Пребиха лекарка от Спешна помощ

Била нападната от близки на болния, защото екипът закъснял
1 мар 2011 22:10,
290
Пребиха лекарка от Спешна помощ
Снимка: Булфото

Лекарка от Спешна помощ била пребита по време на посещение при болен в Шумен. Заради инцидента се наложило да се намеси и полицията, съобщи bTV.

Екипът бил извикан, за да помогне на 75-годишен астматик. Още с пристигането на адреса д-р Валя Узунова била нападната от момче и две жени, близки на болния. Шофьорът се притекъл на помощ на лекарката.

Според нападателите екипът закъснял, наложило се да се обаждат повторно и едва тогава лекарката дошла на адреса, но отказала да преглежда.

„Тя е страшна, тя има ей такива орелски нокти. А защо е отказала да посети болния? Когато е видяла, че сме цигани, не преглеждала. Не иска с цигани работа да има”, разказа снахата на болния Нели Андреева.

„Тя се обади до полицията, да влезе с полиция да прегледа болния, нищо лошо няма. И те после скочиха отгоре й - защо ще
викаме полиция, това ги подразни много и затова”, разказа шофьорът Валентин Любенов.

Намесата на полицията предотвратила по-тежки последствия.

Жената е с травма от удар, главоболие и световъртеж.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
3
 
14
 
! Отговори
Килъра преди 13 години
Абе да ги бият като са прости да ходят да помагат на ***!Аз ако съм лекар ще откажа да ходя на адрес при *** пък ако ще да ме уволнят и без това на Запад тази лекарка ще взима 10 пъти повече!
217
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Eх Тони, тони ! Научи се първо да пишеш...... И тогава търси справедливост.
216
6
 
4
 
! Отговори
тони преди 13 години
а тя ми каза че ако и стане лошо да викам пак бърза помощ 10 минути след тях моята баба издъхна в ръцете на съпруга ми докато аз се опитвах да викам линейка след като дойдоха направиха електрокардиограма и и поставика около 10 инжекции но жената си беше отишла докато чакаше да получи помощ -а тя милата толкова вярваше че ще и помогнат .Питам се ако навреме и бяха оказали помощ тя навярно и до сега да е жива .
215
0
 
11
 
! Отговори
Диди преди 13 години
Е затова - през *** махала в Шумен само с багер - без да гледаш от къде минаваш - до крак. По-възрастните помнят как беше в с Илия Блъсково едно време е така и в Шумен. Трепи и мачкай.
214
2
 
6
 
! Отговори
А? преди 13 години
toni ами да пратят правителствения самолет, а??
213
7
 
5
 
! Отговори
toni преди 13 години
относно бърза помощ аз съм от софия на 6 януари на моята баба и стана лошо във седем часа викнах бърза помощ чаках близо два часа обаждах се през това време а те ми отговориха че това е възрастен човек и трябва да чакаме а тя мимата е с два прекарани инсулта след като мъжът ми се обади и се скара с тях и понеже работи в редакцията ги заплаши че ще разгласи веднага доиде екип лекарката я прегледа премери кръвното температура и кръвна захар попитах я няма ли да направят електрокардиограма
212
1
 
4
 
! Отговори
zzz преди 13 години
до 215Ти да не си брал гъби през 1986 край Чернобил, че си толкова слабоумен и неориентиран?
211
1
 
25
 
! Отговори
kotarak преди 13 години
Нападедие срещу ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ, да се наказва много строго. Задължително затвор и то при първоначален строг режим! Това ще оправи не само *** ами всякакви хулигани. Никой не отива на работа за да бъде пребит. Друг е въпроса дали те заставят да работиш в непоносими условия. Предсатвете си само смърдящ пациент който от година и повече не е виждал баня и да се съблече за преглед.
210
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Малко са я били.Тая некадърна и алчна *** ,колкото и бой да яде ,все ще й е малко.
209
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Властта лицемерно угажда на Европа,която натиска управниците да държат *** тук. И толкова. Хич не им пука вече 20г. как българите плащат за всеки мързелив *** и търпят грабежи,побоища, убийства и всякакви безобразия. Има ли друг народ в Европа и друго правителство, които да търпят подобно нещо?????
208
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Спешни мерки срещу *** *** БНА!!!!!!!!!!
207
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Незабавно трябва да се вземат мерки срещу ***! Властите в София само си прикриват очите и нищо не правят за хората, да ги защитят от тая напаст!
206
1
 
1
 
! Отговори
До 190 преди 13 години
Колко много си прав!!Браво!
205
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Пелето" подписал с Анортозис"Полузащитникът на националния отбор Станислав Ангелов вече е футболист на кипърския Анортозис.Заплатата му ще бъде 250 000 евро годишно." Ех доктори доктори български,що не станахте футболисти?Нито недоволни пациенти щяха да ви пребиват,нито щяхте да мизерствате.
204
1
 
10
 
! Отговори
hristo_bsh@abv.bg преди 13 години
относно бърза помощ...баба ми получи инфаркт изобщо не дойдоха тя живее в прожинцията...и почина докато я караме до софия...майами се задуши живеем в илиянци...закасня с 4 часа...на 49 години почина !!! от някво тапо задушаване...нямяме неплатен данък или такса.........отказвам да коментирам какво мисля,,,,А за *** като неплащат нямат право да се оплакват за нищо.
203
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Писна ми от тия ***! Освен да се котят и да ги отглеждаме, щото имат права - друго могат ли! Ако бях на тая докторка, изобщо нямаше да ида! Млъсни ***, които разсипаха държавата! ***!
202
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вчера викам на колега да тича бързо, защото в момента ни разбиват ***, а той ми вика, че тъкмо трябва да ходи при майка си, защото и нея току-що са я разбили. Всеки ден ни тероризират не само местни, но и гастролираци *** от Самоков.
201
15
 
3
 
! Отговори
VAS8ILISQNISEVROPA преди 13 години
ЛЕКАРИТЕ...НАСПАХТЕ ЛИ СЕ...СВЪРШИ ВИ ДЕЖУРСТВОТО....
200
16
 
3
 
! Отговори
VAS8ILISQNISEVROPA преди 13 години
КОГАТО ПРЕБИВАШ ЛЕКАР...ПРАВИ ГО С МИСЪЛТА...ЧЕ МОЖЕ БИ...СПАСЯВАШ ЖИВОТ.....
199
1
 
11
 
! Отговори
до ревльо преди 13 години
Бива, обаче не само мъжките трябва да бъдат елиминирани. Аз не искам да гледам българин и *** и после детето им. Няма да излезе по-добро от двама родители ***. Измисли нещо и за женската част, щото за съжаление българи, които да таковат *** има... колкото и да ми е жал.