Пребиха лекарка от Спешна помощ

Била нападната от близки на болния, защото екипът закъснял
1 мар 2011 22:10,
290
Пребиха лекарка от Спешна помощ
Снимка: Булфото

Лекарка от Спешна помощ била пребита по време на посещение при болен в Шумен. Заради инцидента се наложило да се намеси и полицията, съобщи bTV.

Екипът бил извикан, за да помогне на 75-годишен астматик. Още с пристигането на адреса д-р Валя Узунова била нападната от момче и две жени, близки на болния. Шофьорът се притекъл на помощ на лекарката.

Според нападателите екипът закъснял, наложило се да се обаждат повторно и едва тогава лекарката дошла на адреса, но отказала да преглежда.

„Тя е страшна, тя има ей такива орелски нокти. А защо е отказала да посети болния? Когато е видяла, че сме цигани, не преглеждала. Не иска с цигани работа да има”, разказа снахата на болния Нели Андреева.

„Тя се обади до полицията, да влезе с полиция да прегледа болния, нищо лошо няма. И те после скочиха отгоре й - защо ще
викаме полиция, това ги подразни много и затова”, разказа шофьорът Валентин Любенов.

Намесата на полицията предотвратила по-тежки последствия.

Жената е с травма от удар, главоболие и световъртеж.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
278
0
 
3
 
! Отговори
хахах преди 13 години
ТРЯБВА ЛЕКАРИТЕ ДА ИМАТ ПРАВО ДА ОТКАЗВАТ ПРЕГЛЕД НА *** !!! Че то си е опасно в техните колиби във всеки момент някой пиян може да те нападне с нож или брадва...сега съд за ***!!!!
277
0
 
0
 
! Отговори
cas преди 13 години
taka kakvoto posee6 tova 6te jane6-precakahme romite kato gi izolirahme kato otdelno ob6testvo .a sega 6te gi integrirame za da se maznim na evroto e kyky6 gospoda balgari tarikati nie se precakahme.
276
0
 
2
 
! Отговори
jeko преди 13 години
Беднотията расте - паралелно с това ще растат и подобни инциденти :(
275
0
 
4
 
! Отговори
Walter Schelenberg преди 13 години
Трябва винаги да ги обслужваме навреме - все пак това е бъдеща България според социолозите!После настаняване в топли и светли туристически и балнеолечебни центрове. Преоткрийте дестинациите Дахау, Бухенвалд, Треблинка и др. където чрез труд се постига пълно пречистване на духа и тялото!Изцяло обновена инфраструктура, независимост от газовите монополи - разполагаме със собствени източници. Заповядайте, драги *** - бърз преход към един по-добър и щастлив свят!
274
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не иска с *** работа да има, разказа снахата на болния *** Андреева.Че кой нормален човек ще иска да се разправя с тях
273
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** РАБОТА
272
0
 
7
 
! Отговори
poohy преди 13 години
до 269 - аз мислех следващия път докторът да бъде придружаван от отряд АЛФА, но ти си по-точен от "10 фашиста"
271
1
 
6
 
! Отговори
.. преди 13 години
Докторката се е спасила на късмет. Ако *** бяха 20/30 да е отнемало досега. Черната *** щеше да бъде оправдана. Като първо качество хора...за българите-ако остане място.
270
1
 
7
 
! Отговори
бай хой преди 13 години
крайно време е държавата да обяви *** "извън закона"! законът не може да се ползва едностранно - щом не го спазваш, той не би трябвало да те защитава. безпредметно е да се надяваме, че полумаймуните ще почнат да спазват закона - и щом те са се освободили от тежестта му, нека да ги освободим и от защитата му. така всеки ще може да постъпва с ***, както намери за добре - и проблемът ще се реши за нула време.
269
2
 
7
 
! Отговори
Боби преди 13 години
Да изпукат до крак тия ***!
268
3
 
2
 
! Отговори
SNEJANA преди 13 години
ako na niakoi mu se e nalagalo da vika barza pomosht zna4i znae 4e te idvatot 20 -40 minuti !!!!!!!!!!i az shtiax da nabiia lekaria koito doide !!!!!!!maloumnici nali ne se otnasia za texen blizak moje i da se OTIDE!!!
267
1
 
11
 
! Отговори
БаБа ВуНа преди 13 години
Ейй циганииии...никва помощ за вассс !!
266
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе тиямангали съвсем се самозабравиха вече! Не стига, че 1 лв. осигуровки не са платили и че докторите ходят да ги преглеждат безплатно, а те на бой ще налитат!!! Аз ако съм на мястото на тая докторка и на колегите и, изобщо няма да си мръдна пръста за тоя следващия път! Ако му е писано даживее, ОК. Ако не да си ходи там при техния бог, ако изобщо вярват в нещо тия ***!
265
1
 
22
 
! Отговори
Ian Smith преди 13 години
Ще им пратим доктор на *** ... доктор Менгеле
264
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
другия път линейката да пристигне с 10 фашиста :)
263
2
 
31
 
! Отговори
Lindi преди 13 години
Философствайте си вие, ама българските болници са пълни с *** от *** и турски произход. На 10 болни един е българин и пак се питаме за какво ги плащаме тези осигуровки, като *** дето е склонен да плати 30 лв. веднъж го хоспитализират и изследват безплатно, а тези дето плащат цяла година - не? НЕ лъжете, че българското здравеопазване е за българите и ако има начин плащайте колкото се може по-малки осигуворки.
262
1
 
27
 
! Отговори
На дедо дедовия преди 13 години
За каква клетва говорите тука, бе. Клетвата е за хора а *** са ***, а не хора. По долу са и от животните. Животните не си чукат децата за разлика от ***. При тях е обща практика. Животните не осакатяват децата си умишлено с цел просия. Животните не си продават децата за пиене и т. н. ***-маггали са по нисши от животните, безполезни *** са. Така, че лекарите нищо не са нарушили, клетвата е за хомо сапиенс, не за ***.
261
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Продължение от 264. Съпругът ми ме върна при личната лекарка,веднага система,в това време е търсила пулмолог за спешна консултация,успя да намери и пулм. каза, че места има и веднага да постъпя в болницата. Дежурната като ме видя и отново побесня. Накрая все пак ме приеха след 7ч.размотаване. Та исках да кажа - от лекар до лекар има разлика. Две истински лекарки водиха война с една,която не мога да нарека лекар, за да спасят пациент.Да не поставяме всички под един знаменател
260
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Що пращате линейки на ***?!?То за българите няма на *** ще пращат!!!Ама циганаците вдигат врява когато нещо не им изнася, а ние си се пеним в някакъв форум и до там!
259
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това се случи на 20.11.2009г. в Ст.Загора.Предния ден личната ми лекарка установи пневмония, усложнение от грип.Изписа антибиотик и гентамицинНа 20 поиска да види състоянието ми. В 10 ч. колабирах в кабинета й. Веднага се е обадила на Бърза помощ, хората дойдоха.От там нататък няма да повярвате - посрещна ме лекарка,изгледа ме презрително,отказа да ме прегледа и каза,че няма места в отделението.Българка съм,с висше образование/това не го пише никъде/,но не съм се държала като ***. Продължава