означава "можеш да поризвеждаш в промишлени количества"... и да - можеш да "пафкаш" ... и можеш да се обадиш на полицията (!) ако ти откраднат стръка който си гледаш вкъщи .. само дето имаш право до НАЙМНОГО 3 стръка на адрес .... а не оранжерия за задоволяване на гладен за трева народ